Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüya gibi ...

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Her şey , 2003 yılında Swg'nin duyurulmasıyla başladı. Ben de dahil bir çok kişi için çok çok önemli bir oyundu. İlk defa gerçek anlamda bir Star Wars evreni içinde yer alacaktık. Hepimiz heyecanla oyunu aldık ve oynamaya başladık. Oyun mükemmeldi. O kadar çok oyuncu vardı ki , her yerde bir arkadaşımız , her yerde bir tanıdık vardı. Ben o 2003 yılında orta sondaydım ve LGS sınavım vardı , ve yoğun bir dönemdi. Ama ben öyle bir bağlanmıştım ki , derslerde artık oyun ile ilgili rehberler okumaya başlamıştım. Sonra oyun gelişmeye başladı. Gittikçe daha fazla oyuncu geldi. Ben de , oyuna daha başlamadan irtibata geçtiğim insanlarla yani Freedom Fighters'daki arkadaşlarımla konuşup , FrF'ye girdim. O zamanlar RIP'de vardı , çok çekişmeli PvP'ler olurdu. Önce oyunu şöyle detaylı bir şekilde öğrendik , sonra kimimiz farklı meslekler seçip o yolu izledi , kimimiz holocron ile Jedi olmaya çalıştı. Ben de Jedi olmaya çalışıyordum ama o zaman ki döneme bakarsak bu hemen olabilecek bir şey değildi. Sonuçta ne olursa olsun derslerim önce geliyordu ve holocron ile olmam zordu. Jedi olmama az kaldığı sıralarda , sistem değişti ve bizde o sisteme başladık. O da aynı şekilde başlarda iyi gitti , ama sonra oyunda bazı pürüzler yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Bu pürüzler bir süre sonra öyle bir hal aldı ki , Jedi kasmak bile işkence oldu. Zaten sınavım da vardı , ve böylece bıraktım o dönem için Jedi'ı. Sonra sırasıyla eklenti paketleri geldi ve son olarak Trials Of Obi Wan'ın hemen ardından gelen Nge...

Ben her zaman Swg hakkında sabırlı oldum , Soe'ye güvendim her ne kadar bunun sonu hep boşa çıksa da. Star Wars'a olan sevgim o kadar büyük ki , hala Nge gelmiş olsa da oyundayım. Her ay verdiğim 15 dolar - 20 dolar neyse artık , umurumda bile değil. Bu para Soe'ye gidiyorsa banane. Soe'nin durmu ortada : Oyuncularının isteklerine asla cevap vermeyen , oyunu sadece para kazanma yolu olarak gören bir firma. Ama eğer benim gibi hala oynayan insanlar varsa , eminim bunun nedeni onlarında Star Wars'a ve onun mükemmel atmosferine olan bağlılıklarıdır.

Her yama ile bir dolu oyuncu daha oyunu bırakdı. Nge ile bu artık kesinleşti ; Swg asla eskisi gibi olamayacak. İnsanlar zaten bunun farkında. Ama bırakacağını hiç beklemediğim insanlar bile artık bırakıyorsa , Soe'ye olan bütün nefretlerin ne kadar haklı olduğu ortaya çıkıyor. Bu oyunda o kadar çok güzel şey öğrendim , o kadar güzel insanlarla tanıştım ki , Soe umurumda bile değil. Ama artık onları bile elimizden alacak duruma geldi.

Yanlış anlaşılmasın , oyunu bıraktığım falan yok. Bu yazıyı yazmamın tek amacı , aklımdaki düşünceleri sizlerle paylaşmakdır. Yoksa aman bırakmayın , yok gitmeyin türünde bir yazı değil , zaten gidenlerin geri dönme ihtimali yok denecek kadar az. Sadece şu son günlerde olan olaylar üzerine bir yazı yazmak istedim ...

[Bu mesaj -Deno- tarafından 18 Kasım 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

soe biraz daha akilli biraz daha musterilene yonelik bir firma olsaydi...keske olsaydi..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

bi an aha deno da gidio yok artik fln dedim ama gitmiomussun sevindm..

belki de bi sure sonra anlar ha swg hatasini?? cok mu iimserim bilmiorm ama keske diorm sdc..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

cok iyimsersin gercekten...SOE para geldikce bakmaz biseye[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

iyi yazmışsın deno....
anron+1[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackMamba, 18 Kasım 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
Deno msn varmı?

pm at pm[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...