Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah diyen aslan :)

Krusty

Öne çıkan mesajlar

said:
DoGMeaT, 15 Kasım 2005 07:09 tarihinde demiş ki:
dalga gecmeyin!
sheref siktir git le allah birmi!
siz cayır cayır yanarken ben "allaaaaaaaaah alaaaaaaah" diye zevk cığlıkları atıyor olucaım,bakalıms siz bi tarafınınız tutuunca "alllah alaaaaaaaaaah" diye baırmayacakmısınız,görücez cok yakında.

diil tabi.siktir git 2 kelime demesi daha zor kuş için.[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 15 Kasım 2005 07:09 tarihinde demiş ki:
dalga gecmeyin!
sheref siktir git le allah birmi!
siz cayır cayır yanarken ben "allaaaaaaaaah alaaaaaaah" diye zevk cığlıkları atıyor olucaım,bakalıms siz bi tarafınınız tutuunca "alllah alaaaaaaaaaah" diye baırmayacakmısınız,görücez cok yakında.
ehuehe fantaziye bak. hayır yurtdışında misyonerler falan yandaş toplamaya çalışır, "cehenneme gitmeyin kurtaralım sizi" diye, iyi yola sevkedeyim mantığıyla hareket ederler. ama sen ve senin gibiler artık özel olmayı istemekten midir nedir insanları kendinizden uzaklaştırmak için her bi şeyi yapıyorsunuz. iki yol da bana dokunmaz ama garip geliyor bana bir hayli.

bence ses tellerine bi haller olmuş onu. binlerce yıldır şu aslanları bi evcilleştiremedik ya insanoğlu olaraktan ona yanıyorum. bir böyle dev bi kedi sevemedim.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

hastadir ya.. hasta olsa yatardi yerde kalkmazdi heralde.ac olsa bagirirdi.tipki videoda oldugu gibi ?. bence ac abicim bu hayvan yada bogazini usutmus =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 15 Kasım 2005 11:18 tarihinde demiş ki:
aaah ahh
"siz ve sizin gibiler" derken benim gibi bi konuda geyik yaparken yaptıı geyik ciddiye alınmıs insanlardanmı söz ediyorsun?

uzaklaşmasın kşimse benden,severim insanları.

ben de kendimden suphe etmeye baslamistim acaba bende mi bi gariplik var diye...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Sosyal ağlarda paylaş

zavallı hayvan dişilerden biri ciğerini yakmış rakı sofrasından kalkmış külhan beyi gibi ciğerden ciğerden bağırıyor.
"heytn ulan allah beee! var mı lan bana yan bakıan allaaaaaaah!!!!"[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

bazı bu doğadaki yansıma olaylarına bende inanıyorum ama bu biraz saçma gibi geldi bana sanki aslanın bi rahatsızlığı var gibi ne bilim işte hani doğadan yansıma olarak sayarsanız ponpei yanardağının patlamasından sonraki cesetlerin hali ve firavunun cesedi bence en sağlam ibretlik olaylardır en azından bunların kuranda yerleri vardır. Birkeresinde secde eden bir ağaç figürü görmüştüm oda baya gerçekçiydi[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

ön sayfaları pek okumadım yalnız bir önceki sayfada dogmeatin bi yazısını gördüm olayı abartma arkadaşım sen müslümanlık yapmaya dini öğretmeye çalışırken seçtiğin kelimelere kurduğun cümlelere biraz daha dikkat etmelisin kimin yanacağını kimin eyleneceğini bir tek allah bilir sen bu yaptığınla bile daha yüzünü bile görmediğin insanların kul hakkını adığını bilmiyormusun o kadarda müslümanım diye geçiniyorsun bi oturda sor kendine bunları[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...