Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyin avcıları

punishment

Öne çıkan mesajlar

said:
Sabrina, 05 Kasım 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
Bilgilendirsen film hakkında biraz.Yapım yılı, oyuncular, yönetmen hatta birkaç filmden sahne resim koysan :)

Onu diğer topic'te yapmış arkadaş :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

Mind Hunters

polisiye-gerilim

izlerken kendinizi zeka sorusu çözüyırmuş gibihissedeceksiniz[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Dün filmi izledim. Genel olarak çok hoş bir film, bayağı hoş. Şu meşhur 10 küçük zenciyi okuduysanız aynı o olay olmuş işte. Katil sürekli belirsiz kalıyor öyle ki filmin sonuna kadar da pek belli olmuyor. Tuzakların çoğu da zeka işiydi. Ama beğenmediğim 2 şey vardı filmde kesinlikle..

1- Bazı tutarsızlıklar vardı. Yani insanların bazı tavırları öyle yapılmıştı ki "normalde suçlu/suçsuz insan öyle davranmaz sırf izleyiciye yanlış izlenim vermek için kasmışlar" olayı vardı. Bu da filmi olumsuz etkiliyo tabii. Yani izlerken iyi de film çıkışı "e madem bu adam/kadın şöleydi o zaman burda nie böyle davrandı ki" diyosunuz birçok oyuncu için. Aynı şekilde bazı şeyler çok "tesadüfiydi". Yani hiçbir katil öyle davranacağını bilemezdi kurbanının. (sigara sahnesi, harry i bulmaları sahnesi vs.)

2- Filmin sonu daha iyi yapılabilirdi sanki, yani "abi filmde o kadar uğraştık zaten artık sonunu da şöylece bağlayalım bitsiin" der gibiydi.

Bunlara rağmen genel olarak baya güzeldi film, severek izledim, özellikle cinayetler çok yaratıcıydı. Tavsiye ederim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...