damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bugune kadar fire olarak magele oynadım ve gayet memnundum ama Mc yüzünden frosta döndüm;sitelerde bahsedılen tum mavi frost+damage i temleri toplamama ragmen ortalama frostboltum 650 vuruyor,bu bana biraz düşük geldi,acaba normalde böylemi yoksa benmi talentte yanlıs yaptım,tüm buff veren frost talentlerını aldım oysaki,mana olarak süper ama 650 normal damage baya az geldi 1,5-2k lık firelardan sonra[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 1.5-2k fireball(crit? mi arcane power mi?) 650 frostbolt un eşdegeri firepowerlı 950-1k fireball gibi +%6 dmg ı aldıgın zaman frostta 450-500 gibi bi base dmg in oluyo. 650-475 175 dmg artışı olmuş itemlarınla 175 x 3.5 / 3 = kabaca +200 frost spell dmg in var, ki mavi itemlarla makul bi değer. sorumu geri alıyorum arcane powerdı herhalde eski build in. [Bu mesaj Virtue-L tarafından 17 Kasım 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Sen hem absürd damage verip hem adamı yavaşlatırsan ne olur bi düşün bakalım? kaldı ki crit şansın deli gibi yüksek balance arkadaşım bu[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Peki blizzard a soruyorum Corald i yaratırken balance nerdeydi? :P Ah ah Combustion blastwave Corald+Metaphor = GG idi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Corald'ın mage classı olduğuna da kim çıkardı ? =p Bizim farkımız utangaç utangaç uzaktan ball/bolt cast etmek değil ruh hastası gibi üzerlerine at sürüp nova fs blastwave manyaklığıydı hehe aah ahh tarren mill :) ghost aoe team de deli zevklidir 5 mage aynı yerde ölünür, Horde topağının içinde reslenilip aoe yapılır ;) haha özledim be.[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 650 dmg gayet fazla, özellikle mavi eşyalar ağırlıktaysa. Tüm tier 2 sete sahip ortalama bir büyücü 750-800 arası bir zarar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Frostboltta max (arcane powersiz) 1k yı geçmiyo(buffsız) 950 falan yapanlar var .Ama 3.2k hp 5k mana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 3.2k hp yapmasi icin baya bi libram stamina based dmg kasmasi lazim cok zor yan :) bi eleman vardi 850 vuran 2.2k hp si vardi huaha. ben dengeyi kurdum su an. 3350hp +275dmg ve 20 falan critical ortalamaya vurunca.[ben demiyorum damage meter diyor :P][signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Nanette sen sus sen kazana düştün :D[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 45 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Darklight1903, 17 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki: 3.2k hp yapmasi icin baya bi libram stamina based dmg kasmasi lazim cok zor yan :) bi eleman vardi 850 vuran 2.2k hp si vardi huaha. ben dengeyi kurdum su an. 3350hp +275dmg ve 20 falan critical ortalamaya vurunca.[ben demiyorum damage meter diyor :P] Merhaba, Dengeyi kurdum demişsin, bu dengeli halinle ne kadar dmg veriyorsun merak ettim.[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue Bloodscalp Mangudai-lvl 35 NE Hunter Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 700+ vuruyorum. 1 veya ikinciyim genelde dmg meterda diger arkadasda xaraz bilirsiniz bl de oynuosaniz.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 3.4k hp, 7.7k mana buffsız statlarım var. frostbolt : 720-760 civarı vuruyor. damagemeterda 5. mageim genelde... 6 kez ardarda crit proclayan ve 1800 vuran insanlarla oynuorm :) ama 650 frostbolt epicsiz oldukça iyi kasmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hiç epix yok,manam 6k hp 2980 ,ya ınsan firebolta alısınca cokaz gelıyor,arcane power yok suankı buıldde,bu sekılde vuruyor 650 yi,epic olarak sadece freezıng band var var damage veren.ama sitelerde yazılı tüm mavi + damage gear suan var,sadece omokun legs yok,onun yerınede dragonrider kullanıyorum[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 2980 HPyle zor olmuyor mu BG? Mortal 2000 civari critliyor da...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 3k civarı mavi itemlarla gayet iyi hp Ayrıca rank 1 frostbolt ftw wissy bey :) neyse forum pvp si yapmayalım[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Hocam bilmem ben boltu falan. Slow effectlere karsi bilimum trinket pot ability ot bok var da... 2900 hp az geldi.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 3k hp başlamak için normal. Ben sahsen mavi olarak sadece dmg veren itemlarla başlamamıştım, dengeli stat dagılımına gitmiştim. En son 700-720 frostbolt 4.3k+ hp 5.7k buffed manam vardı frostkene. Bwl loot u ve full enchantla 3.2k civarı hp ve maximum spell power a ulaşılıyo gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 valla diğer normal ekıpmanları giyersem zaten 3,6k oluyor;bg ye +damage ekıpmanıyla girmiycem zaten.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Damagemetren bozuk nane :)[signature][hline]NE Hunter of INVADORIA Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Frostmagele çok yüksek sayılara çıkamaman normal. Çünkü bu şekilde dizayn edilmemiş. Hea dizayn edildiği şekli doğrumu yanlışmı tartışılır. Bu arada eğer düzgün Warlocklarınız var Firemage MC de gayet işlevsel...Tabi bu arada 650 frostboltum olsa arcane missiles kullanırım daha iyi MC de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 "Tabi bu arada 650 frostboltum olsa arcane missiles kullanırım daha iyi MC de " ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hım arcane missile sanırım olmaz,söyle solıyım arcana missile frostbolun yaklasık 3 misli fazla mana harcıyorve ortalama 500*200-300 damage verıyor,mana dayanmaz devamlı arcane missile atsam sanırım(sanırım dıyorum daha mc ye girmedık,siftah yarın gece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Virtue-L, 18 Kasım 2005 11:35 tarihinde demiş ki: "Tabi bu arada 650 frostboltum olsa arcane missiles kullanırım daha iyi MC de " ne alaka? yaklaşık 1300-1400 dmg yaparsınız 300 dmg gear ve warlock sayesinde. nerdeyse 650 frostboltla aynı... sorarım değermi hala frostmage diye inat etmeye... coe cos ftw! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 inat etmiyo zaten oda firegil ailesinde artik :P[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bethrezen_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bu 2 trinketen birini edinirseniz dmg konusunda biraz rahtlarsiniz:) 1)talisman of ephemeral power(1.5 dk cd) 2)zandalarian hero charm(2 dk cd) 2 sini ayni anda acarsan 15 snye icin 1.2k duz 2.2k crtic frostbolt vurursun.ustundeki arti dmge gorede degisir bu rakamlar.[signature][hline]xaraz -Burning legion. Alliance-Mage-Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar