LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 +lastik ne abi ???Sen HOI 1 mi oynuyon ?[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Last Survivor abi multi yi internet üzerinden nasıl atabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yazdım ya hoi 1 diye :) evet 1 oynuyorum. Hm şimdi anlaşıldı, İran Irak 10 küsür IC veriyor. Rubber lastik dediğim işte.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 tabi lan2 de imkansız , lloth valkriye net war multide ordan oynayabilirsin.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 mex sen naaptın öle ya hehe.şimdi ırağa daldığına göre iniglizlerle ittifak yapmamışsın.almanyaya dalıcam dediğine göre onlardanda diilsin.rusyaylamı ittifaktasın? ha bu arada hoi2 sorusu: bu blueprintler neye yarıyor?tech araştırmasınımı hızlandırıyor yoksa direk o techi elde ediyormuyuz?bende bi kaç blueprint var fransadan falan gelen ama o techler açılmadı? [Bu mesaj EagleEye tarafından 25 Ocak 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 walla research ı %50 hızlandırıomus blueprint , ama ben aldım almanyadan direk researched gibi oldu research edemiorum blue aldıklarımı.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Lost Valkienet tıkladığımda girmiyor sadece arıyor ve kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bende girior walla lloth.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ok bende de girdi ama benim isim gözüküyor başka kimse yok şimdi girsene atalım istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 tamam giriom[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 lloth giremiom oyununa.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 neden sen kur ben girmeye çalışayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 version farklı diyor. ayrıca nefret ettim valkryie netten direk kitliyo bilgisayarı back diyince filan.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Karl Dönitz Karl Dönitz (September 16, 1891-December 24, 1980) was a naval leader in Germany during World War II. Your strengths include ruthless application of battle technique, an iron-willed determination never to surrender and unbounded enthusiasm. You often leave "smaller" tasks that do not show immediate results on the back burner, sometimes with devastating results. You are very loyal towards your superiors.[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex Novice Marksman(Bounty Hunter lığa az kaldı).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Last 1.1 i yükle bırak restart atsın sonra gir tekrar oluyor benim şu an 1.1 4 kişi online hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 zaten 1.1 yüklü.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 mex'cim hoi başlıklarından birini yukarı çekseymişsin, karıştırdın hoi2 başlığını.. :-p 1.06c'yi çekmeden oynama, google'da bile aratsan kesin bir yerde bulursun. oyunun ilk sürümü ile arasında dağlar kadar fark var..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 25 Ocak 2005 17:23 tarihinde demiş ki: walla research ı %50 hızlandırıomus blueprint , ama ben aldım almanyadan direk researched gibi oldu research edemiorum blue aldıklarımı. hadi ya.neye göre oluyor bu acaba belki buluşun tarihinden önce alırsan hızlandırıyodur, tarihinden sonra alırsan direk researched gibi oluyodur.hani şu techlerin gerçek tarihleri varya onlardan bahsediyorum. [Bu mesaj EagleEye tarafından 25 Ocak 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: EagleEye, 25 Ocak 2005 17:13 tarihinde demiş ki: ha bu arada hoi2 sorusu: bu blueprintler neye yarıyor?tech araştırmasınımı hızlandırıyor yoksa direk o techi elde ediyormuyuz?bende bi kaç blueprint var fransadan falan gelen ama o techler açılmadı? ar-ge hızını iki katına çıkarır, %50 denmiş o doğru değil.. ;) ben mesela 37 eylül'ünde axis'e girdim japonya ile, paso blueprint veriyor adam bana bedava, ben de ona kömür karşılığında veriyorum. müttefikler (ingiltere vs'yi kastediyorum) kendi aralarında harıl harıl blueprint dağıtıyor zaten şerefsizler. fransa'da berbat tech team'ler olduğu halde almanya'dan hızlı ilerliyor neredeyse namussuzlar.. bu arada yapay zekanın şöyle bir kabızlığı var: rare materials stoklamıyor savaştan önce. bu ne demek: almanya savaşa başladığının ilk haftasında sovyetler ve hollanda dışında rare alacak yer kalmıyor. hollanda'yı da işgal edince sadece sovyetler'in eline bakıyor ama save dosyasını açtım baktım ki gerizekalı yapay zeka supplies almak için harcıyor bütün kömürünü rare alacağı yerde. haliyle ne oluyor, eşşek gibi resource lack effect giriyor ve bütün ekonomisi çökmüş oluyor heriflerin daha 1940'da. hele rusya ile savaşa girerse zaten tonlarca IC'sinin 3/2'sini filan kullanmayacak hale geliyor.. şimdi ben ne yapacağım yapay zekanın bu ahmaklığını gidermek için: save dosyalarında halen oil_to_rare conversion değeri var bunun tech'i olmadığı halde. 0.25-0.75 arası bir değer vereceğim ki gerizekalı yapay zeka 42'ye kadar belçika ormanlarında debelenmesin. aynı rare satın alamamaktan dolayı ekonominin çökmesi halini japonya, italya da yaşadığından axis devletleri üflesen yıkılacak halde şu anda oyunda. tamam rare material sıkıntısı vardı ama heriflerin bütün ekonomisi duracak hale gelmedi yıllarca, yapay zeka da stok yapmayı bilmiyor. siz de oyunlarınızda axis ülkelerinin çok zayıf göründüğünü düşünürseniz save dosyasında aratın o ülkenin oil_to_rare olayını, abartı olmayan, uygun bir değerle değiştirin..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ordaki multiplier lar resource degeri degilmi sadece yanı trade de 1 metal verirsem 0.5 energy alırım gibisinden ?[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ben orda research süresini yarıya düsürür demek istemistim %50 ile ama türkçem çok kıt.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Beyler en sonunda oyunun cdsini Kadıköy Joy'da buldum, büyük ihtimalle artık heryere gelmiştir.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 tamamen newbieim şimdi şu production işini örenmem gerek biraz önce biraz bakındım ama kastırdı tabi IC nasıl arttırırım? nerden bulamadım bi şekilde production falan filandan kısıp otomatikmi artıyor nedir bide turkiye hakikaten eziq oglu eziq kalmış bi factory bi upgrade yapiim dedim elimde kaldı biraz öretin şu oyunu pls =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 IC: endüstriyel kapasite yani o ic değeri senin ükende bulunan toplam fabrika sayısı diyebiliriz.arttırmak için fabrika inşa etmen yada yeni topraklar alman gerekli. (tutoriallerin hepsini okuyarak oynarsan bu tür temel şeyleri açıklıyor) [Bu mesaj EagleEye tarafından 25 Ocak 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hmm taam da factory bile yapamıyorum ahahha=) factory icin productionu arttırmak gerekliydi dimi? başlangıç için ne yapmam lazım ıc abanıcaksam nerden kısıcam yardım memetalibey=) hmm tımam tutoriallerle uraşiim =P [signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. [Bu mesaj Maedhros tarafından 25 Ocak 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar