Masteis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yani :) gelipte adama bodoz dalmıcan ki :) o zaman ultinin ne manası kaldı. Cloud at gir arasına dal baktın hp azalıo kaç hemen. zaten backstrip mi ne vardı ismi tam aklımda değil. o zaten şahane birşey, adam senden kaçıyor ama kaçtığı için bin pişman oluyor. damage iyi gittin mi çok iyi o hero ama şu var tabi ki; eğer karşıdaki gem almışsa o zaman bi b*ka yaramıyor.[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
mutos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 rehber yazın rehber :) riki+dagon en guzeli uheah
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bi sn riki ile dagon ne alaka :) nabarsın :)[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
geffen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Dagon mu.. Soul Booster daha iyi ama dimi :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 soul booster bana göre hpsi az olan her hero için çok iyi hele hele mage'lere çok lazım oluyor. Üstüne buriza gitcen yada ilk para biriktirip eaglehorn[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
geffen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 riki için bir slot ve 3.3k parayı boostera harcamak intahardır.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 lvl 6 dan sonra imbalaşmadan önce soulkeeper + dagon rulezdir aslında 1 v 2 yi alırsın akıllı oynarsan ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
mutos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Masteis, 15 Kasım 2005 12:29 tarihinde demiş ki: bi sn riki ile dagon ne alaka :) nabarsın :) bak iste guzellik orda. :)
LethE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 riki ye deil de gondara güzel bence dagon :) riki ye sange yasha :P[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Rikiye bruze kardeşim ne öyle dagon falan[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek
geffen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 deso ilk.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
mutos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 cok tartısılır bu konular :).herkesin belli taktigi vardır.biri dagon alır iyi oynar bi baska baska bir itemle.genelleme yapmak gereksiz bu konuda
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Butcher dan zevkli hero var mı yahu Rikimaru falan gelip geçici hevesler :).[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ben bayılıyorum Stealt assasine yaw..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Öne çıkan mesajlar