Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frost mage

damdaki_kedi

Öne çıkan mesajlar

bugune kadar fire olarak magele oynadım ve gayet memnundum ama Mc yüzünden frosta döndüm;sitelerde bahsedılen tum mavi frost+damage i
temleri toplamama ragmen ortalama frostboltum 650 vuruyor,bu bana biraz düşük geldi,acaba normalde böylemi yoksa benmi talentte yanlıs yaptım,tüm buff veren frost talentlerını aldım oysaki,mana olarak süper ama 650 normal damage baya az geldi 1,5-2k lık firelardan sonra[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

1.5-2k fireball(crit? mi arcane power mi?)
650 frostbolt un eşdegeri firepowerlı 950-1k fireball gibi

+%6 dmg ı aldıgın zaman frostta 450-500 gibi bi base dmg in oluyo.
650-475 175 dmg artışı olmuş itemlarınla

175 x 3.5 / 3 = kabaca +200 frost spell dmg in var, ki mavi itemlarla makul bi değer.

sorumu geri alıyorum arcane powerdı herhalde eski build in.

[Bu mesaj Virtue-L tarafından 17 Kasım 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Corald'ın mage classı olduğuna da kim çıkardı ? =p

Bizim farkımız utangaç utangaç uzaktan ball/bolt cast etmek değil ruh hastası gibi üzerlerine at sürüp nova fs blastwave manyaklığıydı hehe

aah ahh tarren mill :)

ghost aoe team de deli zevklidir

5 mage aynı yerde ölünür, Horde topağının içinde reslenilip aoe yapılır ;) haha özledim be.[signature][hline]Corald | Pain Train |
In Flames We Trust

Sosyal ağlarda paylaş

3.2k hp yapmasi icin baya bi libram stamina based dmg kasmasi lazim cok zor yan :) bi eleman vardi 850 vuran 2.2k hp si vardi huaha. ben dengeyi kurdum su an. 3350hp +275dmg ve 20 falan critical ortalamaya vurunca.[ben demiyorum damage meter diyor :P][signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 17 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
3.2k hp yapmasi icin baya bi libram stamina based dmg kasmasi lazim cok zor yan :) bi eleman vardi 850 vuran 2.2k hp si vardi huaha. ben dengeyi kurdum su an. 3350hp +275dmg ve 20 falan critical ortalamaya vurunca.[ben demiyorum damage meter diyor :P]

Merhaba,

Dengeyi kurdum demişsin, bu dengeli halinle ne kadar dmg veriyorsun merak ettim.[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue
Bloodscalp

Mangudai-lvl 35 NE Hunter
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

hiç epix yok,manam 6k hp 2980 ,ya ınsan firebolta alısınca cokaz gelıyor,arcane power yok suankı buıldde,bu sekılde vuruyor 650 yi,epic olarak sadece freezıng band var var damage veren.ama sitelerde yazılı tüm mavi + damage gear suan var,sadece omokun legs yok,onun yerınede dragonrider kullanıyorum[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

3k hp başlamak için normal.
Ben sahsen mavi olarak sadece dmg veren itemlarla başlamamıştım, dengeli stat dagılımına gitmiştim.

En son 700-720 frostbolt 4.3k+ hp 5.7k buffed manam vardı frostkene.

Bwl loot u ve full enchantla 3.2k civarı hp ve maximum spell power a ulaşılıyo gördüğüm kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

Frostmagele çok yüksek sayılara çıkamaman normal. Çünkü bu şekilde dizayn edilmemiş. Hea dizayn edildiği şekli doğrumu yanlışmı tartışılır. Bu arada eğer düzgün Warlocklarınız var Firemage MC de gayet işlevsel...Tabi bu arada 650 frostboltum olsa arcane missiles kullanırım daha iyi MC de :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 18 Kasım 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
"Tabi bu arada 650 frostboltum olsa arcane missiles kullanırım daha iyi MC de "
ne alaka?

yaklaşık 1300-1400 dmg yaparsınız 300 dmg gear ve warlock sayesinde. nerdeyse 650 frostboltla aynı... sorarım değermi hala frostmage diye inat etmeye...
coe cos ftw! :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu 2 trinketen birini edinirseniz dmg konusunda biraz rahtlarsiniz:)
1)talisman of ephemeral power(1.5 dk cd)
2)zandalarian hero charm(2 dk cd)
2 sini ayni anda acarsan 15 snye icin 1.2k duz 2.2k crtic frostbolt vurursun.ustundeki arti dmge gorede degisir bu rakamlar.[signature][hline]xaraz -Burning legion.
Alliance-Mage-Invadoria.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...