punishment Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 arkadaşlar aranısda izleyen varmı bilmiorm ama bu film MÜKEMMEL .... mutlaka izlenmeli diorm size ..:) merak etmeyin adamlar hannibalcılık oynamıo..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bilgilendirsen film hakkında biraz.Yapım yılı, oyuncular, yönetmen hatta birkaç filmden sahne resim koysan :)[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 orjinal isim alabilirmiyiz (brain hunters ? )[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yeni bi konu başlığı açtım ordan bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Neden iki tane başlık açtın peki?[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 tek başlık kesmiyormuş arkadaşı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Sabrina, 05 Kasım 2005 16:07 tarihinde demiş ki: Bilgilendirsen film hakkında biraz.Yapım yılı, oyuncular, yönetmen hatta birkaç filmden sahne resim koysan :) Onu diğer topic'te yapmış arkadaş :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 mehmet beyin avcıları olmasın sakın[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 en azından aramızda dikkatlice okuyan bi ark war...(asteroth) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mind Hunters polisiye-gerilim izlerken kendinizi zeka sorusu çözüyırmuş gibihissedeceksiniz[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 [url]http://forum.paticik.com/view.php?id=78714[url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bence o kadar ahım şahım değil ama izlerken biraz zevk aldım ben. 7 / 10 verdim ben[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 adi guzel geldi ama yalan bir film alicaktim dvdsini ama son anda vazgectim para verilmeye degmez bir film bence[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel The Maelstrom Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben geçen sene izlemiştimde o kdr sürüklememişti zoraki konu var bence çok kasıntı sonuda berbat...[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sonu çok yazış filmin. arkadaş grubuyla öylesine ğlence olsun diye izlenir.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Dün filmi izledim. Genel olarak çok hoş bir film, bayağı hoş. Şu meşhur 10 küçük zenciyi okuduysanız aynı o olay olmuş işte. Katil sürekli belirsiz kalıyor öyle ki filmin sonuna kadar da pek belli olmuyor. Tuzakların çoğu da zeka işiydi. Ama beğenmediğim 2 şey vardı filmde kesinlikle.. 1- Bazı tutarsızlıklar vardı. Yani insanların bazı tavırları öyle yapılmıştı ki "normalde suçlu/suçsuz insan öyle davranmaz sırf izleyiciye yanlış izlenim vermek için kasmışlar" olayı vardı. Bu da filmi olumsuz etkiliyo tabii. Yani izlerken iyi de film çıkışı "e madem bu adam/kadın şöleydi o zaman burda nie böyle davrandı ki" diyosunuz birçok oyuncu için. Aynı şekilde bazı şeyler çok "tesadüfiydi". Yani hiçbir katil öyle davranacağını bilemezdi kurbanının. (sigara sahnesi, harry i bulmaları sahnesi vs.) 2- Filmin sonu daha iyi yapılabilirdi sanki, yani "abi filmde o kadar uğraştık zaten artık sonunu da şöylece bağlayalım bitsiin" der gibiydi. Bunlara rağmen genel olarak baya güzeldi film, severek izledim, özellikle cinayetler çok yaratıcıydı. Tavsiye ederim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar