EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 crusader kings o dediğin ortaçağda geçen oyun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Çok güzel bi mod buldum, şurdan edinebilirsiniz: MOD34 Oyunu baya bi değiştiriyo gibi. Bu modda oynanmış bi AAR var ayrıca, mutlaka okuyun acayip eğlenceli bişi hehe. The Game (link topicin 20. sayfasına falan oldu galiba, hala okuyorum çünkü. 1. sayfadan başlayın :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 O mod ilk başlarda iyide, 2-3 yıl sonra belli bir saatte takılmaya başlıyor, bayağı bekliyor her gün aynı saatte.. 2 defa yükledim sildim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Bende olmadı öyle bişi. O verdiğim linkteki AAR mod34 ile oynanmış işte, adam baya bi ilerlemiş. Sadece bi yerde crush olmuş sonra devam etmiş ama. Bende hiç hata vermedi 40a kadar oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Bendede crash olmadıda, saat 00.00 civarı hep duraklmaya başladı, hesaplardan dolayı. Başka mod oynuyorum bu aralar. Blue Emu yazıyor, adam 34 yaşlarında, tam bir Hoı2 Manyağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Hangi mode o? Ben düz oyun açtım bugün, sovyetlere bitter peace imzalattım en son. Bunu 2. kez becerebildim şu oyunda hehe. Daha önce ingilizlere coup nation yapmıştım paso sonunda tutmuştu. Axise almıştım sonra. O şekilde ingiltere asyadan girdi ben avrupadan, anca ööle çökertmiştim. Şimdi ilk defa kendi başıma yendim rusyayı mutluyum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Armegeddon oynuyorum Mexica ilen şöyle bir durum oldu sorup soruşturiyim uzmanlara dedim. Mexicanın hemen altındaki yerlerin IC'leri 5 - 6 - 6 - 5 gibi yerler fakat bu bölgeleri alıp annexleyince bana BASE IC'ye 1,2 katkı yapıyor. Bu neden oluyor acep. Kısacası IC'si 6 olan yer bana 1 veya 2 IC veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 işgal ettiğin yerlerin ic'sinin sadece dörtte biri verilir core'un değilse. aynı durum öbür kaynaklar için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Çok denemek istiyorum bu oyunu,zor mu oynaması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 biraz sabır, tutorial'ların hepsini yapmak az buçuk da oyunlar ilgili şeyler okumak gerekiyor. İlk girdiğinde çok karışık gelmesine rağmen zamanla gayet normal geliyor gerçi ben 3'ü yükledim 2'yi oynamama rağmen 3'ü çözcek sabrı kendimde bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar