Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bjork'ü Cözebilen Var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya her şarkıda,farklı bir tarz farklı bir sound hissediyorum.Tam olarak hangi tarzda müzik yapıyolar yıllardır keşfedemedim=P
Fikri olan??[signature][hline]Biyoloji dersinden...
- Hocam, peniste kemik var mıdır?
+ Yok kızım sana öyle gelmiş.

DN 41
Mesaj tarihi:
proggressive-industrial-fiendish-brutal-orgasmic-kokarca metal yapıyo :) yau ne önemi var ne tarz yaptığının, harika bi müzisyen, her albümüyle de geliştiriyo kendini, BJÖRK ANNEM OLSUN![signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Mesaj tarihi:
ya hani derya yeni cıkan gruplar(genelde bi boka benzemeyenler) biz bilmene tarzı yapıoruz( bilmemne=grubun ismi yalnız..)bunu asıl yapan Björkdur işte..kanımca..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Mesaj tarihi:
diyor ki mesela kurban çıkıyor "ne tur muzik yapıyorsunuz" sorusuna "kurban yapıyoruz diyor". kendine has bir turleri varmış gibi. bu olay asıl bjorkde var. turu bjork diyor arkadaş da.
Mesaj tarihi:
katılıyorum irin e.
kulağa hoş gelsin diye yapıyor gibiler müziği,eğlenceli ve melankolik gibi bişey.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
tamam oyleyse.. "bir boka benzememek" gibi bir tabir kullanilmis da, isin asli nedir dedim bir bjork cok-sever olarak.

bjork bjork'tur cidden. kimi zaman trip hop, kimi zaman DnB kimi zaman alternative - experimental.. her parcasinda ayri bir tini vardir aslinda. bir muzikalin mukemmel parcalarini da seslendirir, cilgin bir tokyo konserinde robot tadinda da ckabilir karsimiza.. bjork iste=)[signature][hline]tomtom: i love you.
eloise: i can't die.. i don't exist.
Mesaj tarihi:
Bir keresinde bi alternatif rock albümü almistim cok sevdigim sarkilar var diye ve icinden Björk albümü cikmisti, o gün bu gündür nefret ederim bu hatundan[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
björk bi külttür...bi tane daa björk yoktur farkettiimiz gibi...patti smithle birlikte coverladıı rolling stones_satisfaction'ı dinlemenizi şiddetle tavsiye derim...bir şarkı ancak bööle coverlanır...[signature][hline]baby you're so vicious...
Mesaj tarihi:
bi bjorkü bi de sagopa kajmeri çözemedim?
ama düşünce anlamında..

zor çözmekde.[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim..
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 16 Kasım 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
Bjork u cozmeye kalkisirsan buyusunu kaybedersin....
Cok kurcalamadan dinleyeceksin kendinden gececeksin

devam o zman =)[signature][hline]Biyoloji dersinden...
- Hocam, peniste kemik var mıdır?
+ Yok kızım sana öyle gelmiş.

DN 41
Mesaj tarihi:
Björk ü çözenlere bir bulmaca daha verelim;
Karin Dreijer!
Bu kadın naapıyor beah? Önce "Honey is Cool" garip isimli grubu kurdu ve 3 albüm çıkarttı. Sonra kardeşiyle The Knife simli bir grup daha kurdu ve Deep Cuts'ı çıkarttı. Tarz olarak hmm Björk gibi ama bu çok daha neşeli, eğlenceli... (aramızda kalsın ama Björk'ten daha iyi bence. Deneyselse deneysel, populer ise populer.. Her tarzda iyi ürün veriyor kadın)
Şimdilerde Royksopp ile What Else Is There? klibi MTV'de falan dönüyor gün boyu.[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
şarkıları hiç hoşuma gitmedi hep içimi bunalttı ama ileride bi zaman dinlediğimde fikrim değşir mi bilmem bana hitap edemiyo şu an[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Mesaj tarihi:
Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you

bjork guzeldir, army of me sarkısını da tavsite ederim. ayrıca dancer in the dark da beni aglatan sayılı filmlerdendir.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
  • Yeni Oluştur...