Othranx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 arkadaşlar ben özellikle kapaklı ve şarjı çabucak bitmeyen bir telefon arıyorum, mp3 fln gerekmez ama kamerası orta - iyi arası olsun varsa böyle bir telefon tabi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 valla kapaklı değil ama ben yeni bi telefon aldım bu turkcellin eskiyi getir yeniyi götür kampanyasıyla sony ericsson K300i. bence çok güzel bi telefon özellikleri güzel, tasarımı çok hoş takoz değil kamera var mp3 çalıyor, fiyatıda uygun kampanya ile 70 milyon iniyodu 220 milyon oluyodu ama bitti galiba oyuzden su anda 280 falaln[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ya ben ericsson sevmiyorum ama onun dışında lg bile alabilirim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben saNIRIM motorola v3 alıcam arkadaşlar , başka bi önerisi olan varsa alayım, bir de istanbulda telefon alınacak en uygun yeri rica edicektim sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bak v3 ün menüsü pek güzel diil! taksitle alacaksan vatan computer iyidir![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ne bileyim ben dediğim gibi mp3 tür falan çok önemsemiyorum sadece fotoğrafı idare etsin ve şekli şemali iyi olsun küçük olsun istiyorum.menüsü nasıl kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 6230i sana uyabilir fakat şarj suresinden pek emn diilm ne kadar dayanior[signature][hline]server:cypher/beramus job:rouge/kasar hoodx2 :D lvl:62/61 np:xxxxx clan:-/beetlejuice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 s700i 1.3 mp[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 V3 ün kamerası güzeldir,e kapaklıda.Ama bataryası fazla gitmez.Kullanıma bağlı olmakla beraber 4gün~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 k750i 2 megapiksel auto focus 400 saat bekleme 9 saat konusma süresi.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kapaklı diyo adam gitmişiniz takoz gibi telefon sölüyosunuz ya. 6270 öneririm ben.[signature][hline][b]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 samsung d500[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 6270 iyiymiş ama nette bulamadım piyasada yok sanırım , fiyatıyla ilgili bi bilgi de alamadım, v3 ün pili 6270 in de özellikleri ön plana çıkıyor - kaldı ki pek özellik kullanacağımı sanmıyorum ama yine de çok şıkmış 6270 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 3230 derim.. alalı 3 ay oluyor (o zamanlar 700 e almıştım şimdi 400-500 e bulursun ) Görünüşü süper.. Kamera netligi falan harika. alacaksan 3230 al derim.. Reklam gibi oldu :P[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar