Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KOTOR2


terminator

Öne çıkan mesajlar

KOTOR 1 gibi olmasa da güzel, hikaye de çok eksikler var. Death of (Geminin adı vardı unuttum) adlı movie de gemimiz oraya buraya çarpıyor fakat oyunun sonunda hareket ediyor.
Boss lar bence çok dandik ti, Nihilus Force la gezegeni yokedecek güce sahip mal mal dolaşıyor, Sion ölmüş çürümüş 2 kere Traya nasıl kullandı seni diyoruz adam tükeniyor falan. Hikaye ayrıca 1. si gibi şok etmiyor insanı.
Ama lvl 20 sınırının kalkmış olması, Classların çeşitliliği (Jedi Master Sith Lord vs) güzeldi tabii, Weapon Master la Winduyla oynadığımı hissettim. Force Crush'a hayran kalmamak mümkün değil zaten falan filan.[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bitirmediysen once Kotor1 i bitir hem o direk çizgi romandan çeviri aşırı sürükleyici bir hikayesi var kotor2 de güsel onuda hem DS hem LS bitirdim yani sonuç olarak ikiside itinayla tavsiye edilir...[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

y ben kotor 2 nin ilk bölümünü geçemedim(lütfen gülmeyin:) ) bi droidi oynatıyosun kayboluyo onu bulmaya çalışıyosun ama hiçbiyerde yok :/:/:/[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...