Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon alıcam, tavsiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben özellikle kapaklı ve şarjı çabucak bitmeyen bir telefon arıyorum, mp3 fln gerekmez ama kamerası orta - iyi arası olsun varsa böyle bir telefon tabi=)
Mesaj tarihi:
valla kapaklı değil ama ben yeni bi telefon aldım bu turkcellin eskiyi getir yeniyi götür kampanyasıyla sony ericsson K300i. bence çok güzel bi telefon özellikleri güzel, tasarımı çok hoş takoz değil kamera var mp3 çalıyor, fiyatıda uygun kampanya ile 70 milyon iniyodu 220 milyon oluyodu ama bitti galiba oyuzden su anda 280 falaln[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Mesaj tarihi:
bak v3 ün menüsü pek güzel diil! taksitle alacaksan vatan computer iyidir![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
ne bileyim ben dediğim gibi mp3 tür falan çok önemsemiyorum sadece fotoğrafı idare etsin ve şekli şemali iyi olsun küçük olsun istiyorum.menüsü nasıl kötü?
Mesaj tarihi:
6230i sana uyabilir fakat şarj suresinden pek emn diilm ne kadar dayanior[signature][hline]server:cypher/beramus
job:rouge/kasar hoodx2 :D
lvl:62/61
np:xxxxx
clan:-/beetlejuice
Mesaj tarihi:
6270 iyiymiş ama nette bulamadım piyasada yok sanırım , fiyatıyla ilgili bi bilgi de alamadım, v3 ün pili 6270 in de özellikleri ön plana çıkıyor - kaldı ki pek özellik kullanacağımı sanmıyorum ama yine de çok şıkmış 6270 de
Mesaj tarihi:
3230 derim.. alalı 3 ay oluyor (o zamanlar 700 e almıştım şimdi 400-500 e bulursun ) Görünüşü süper.. Kamera netligi falan harika. alacaksan 3230 al derim.. Reklam gibi oldu :P[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
  • Yeni Oluştur...