terminator Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Sızce nasıl bir oyun DS bitiren varmı ?[signature][hline]Cs FoReVeR terminator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 sanırım vardı kotor2 konusu.arama yaparak oynayanları bulabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 TrGamer incelemesi... Merlin'in Kazanı incelemesi...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 kotor 2 süper bi oyundur kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye edilir bu arada ben dark side bitirdim çok az oyunda bu kadar eğlenmişimdir kesinlikle al ve dark side oyna.. [Bu mesaj Hagen tarafından 16 Kasım 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bitirdim çok güzel[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
terminator Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben LS bitirdim ama son bolumde Thrayus Academy de hic gıdılmeyen kapılar war yanı harıtada ole ısaretlenmıs oralara nasıl ulasırm ? 1 kez bitirdım. 2. oynayısta ne gıbı kolaylıklar sağlanıyor[signature][hline]Cs FoReVeR terminator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 KOTOR 1 gibi olmasa da güzel, hikaye de çok eksikler var. Death of (Geminin adı vardı unuttum) adlı movie de gemimiz oraya buraya çarpıyor fakat oyunun sonunda hareket ediyor. Boss lar bence çok dandik ti, Nihilus Force la gezegeni yokedecek güce sahip mal mal dolaşıyor, Sion ölmüş çürümüş 2 kere Traya nasıl kullandı seni diyoruz adam tükeniyor falan. Hikaye ayrıca 1. si gibi şok etmiyor insanı. Ama lvl 20 sınırının kalkmış olması, Classların çeşitliliği (Jedi Master Sith Lord vs) güzeldi tabii, Weapon Master la Winduyla oynadığımı hissettim. Force Crush'a hayran kalmamak mümkün değil zaten falan filan.[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bitirmediysen once Kotor1 i bitir hem o direk çizgi romandan çeviri aşırı sürükleyici bir hikayesi var kotor2 de güsel onuda hem DS hem LS bitirdim yani sonuç olarak ikiside itinayla tavsiye edilir...[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 y ben kotor 2 nin ilk bölümünü geçemedim(lütfen gülmeyin:) ) bi droidi oynatıyosun kayboluyo onu bulmaya çalışıyosun ama hiçbiyerde yok :/:/:/[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
terminator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ustte yazan lınklerde oyunun tam cozumlerı var. o droid ile bi pc ya ulasman gerekıyor :)[signature][hline]Cs FoReVeR terminator. Ya Olduğun Gibi Gorun Ya Da GoründuĞun Gibi Ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar