Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stealth Assassin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün ilk kez bu hero ile oynadım ve aman tanrım... Goblin Techies'den sonra en çok zevk veren herolardan biri bana göre. Oyunun başında 0-3 frag ile 15-4 bitirmek :D herşey lvl 6'dan sonra başlıyor. Bu heronun bi güzel yanı ise karşı tarafa gem of true sight aldırması yoksa direk ölüyorlar:D
Gittiğim Itemlar:
Power Treads
Buriza
Butterfly
Satanic
ve satanic saolsun direk ölümsüz oluyorum.
lvl 25 iken ortalama 120+170 vuruyorum itemlarla ve lvl 25 lich ve chaos knight'ı çook rahat aynı anda alabiliyor bu minik heromuz. Bu hero ile oynamayan varsa tavsiye ederim çok güzel bi hero ve oyun bitmek üzereyken karşı takımdan gelen söz:"rikimaru alanlara uyuz oluyorum çok gereksiz bir hero"
Sonuç :)[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Mesaj tarihi:
itemları iyi gittin mi hiç şans tanımıyor. Bana göre ;)[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Mesaj tarihi:
Eyvah riki ile ilk kez oynayıp topic actıysan. Buralar vengeful, warchief, necrolyte, shaman diye baslıklarla alır basını gider :p[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
o itemları hangi heroya yapsan çoşar zaten. rikiyle bi alakası yok, phantom assasin iki koyar geberir o[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...
Mesaj tarihi:
onu birak magnus tek ulti cakar splahsi yeter yari itemiyle

svenle kesersin farketmeesin bile kestigini[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
said:
geffen, 13 Kasım 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
Eyvah riki ile ilk kez oynayıp topic actıysan. Buralar vengeful, warchief, necrolyte, shaman diye baslıklarla alır basını gider :p

hepsiyle oynadım nerdeyse heroların :) ben tavsiye amaçlı dedimde bi ana avrat sövmediğiniz kaldı :)[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Mesaj tarihi:
said:
Masteis, 13 Kasım 2005 20:16 tarihinde demiş ki:
lvl 25 iken ortalama 120+170 vuruyorum itemlarla ve lvl 25 lich ve chaos knight'ı çook rahat aynı anda alabiliyor bu minik heromuz.

karşıdaki chaos knight armut falan mı topladı 1 pt 5 te null mu yaptı nedir olay?
Mesaj tarihi:
Alirsin bir guzel Omniknight. Geriye ne Ward kalir ne bir sey... Gondar'in trackine, Slardar'in ultisine bakar. Power Treads bile yapamazsin...
Ha n00blara karsi kral hero.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

• Admin
Mesaj tarihi:
bende nesaj var rakipte riki
en güseli bfurry gidiyorum direk
velet bide adam kesmeye kosmayıp yanımda kasacaksa sırf cleaving atack la iniyo hehe
arada critical vurunca bakıyorum durduk yere adam kesmişim :P

ha riki biraz iyi oynasa bukadar kolay olmaz tabide, yani olayın vurgusuna dikkat çekiyorum zaten
iyi oynadın mı her heroyu maymuna çevirirsin
ursa ile iyi oyna rakibin king olsun onu bile yersin

ama riki zevklidir fazla uğraş vermeden oyunu ölmeden bile bitirebilirsin. neticede g3nk yemeyen bi hero :)[signature][hline]*
Mesaj tarihi:
abi adama bodozmu girilmekten söz edionuz siz?!? adı üstünde stealth assassin değil mi bu? vur kaç vur kaç gem olmadımı siz ne vurmasından söz ediyorsunuz? blink strike zaten işi görüyor. Ha tabi gem olduktan sonra zorlanma söz konusu fakat gem olmadıktan sonra karşıda ki ister skele king ister enchan olsun.[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Mesaj tarihi:
said:
Masteis, 14 Kasım 2005 20:20 tarihinde demiş ki:
blink strike zaten işi görüyor.
Riki'de blink vardır.[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği
a.k.a. Joe
Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki:
madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek

[Bu mesaj Todesengel tarafından 14 Kasım 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Riki baslarda bıraz kotu ama ılerde ıtem le dmg.ı arttırılınca hasta oluo hele ulti si ztn kral.. :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
Hyr ulti sayesınde hide olarak gezındıgın ıcın cok ıyı oluyor bıde ustune akıllıca oynarsan we beraber gıdersen işin cok rahat olur..Sonucta oyunun ıtem sawası oldugunu bende bılıyorum.Ama bellı baslı herolar kendılerını on planda goze çarpıttırıyorlar..!![signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
5.84 icin soyliyim. En baba itemleri riki yapsın ve shaman yapsın. Riki shamanın karsısında hic bir varlık gosteremez. Shaman gem tasıcak tabiki. O yuzden wardmıs rikiymis yalan. Oyun item üzerine, hero uzerine değil. Her hero her heroyu keser yeterki geliştirilsin. Bunun farkına vardığınızda iyi bir player olma yoluna girmişsinizdir.En büyük riki başka büyük yok diye tezahuratlar da ne oluy ki?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
hex cak ward at kafasına bir de bağla. iki yudum riki hpsi böylece köye gitsin. :p yarın saat 6 da her türlü riki shaman kombinasyonu yapabiliriz waxxi'de sıkıyorsa gelin :D[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
  • Yeni Oluştur...