Astral Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Merhabalar Ben de US kurulu. EU account var bir adet US kuruluyken EU'da oynamam mümkün müdür? Nasıl login olabilirim? config'e SET realmList "eu.logon.worldofwarcraft.com" ekledim yemedi.. Bir bilen var mı? yolu yordamı nedir..[signature][hline]my karma run over your dogma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ooze Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 son patch le o isi deistirmek yetmiyo artik .cunku en son patch de eu serverlarda olusan bi sorun yuzunden sadce eu ya yonelik bi patch cikti diye biliyom. o yuzden malesef eu yuklemen lazim en azindan biz oyle yaptik.[signature][hline]For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bu oyuna girişteki ekran yüzünden sanırım olmuyor artık mı ne varya bi ekran açılıyo,"spyware" diye ağladılar.[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 1,8,3 patchli clienti kullanarak girebilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 1.8.3 4807 release zaten client ama nasıl gireceğim?[signature][hline]my karma run over your dogma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bende us game version kullanıorum ama son 2 patch tir uğrastırıyor bizi blizz şimdi 1.8.1 normal US ten cekilior uzerinede 1.8.3 ü çekmiş ve eu oynayan bir arkadaşın Wow exe si alınıp oyunun main klasörünün içine kopyala yapiştir yöntemiyle koyulmasının ardından realmlist.vtf adlı dosya daki us yi eu y la değiştirdimiz takdirde olay çözülmüş oluyo bende şu an öyle oynuorum[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ben 2 tane client kurdum ayrı ayrı, şimdi hatta kendi kendilerine path yapıyor yada 1inin exe sini geçici siliyorum diğerini patchlerken =) bir sorun çıkmıyor[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Çözdüm oynayabiliyorum. Exe kopyalamadım yaptığım eskiden config.wtf içinde bulunan set realm login olayı C:Program FilesWorld of Warcraftrealmlist.wtf olarak değişmiş yeni versionda anladığım kadarıyla. İçine; set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com ekledim çalıştı.[signature][hline]my karma run over your dogma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar