WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hmm gelen tepkilere daha fazla kulak tıkayamadılar anlaşılan[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Cirit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 helal olsun microsoft a gerçekten çabalıyor. bizi görmemekte ısrar eden dier oyun firmaları utansın
zamo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Oyun torrette düştü şu an.Sessiz sedasız çıkmış oyun haberimiz yok.[signature][hline]Ethernass
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Şu an oynuyorum, sonunda sevebileceğim bir AOE çıktı resmen. Hayırlı olsun. 3 CD, sorunsuz çalışıyor. Herhangi bir NUKE yemedi.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Beni kimse yiyemez.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Satın almak istiyorsan, DVD veya CD olarak Kadıköy'de hemen elden teslim edebilirim. Belki böylece insanlara saygı duymayı öğrenirsin? Bir de "yalancı" derken maymun olabileceğini öğrenirsin?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
nameless Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 arada bir mesaj atıl da silindi ondan mı bi anlam karmaşası yaşıyoruz?[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Eğer bir başka kişiyeyse yukarıdaki ileti, ben editleyip özür dilerim. Banaysa, almak isteyenler bana ulaşabilir hemen, lafımın da arkasındayım.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
nameless Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 nuke'ün mesajından bahsediyosan arkadaş espri yapmış fark edememişin galiba :) hani nuke ya nicki ondan beni kimse yiyemez demiş anladın?[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Kafa sıfır bu esnada, onu çözdüm... Nuke arkadaştan çok özür dilerim, D-Day oynamaya başladım da... Bol bol oyun geldi maşallah...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bu arada biraz önce oyunu verdiğim arkadaşlardan biri MSN'den mesaj attı, inanılmaz kasmış makinesini. Kesinlikle 5200, GF2/4, MX kullanıcıları hazırlanmaya başlasın diyor.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
GEd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 64 mb ati radeon 9200 var notebookda ,hic cekmesem mi acaba ?
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Tavsiye edilmedi valla, benim makine yüksek olduğu için umursamamıştım tabi sorunsuz oynayınca... Ama sistem gereksinimleri yüksekmiş.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 anamanamanam ne diyeyim ben sağaaaa... ÖSS'ye kafam şey olsun.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Benim sistem 1 GB ddr-ram P4 2.8 Ghz Radeon 9600 128mb ekran kartım eskidi sadece ama yinede güzel çalıştırır dimi ?[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz.
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 çalışır benim sistem AMD 1700+ 512 DDR RAM 128 MB Radeon 9600pro shader lar high gölgeler low 1204x768 32 de rahat çalışıyor[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
GEd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: kymophobia, 09 Ekim 2005 02:37 tarihinde demiş ki: Kafa sıfır bu esnada, onu çözdüm... Nuke arkadaştan çok özür dilerim, D-Day oynamaya başladım da... Bol bol oyun geldi maşallah... d-dayi cektimde..bu nasil bir oyun ,4 bolum 1.5 gb mi?
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Anlamadım? Nasıl yani 4 bölüm ve 1.5GB?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
GEd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 yani oyunu cektim kurdum ama campaign sadece 4 bolumden olusuyor,bir tanede ek senaryo bolumu var ,etti 5. 1.5 gb bide :) yani aslen multiplayer icin falan mi dusunmusler bu oyunu ,yoksa bolumler cok mu uzun suruyor.
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 1.5GB doğru ama bölümleri bilmiyorum. Diğer oyunlar daha çok vaktimi aldı =) Fifa Manager 2006'ya başladım, onu oynuyorum şimdilik.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... [Bu mesaj kymophobia tarafından 10 Ekim 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
kfg Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 D-day ne oluyor ya ? warcraft'taki gibi mi ?
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 butun sayfaları okumadım ama . D-day zaten omaha cıkarmasının adıdır. 2. dunya savası zamanındaki.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 aoe3 bilgisayarcılarda satılmaya başlandı.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN [Bu mesaj DiadanLocke tarafından 11 Ekim 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: DiadanLocke, 11 Ekim 2005 21:12 tarihinde demiş ki: aoe3 bilgisayarcılarda satılmaya başlandı. ooo hemen yarın bakayım o zmn güzel haber...[signature][hline]ROI
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yanlız osmanlıyı niye koymuşlarki sonuçta bizden hiç Yeni Dünya'ya keşif koloniler falan filan gitmedi yani ama genede çok sevindim görünce hehehe :D
Öne çıkan mesajlar