Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ufak bir soru - world drop

-Nae

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şimdi bu random dusen epic itemlerin ornegin Krol Blade 'e baktıgım da (thottbottta) bazı moblardan dustugu yazıyor.
şimdi bu item sadece bu moblardan mı duser yoksa 55+ her mobdan dusme sansı varmıdır ve aynımıdır? (ornegin felwood'daki demonlar'n epic dusurme şansı ile WS'deki yetilerin aynimidir)
Ben Winterspring'de Yeti farmlayı planlıyorum hem leather icin hemde kolay oluyorlar. ( item ve gold icin başka onerileriniz varsa iyi olur)

Birde Thorium Brotherhood (ismi yanlış olabilir) ile rep kasınca LW icin epic recipeler veriyormus bu konuda bilgi alabilirmiyim nasıl rep kasılır en kolay?[signature][hline]

[Bu mesaj -Nae tarafından 18 Kasım 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

world dropların rate leri mobların zorluguna ve lvlına göre değişir
bazı droplar istisnadır örneğin ;
baron dan deathcharger düşürmek için ; argent dawn da exalted olman gerekir
Av;den krol blade (ram wolf ...) düşürmek için av ile exalted olman gerekir

thorium brotherhood epic recipeler vermiyor sadece aşmış fire resitli rare itemler veriolar (ama yararlı classına göre) bu tip recipeler veriyorlar mc ye hazırlık ve rahatlık için fakat repu kasmak çok zorudur zira 1,5-2 k repu için 500 goldu rahat rahat gözden çıkarıyorsun şu ana kadar reverad olduğunu gördüm ama exalted olunca ne verır bılmem
Sosyal ağlarda paylaş

valla bızım bı arkadasa murlock tan epıc ıtem cıkmıstı ashenvaleda bala bakıyo galıba tamamen[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Boss'lardan düşenler kendi boss epikleri, normal moblarda düşenler wolrd drop, banada 35. levelda peşime takılan ve bi türlü bırakmadığı için kestiğim aptal bi 25. level gorilden epik düşmüştü.

Edit: bu arada uçmuşum epik diye yazmışım mavi olacak o :D
[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."

[Bu mesaj FreEmoon tarafından 18 Kasım 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj FreEmoon tarafından 18 Kasım 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim sormak istedigim şey 55+ icin (bosslar haric) world drop dedigimiz epicler yada rarelarin her mobdan dusme sansı varmıdır?
aynı zamanda Demondan rare ve epic dusme şansı WS'deki yetilerden fazladır diyebilirmiyiz? yada tersi yada aynımıdır?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

thorium bro recipelerle yapilan itemlerin cogu baya saglam epicler bu arada[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şans var ama o kadar düşükki hiç düşmüyo gibi bişi, ben kaç saat boyunca level 55 moblarla grind yaptım 60 olana kadar bi tane rare yada yeşil bile düşmedi. sonra gittim bi level 50 myrmidon kestim rare düştü.

[signature][hline]dorf rogue, haumarush

[Bu mesaj ihpu tarafından 18 Kasım 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Epic eşyalar (World Drop olanları) eşya levelinin 4 level üstündeki moblardan düşebilir. yani 49 eşya leveline sahip olan Glowing Brightwood Staff minimum 53 level bir mob'tan düşer. Mob'un kalitesi eşyanın düşme şansını artırmaz. Ben bu bahsi geçen staff'ı düşürdüm ve çok salak 53 level bir mobtu :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.wowwiki.com/Thorium_Brotherhood
ayrica thor bro icin nassi faction kasilacagi falanda anlatilio[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.

[Bu mesaj supremeallah tarafından 19 Kasım 2005 09:59 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj supremeallah tarafından 19 Kasım 2005 10:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...