asas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sımdı ben mıkrofonla bı kayıt yaptım pc dekı sound recorderda arkadan gelen bır tısssssssssss dıye uzayan sarkının ıcıne eden bır ses gelıo engelleyemedım ..nasıl azaltabılıcegımı bılen varsa yardım ederse sevınırım fakat en onemlısı su bana bır sound recorder programı bulabılıcegım pcnınkı gıbı olmyan 1 dk dan fazla kayıt yapabılen bılen varsa yazarsa sevınırım ...arama yaptım ama pek bırsey bulamadım bırde wavları mp3 e cevıren bır program onerırsenız cok sevınırım ...Pls yardım :d::)):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 1. hoparlörün sesini kıs 2. o süreyi uzatmak için, 30 saniyeliik kayıt yap sonra onu uzat 3. google[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 18 Kasım 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bırıncısı ıcın tesekkurlerde bırde bısey sorucam kayıt neden 5mb oldu 30 snlık kayıt yanı sonucta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hoparlörü kapadım kayıt yaparken ses hala gelıo yaw :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 wav olduğu için o kadar büyüktür diğeri için taskbardaki hoparlöre 2 kere tıkla, seçenekler>özellikler>kaydederken sadece mikrofon seçili olsun diğerlerindeki tiki kaldır düzelmesi lazım[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 5mb olmasının nedeni wav olmasıdır. aşırı kaliteli ses formatıdır, mp3ler baya bi sıkıştırılmış halidir wavın.[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: fastreload, 18 Kasım 2005 21:49 tarihinde demiş ki: wav olduğu için o kadar büyüktür diğeri için taskbardaki hoparlöre 2 kere tıkla, seçenekler>özellikler>kaydederken sadece mikrofon seçili olsun diğerlerindeki tiki kaldır düzelmesi lazım denıycem bakalım ınsallah olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 alla alla abı dedıgın gıbı sadece mıkrofon kaldı gene aynı sey oldu :)..of bendekı baht bole ya := Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 o zaman ya girişlerde problem var ya kabloda, ya sende, yada sesinde[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 paauha bılmem sesımdemı ama valla kotu oldu nese bole ıdare etcez saol yardımların ıcın ..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yaw pekı bıde wavları mpe 3 cevıren basıt bır program bılenınız var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 music match jukebox[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar