December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 tümer naapıyo yua gene sadecekendişni dusunuyo offff[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 KIRMIZI !! BEYAZ !! EN BÜYK TÜRKİYE !! coştu stadyum[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad..
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 tüh beeee[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Abi necati saçmalıo ya kaçoldu bu pff!![signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
zamo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Tur bileti elimizden gitti gidecek.Dağıldı bizim takım.[signature][hline]Work Hard.Play Harder.
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ooo sabrinaya bak coştu :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Amanın kötü kaptırdık ![signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad..
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 HAKAN TEVBE TEVBEEE!![signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Tekke geliyor[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hay alpay vatana millete zararsın valla nekadar gereksiz iş varsa yapıyo adam ya[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya maç böle biterse ne oluyo elenşiyoz mu uzatmalara mı..?[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hakem i love yu -- annadı o..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ulaaaaaaaaaaan yakarımlan burayı kırmızı kartlık pozisyona faul çalmadı it[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Allahim ne kadar yetersiz adam var bizim takimimizda[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Nası girmez o yaaa!!![signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Allahım ya[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ergün ayağına kurban.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad..
dory Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya of ergun be, olsun olsun hadi hadi DÖRT DÖRT DÖRT[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ULAN AZ DAHA GİRİYODU HELAL ERGÜN!![signature][hline]SWG: Lewea Melinan. CoH: Farinal. GW: Farinal Melinan. WoW: Farinal.
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ah be yazıyodu ergun be yazık oldu walla ..:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hic oyuncu degisikligi yaptikmi ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ve kanal d...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ergun caktı sandım meger avut mus ulan gorntu gıttı =([signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Kanal d nabıo Volkan Nabıo anlamadım bişi haydaaa[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Öne çıkan mesajlar