kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ya bu mause yi tuttuğunuz elinizin bu nasıl anlatıyım ne denir oraya bilmiyomki bilek tarafının hani masaya değdiği yer sizde de şişik ve kızarıkmı ? saçma oldu anlatamadım tam olarak ne denirse oraya sürekli rahatsız oluorum oranın masaya değmesinde ve elimi mause den çekiyorum çok uyuz bi durum[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 çok mouse kullanmaktan orda kemik oluşuyor yanlıs hatırlamıyorsam bılemem de cok mouse la oyalananların olıyor bıraz daha sısık vede kırmızı üstü nasır tutmus demı[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 buarada bende var[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GoD-FoR-Sa-KeN Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mouse u burnunla kullan o zaman.[hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ewet ewet bendede var. Ama nasır veya kızarık yok. Şişlik var. Edit:Bazen bi anda inanılmaz derecede ağrı yapıyo sağ kolum. Bi kere okulda yere yuvarlandım. Bayılmışım ağrıdan. Karizma reset tabi. [hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! [Bu mesaj blue_demon tarafından 08 August 2003 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Kızarıklık oluyora,pekde rahatsız ettği olmuyor.Ancak şimdi yaz sebebi ile elim baya terlio mouse üzerinde iken bu epii rahatsız edici benim için bu yüzden yanimda su hani kokulu ilginç mendiller varya hani değişik paketlerde,ismini unuttum simdi onla temizliyorum arada bir hemde kızarıklığıda önlüyor;tavsiye ederim.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yok kekimk oluşması değil o netten capillar tunnel syndrome diye arat, genele programcı hastalığı olarka biliniyomuş annemde ve bilg hocamda var ara sıra sarıyolar çok ağrıyo iye tedavisi olmaayn bişey eğer anlattığın şey buysa[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bilemiycem ama çok rahatsız ediyo elimle mause tutuş şeklim değişti gibi bişi bileğim kalkık bi şekilde tutuyom[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yada mouse u biraz kenara yaklaştırıp bileğin dışarda kalacak şekildede kullanabilirsin mouse'u[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bende nasır kızarıklık şişkinlik tümor bile var onun arabası vaaaar güzel mi güzel[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 tam da o ve hepimizde var işte. mouse nasırı olarak da bilinir.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 of be horace, ben yazıcaktım adını. bende de var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 peh ya uyuz oluyom orası masaya değdikçe[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bilegim terlio surekli mouse kullandıkca cok rahatsız oluyorum bide agrıo bilegim[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ı ıh benimkisi orası değil bu onun sağ taraf yukarısı :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 A4 tech 4d kullanınca hiç bişey olmuyo. Bi yıldır onu kullanıyom. Sadece ağrı var. Biraz eski bi mouse. Ama nasır flan geçti bende. Ah bide ağrımasa.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 aha Spectator yanlış hatırlamışım demekki, bide onun hakkıdna sunum mu ne yapmıştım... Bendede oluşlmaya balayan bişi[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Resimdekinin sağ üstü biraz.Porselen kaplama gibi oldu benim orası.Ama kırmızı porselen.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 babamin bir hastasindada ayni durum var. adamin eli mouse kullanmaktan dolayi bir sure sonra felc olmus. adam sonra felc oldugundan dolayi bunalima girmis ve agir depresyon yasiyormus. dikkat edin mouse tirlattirir :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Wacom pad Rulez! Ownz![hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: kermit_frog, 08 August 2003 15:40 tarihinde demiş ki: peh ya uyuz oluyom orası masaya değdikçe[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch anladık lam tamam[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: KARAMURAT, 08 August 2003 15:37 tarihinde demiş ki: yada mouse u biraz kenara yaklaştırıp bileğin dışarda kalacak şekildede kullanabilirsin mouse'u okumasam aynını yazıcaktım walla taktik doğrudur her bünyede işe yarar 7 8 saati aşan bilgisayar başı seanslarında rahatlatıcı bir diğer yontem de sorunlu bolgeyı soğuk su altında mesh etmektır[hline]2368 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 allah şükür senelerdir her gün nerdeyse saatlerce bilgisayar karşısında oturmama rağmen ne bi şişlik, ne bi kızarma, nede bir ağrı oldu.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: horacegoesskiing, 08 August 2003 16:14 tarihinde demiş ki: Wacom pad Rulez! Ownz! Olayi nedir açıkla yararlıysa bilelim alalım yada;Konuş breh Zındıgh![hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: hella, 08 August 2003 16:16 tarihinde demiş ki: allah şükür senelerdir her gün nerdeyse saatlerce bilgisayar karşısında oturmama rağmen ne bi şişlik, ne bi kızarma, nede bir ağrı oldu.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin ehü[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar