Krusty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Buyrun indirin. aslan allah diyomuş burda, çok ilginç bişi valla :D[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 buda açıklama; Kimi zaman doğadaki varlıklar üzerinde Allah yazısına benzer şekilleri, kimi zaman canlıların davranışlarında gördüğü bazı benzerlikleri hep bu amaçla kullanmaya çalıştı ve Yaratıcının dilese kendilerine çok daha açık ve şüpheye mahal bırakmayan deliller indirebileceğini hep göz ardı ettiler, İşte sonu gelmez bu arayışlar son olarak Allah�ın varlığını ispat için bir aslan sesini mucize olarak kullandığını öne sürdüler. Azerbaycan'ın Bakü kentindeki hayvanat bahçesinde yaşayan bir aslanın, kükrerken Allah dediği iddiası üzerine, �mucize sesi� duymak isteyenler akın akın hayvanat bahçesine üşüştü. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki hayvanat bahçesindeki bu aslan akşam saatlerinde böyle garip sesler çıkarıyor. Aslanın bu çıkardığı sesle "Allah" dediği öne sürülüyor. Aslında aslan ne diyor, dinleyin siz karar verin?[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 izledim saçmalık resmen alakası yok aslan bagırdıkça arkadakilerde coşuyo :D bu şeye benziyo bazen kedi lerin çıkardıgı seslerde bebek aglaması gibi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Aslan giren yere melek girmez, yalandır o...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Asteroth, 15 Kasım 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Aslan giren yere melek girmez, yalandır o... bu nerden çıktı şimdi ???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 cunku ben girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ee ben de derim ne var? 32235 senedir bunları tartışıyosunuz aşın artık kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kelime-i sahadette getirsin musluman yapalim bu aslani biz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... [Bu mesaj aquila tarafından 15 Kasım 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Aslanın gırtlagından tesadüfen cıkan bir ses işte. Oda Allah diyorum ben diye cıkarmıyor o sesi[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Diablo_Angel, 15 Kasım 2005 01:15 tarihinde demiş ki: said: Asteroth, 15 Kasım 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Aslan giren yere melek girmez, yalandır o... bu nerden çıktı şimdi ??? dalga geçiyor bu arkadaş benzer birşey söyleyen bir profesör ile.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yau bi adamı yutmuş, adamcağız içerden bağırıyo yandım allaaah diye..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yalniz aslan kedi familyasindan, o yuzden sorun olmaz bence...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 banada saçma gelmişti zaten :-P gerçi etraftaki insanları taklit etmeyede çalışıyor olabilir çünkü onlar allahu ekber demeye başladıktan sonra çıkarıyor o sesi.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 @aquila Tartışılır bence, Beyaz Hoca'ya mail atmak lazım...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 abi bizim kedide böyle sesler çıkarıyor kızışma dönemindeyken afedersiniz ama.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Chemical, 15 Kasım 2005 01:39 tarihinde demiş ki: abi bizim kedide böyle sesler çıkarıyor kızışma dönemindeyken afedersiniz ama. zuhaha koptum :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 aslan melegi yer bence =)[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 "Allah" dedigini zannetmiorum.cunku ona benzer ses cikarirken arada bi bozuk plak kivaminda takilior ve bi sure oyle devam edio.sonra farkli sesler cikartio felam.millet bunu baya bi ciddiye almis, ben ona takildim =).aslan o sesi cikarinca, millet "Allahu ekber" dio =).ahua[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bizim eski muhabbet kuşuda s.ttir git diyodu marifet mi??? izlemedim bile. izlemicemde.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 izleme gereksiz zati.bende sacmaligi gormek icin izledim.dedigim gibi etraftan gelen "allahu ekber" sesleride bi alem =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Harbiden ya. Sanki aslan ya tekbir diyor =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 millet cosmus iste, aslan Allah dio ya.. =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 allah allah amma salak adamlar var diyo aslan aslinda ama sadece allah kismi duyuluyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 dalga gecmeyin! sheref siktir git le allah birmi! siz cayır cayır yanarken ben "allaaaaaaaaah alaaaaaaah" diye zevk cığlıkları atıyor olucaım,bakalıms siz bi tarafınınız tutuunca "alllah alaaaaaaaaaah" diye baırmayacakmısınız,görücez cok yakında.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 aslanin Allah diye bairmasi ile ne alaka ? orda aslan Allah kelimesine yakin bisi dior ama Allah diye bagirmasi mantiksiz cunku kesilior sesi ve arada farkli bisilerde soyluor (kükrüor =P).ve millette bunu hemen aslan "Allah" dior diye asparagasa dokmus gibi geldi ?![signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar