Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 my dying bride a yenen doom yazmısım yanına("") smiley olmus yanlışlıkla,ayrıca marduk death metal altında yazmadım favorilerim altına yazdım(çoğu black onlarında neyse) edit: bide şu tür olayını çok kastırmasanız olmaz mı[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 14 Kasım 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Djan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Selam, Antipati duyanlar olarak biz de burda toplanabilir miyiz, yeni baslik acmiyalim :)
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kavga olmasın:)[signature][hline]My mind is happy...
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kendinizi bişeyci yapıp sınırlamayın kardeşim, yeni türlere de açık olun biraz. hep böğür hep böğür nereye kadar. bir de bir çok grubun ilk zamanlarında yaptığı melodisiz ve tek ton gitarlı ve bol böğürmeli metal death metal klasmanı mı oluyor? örnek: tiamat, therion, anathema, sanırım paradise lost 90ların başındaki albümlerinden bahsediyorm, sonra hepsi kendi kimliğini buldu falan. o zaman kılım. fazla yaratıcılıktan yoksun ve monoton geliyor bana. ha diyorsanız onlar death değildir, ya da deathtir ama kötüdür bak burada iyisi var, tekliflere açığım :)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Doğrusundur bana göre de death'in tanrısı Cannibal Corpse ve Chris Barners'dır[signature][hline]My mind is happy...
Djan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Melodic cikti mertlik bozuldu, ya da death sonradan kimligini buldu. Simdi siz bunun uzerine 40 gun 40 gece surecek bir kavga edin, halsiz dusenleri de ben heavyci yapayim :)
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 halsiz düşenler heavy de kaldıramayacak hepiniz rock-blues'a boyun eğeceksiniz yaşasın led zeppelin yaşasın deep purple nihohahahahaha *!arkada therion çalmaktadır*[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Djan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Tamam zaten hard'n heavy, rock + blues icerir. bkz: pentatonic scales Hard rock ve heavy metalin ortak cok fazla dinleyicisi var. Classic rock ile de hard rock in. Gerci soyle bir laf vardir, ozellikle sololarda anlasilir, heavy olsun, classic rock olsun, hard rock olsun: Bir sarki ya bluesdur, ya da degildir ;)
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Xenocide (ben yani), 14 Kasım 2005 00:11 tarihinde demiş ki: du bakalım işallah olmaz bişi yarın ama eğer 87 yeni thread gorursem şaşırmam hehehiehieh :D said: Djan, 14 Kasım 2005 12:28 tarihinde demiş ki: Selam, Antipati duyanlar olarak biz de burda toplanabilir miyiz, yeni baslik acmiyalim :) neyse abi kılpayı kurtarmışız :D:D:D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 death metal death chuck sevioruz senii.. huzur içinde yat[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Jester Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 walla çıkarılan 2 tane Chuck Schuldiner: Zero Tolerance toplamasından sonra huzur icinde yatmak nasip olmamıstır adama yan döndü mezarında eminim[signature][hline]This is the hour we bring it down. In Flames We Trust
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 atheist super grup(yoksa ateist diyemi yaziliyodu?her neyse iste super) aborted ve avulsed oneriyorum ayrica.
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 death metalin tanrılarından suffocation ı unutmamak lazım...[signature][hline]god hates us all Beşiktaş
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: EagleEye, 14 Kasım 2005 18:35 tarihinde demiş ki: atheist super grup(yoksa ateist diyemi yaziliyodu?her neyse iste super) aborted ve avulsed oneriyorum ayrica. atheist - piece of time oneriyorum bende şiddetle[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Soilwork dınleyın kesınlıkle..Yazan oldumu okumadım ama...[signature][hline]
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bende şiddetle quo vadis adlı grubun defiant imagination adlı albümünü tavsiye ediyorum. progressive death yapıyolar ve inanılmaz iyiler bence. hız desen var, teknik desen var, sert şarkısı da yumuşak şarkısı da var daha ne :p reklam yaptım (:[signature][hline]In flames we trust.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 anca şiddetle tavisye edin zaten sizi gidi gelişmemiş pis deathciler :P[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 aha kavga çıkcak :p[signature][hline]In flames we trust.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gayet jonjon bi insanım,tonla alterno ceketlerim kotlarım pantolonlarım var =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kişilik bölünmesi:p metalci dediğin uzun saçlı küpeli simsiyah olur(giyinir diil olur) :p[signature][hline]In flames we trust.
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 dınledıgım ıkı muzık var metal ve klasık ama herzaman sıradan oldum kot pantolonum tısortum baska da bıseyım yok..[signature][hline]
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: dogu, 13 Kasım 2005 23:53 tarihinde demiş ki: death metali pek sevmem. gotik metal daha kral bence. bide black metal adamların böğürdüğü mantıksız müzikler. işte anlayana yapıyorlar zaten.kötüleyenler iki şarkı duyup "ayyyy bu böğürüyo be" diyenler.black metal scream vocal değil sadece.[signature][hline]Aslında..
Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 direk öle dinlerseniz bişyler anlamazsınız yeni gelenler şöle başlasın Linkin Park < Limpbizkit < Korn < Slipknot<İn flames< Children of bodom ... ben böle geldim bu safhaya hatta ben linkin park dinlerken gurubun adı linkin park deildi phonixes mıydı öle bısydı ılk albumlerının adı linkin park dı ...[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url]
Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sonra bı bakmıssın işe giderken korn greatest hits dinliosun millet tipe bakıo takım elbise uzun saç dönüp içinden şöle diyorsun abla işim icabi takım giyiyom yoksa kot sweatshirt :D[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Revangelis, 14 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki: metalci dediğin uzun saçlı küpeli simsiyah olur(giyinir diil olur) :p zenciden metalci olmaz kardeşim,nigga takılıo hepsi dodge ram lerle falan[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Öne çıkan mesajlar