sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paticik'de uykusuzluğun etkisi ile bi o yana bi bu yana savrulurken kendimi karalama defterinde buldum, bir kaç şiir okudum ve dedim ki bir tanede ben yazayım. Aklımda hiç bir kelime bile yokken oturup gelişine rövaşata çeker gibi nereye gideceğini bilmeden yazacağım mısralarımı... Her türlü ezici ve olumsuz düşünceleriniz yanında iltifatlarınıza da açığım... hiç beklemediğim bir anda beklemediğim yerden geldin çıktın karşıma bütün günahlarımı görerek cennetin kapısından çiçekler verecektim sana fakat zaman bizi cennet kapısında çiçek yaptı gecenin karanlık yüzünde bekliyorum geri gelmeni belki çok uzağa gitmedin döneceksin ama özlüyorum ve soruyorum kendi kendime uzağa gitsen ne olurdu diye şimdilik kalemimi bırakıyorum çünkü msn'e biri ekledi... bu saatte seni düşünürken kim bu dengesiz varlık hayalin doğan güneşke içime doluyor, herşeyim...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 mm o msn bölümü ilginç aslında hiç böylesini duymamıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 doğaçlama yapmış oğlum adam doğal olayları fln katmış mükemmel harmanlamış.seninle gurur duyuyoruz şeref bi sen kaldıydın bu işlere girmedik :P[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: sheref, 21 Haziran 2005 05:04 tarihinde demiş ki: Her türlü ezici ve olumsuz düşünceleriniz yanında iltifatlarınıza da açığım... İltifatların %90nı yalandır :) Msn bölümü dışında fena deil :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bnmde atm tersi orasi hosuma gitti[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 fena deil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 her kesime hitap etmeye çalıştım :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 harbi gzl olmus :)[signature][hline][u]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ay okudumda bazı yerleri hiç fena değil, kelime oyunlarını iyi yapmışım, tabi bazı yerleri, o anda yazılım düzeltilmediği için, doğal olarak kötü[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuaz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 şaşırtıyosun beni şeref.. ne olursa olsun şiirin bana yazılmış olması çok güzel.. (bugünleri de mi görecektik)[signature][hline]where's my mind?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: black_angel, 21 Haziran 2005 23:37 tarihinde demiş ki: mm o msn bölümü ilginç aslında hiç böylesini duymamıştım... msn bolumu farkli bi hava katmis cidden :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Netcafe, 19 Kasım 2005 02:30 tarihinde demiş ki: said: black_angel, 21 Haziran 2005 23:37 tarihinde demiş ki: mm o msn bölümü ilginç aslında hiç böylesini duymamıştım... msn bolumu farkli bi hava katmis cidden :) +1[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar