Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Yok ona kızmıyor o =) Başka bişi var. Neyse sakin olalım boşver.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 dont worry be happy vakaalarindan biri =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: DoGMeaT, 15 Kasım 2005 07:09 tarihinde demiş ki: dalga gecmeyin! sheref siktir git le allah birmi! siz cayır cayır yanarken ben "allaaaaaaaaah alaaaaaaah" diye zevk cığlıkları atıyor olucaım,bakalıms siz bi tarafınınız tutuunca "alllah alaaaaaaaaaah" diye baırmayacakmısınız,görücez cok yakında. diil tabi.siktir git 2 kelime demesi daha zor kuş için.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 seyde olabilir alllaaaaah toplasti salaklar gene basima aksama taze et var yemekte...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 aquila yat abi :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Zavallı aslanın kesin boğazlarını üşütmüş ondan... Kaç kere söledim terli terli su içme diye :hmm:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yazık hayvana hem kafesin ardında hem gecenin bi vakti etrafında bisürü adam. kimbilir nasıl korkmuştur.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: DoGMeaT, 15 Kasım 2005 07:09 tarihinde demiş ki: dalga gecmeyin! sheref siktir git le allah birmi! siz cayır cayır yanarken ben "allaaaaaaaaah alaaaaaaah" diye zevk cığlıkları atıyor olucaım,bakalıms siz bi tarafınınız tutuunca "alllah alaaaaaaaaaah" diye baırmayacakmısınız,görücez cok yakında. ehuehe fantaziye bak. hayır yurtdışında misyonerler falan yandaş toplamaya çalışır, "cehenneme gitmeyin kurtaralım sizi" diye, iyi yola sevkedeyim mantığıyla hareket ederler. ama sen ve senin gibiler artık özel olmayı istemekten midir nedir insanları kendinizden uzaklaştırmak için her bi şeyi yapıyorsunuz. iki yol da bana dokunmaz ama garip geliyor bana bir hayli. bence ses tellerine bi haller olmuş onu. binlerce yıldır şu aslanları bi evcilleştiremedik ya insanoğlu olaraktan ona yanıyorum. bir böyle dev bi kedi sevemedim.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 aaah ahh "siz ve sizin gibiler" derken benim gibi bi konuda geyik yaparken yaptıı geyik ciddiye alınmıs insanlardanmı söz ediyorsun? uzaklaşmasın kşimse benden,severim insanları.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 haaa.. ama o çok aşırı gerçekçi olmuş o yaw. sabah sabah ayıramamışım onu hoş şimdi olsa yine ayırmam büyük ihtimal =) neyse artık..[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kiviiirrrrrr =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 karnı aç bu hayvancazın..[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hakkatten bisi var bu hayvanda[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hastadir ya.. hasta olsa yatardi yerde kalkmazdi heralde.ac olsa bagirirdi.tipki videoda oldugu gibi ?. bence ac abicim bu hayvan yada bogazini usutmus =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ultra bruthal gore aslancık olsun adı:) bence karnı aç başka bişey deil yani.[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Hayvanın bogazında birsey var artik anliyim az bes tane hayvanım var[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yane ellerine ne geçmiş onu merak ettim şimdi[signature][hline]HERKES Bİ GÜN FBLİ OLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: CusTodeM, 15 Kasım 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Hayvanın bogazında birsey var artik anliyim az bes tane hayvanım var Hayvanat bahçesinde mi çalışıosun :) Yoksa evi mi çevirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: DoGMeaT, 15 Kasım 2005 11:18 tarihinde demiş ki: aaah ahh "siz ve sizin gibiler" derken benim gibi bi konuda geyik yaparken yaptıı geyik ciddiye alınmıs insanlardanmı söz ediyorsun? uzaklaşmasın kşimse benden,severim insanları. ben de kendimden suphe etmeye baslamistim acaba bende mi bi gariplik var diye...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 zavallı hayvan dişilerden biri ciğerini yakmış rakı sofrasından kalkmış külhan beyi gibi ciğerden ciğerden bağırıyor. "heytn ulan allah beee! var mı lan bana yan bakıan allaaaaaaah!!!!"[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hakkaten allah diyo gibi. belki tesadüf belki değil. bence benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bazı bu doğadaki yansıma olaylarına bende inanıyorum ama bu biraz saçma gibi geldi bana sanki aslanın bi rahatsızlığı var gibi ne bilim işte hani doğadan yansıma olarak sayarsanız ponpei yanardağının patlamasından sonraki cesetlerin hali ve firavunun cesedi bence en sağlam ibretlik olaylardır en azından bunların kuranda yerleri vardır. Birkeresinde secde eden bir ağaç figürü görmüştüm oda baya gerçekçiydi[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ön sayfaları pek okumadım yalnız bir önceki sayfada dogmeatin bi yazısını gördüm olayı abartma arkadaşım sen müslümanlık yapmaya dini öğretmeye çalışırken seçtiğin kelimelere kurduğun cümlelere biraz daha dikkat etmelisin kimin yanacağını kimin eyleneceğini bir tek allah bilir sen bu yaptığınla bile daha yüzünü bile görmediğin insanların kul hakkını adığını bilmiyormusun o kadarda müslümanım diye geçiniyorsun bi oturda sor kendine bunları[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 miyaw diyen aslana noldu peqi ??[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bence aslan mal mal böğürüo, arkadaki adamlara da baya güldüm ayaküstü trans yaşıolar ya koptum izlerken. allah fln demio işte doğal halinde coşmuş aslan:)[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar