fixxer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 vala mail e gelmiş eheheh beni bazı yerleri gülmekten öldürdü sizinle paylaşam dedim... [spo1=Tık]1.keh keh, dun aksam bir ruya gordum, soole canavar bir mercedes s500e biniyodum - baba ya - ne oldu evladim? - ruyalarin tersi cikar, normalde mercedes sana binmesin? (vinnnnnnnnn efektiyle ortamdan kacilir) - hasbinallah 2.basket oynanirken babanin topuna blok yapilmistir.. - ehahahehehahaaeee beynine verdim beynine iste - ne dedin sen bakim? - aannnnneeeeaaaaaaaaaa 3.ata sporu gures aile ici eglence olarak tatbik edilirken: - hadi gel, hadiii...gel bakalim da boyunun olcusunu vereyim - bana gencligimde kurtkapani lakabini takmislardi, akilli ol - neren kurt ki senin nereyi kapiyosun, gel hadi geel - oglum demem acimam (babanin kurt kapani cabasi aynen bertaraf edilir hoppa ters cevrilir) - nihhheeeeaaaahaaa, agayi yendim agayi yendim - yarin aksama arabayi istiyodun sen di mi? 4.baba-olm annen beni çok kıskanıyo bu aralar valla,alakasız alakasız kıskançlık yapıyo -ya onun menapoz devresi gelmiştir -hişş manyak,sooleme oole acayip kızar -iide burda diil ki baba yaw -olsun yerin kulağı vardır -ehehe komiksin baba.senin andropoz ne zaman bu arada -şimdi ben senin -tamam sustum. 5. olm hızlı yürüme - normal yürüyüşüm bu ya - olm sen at değilsin burasıda veli efendi değil 6.b: ben üç sene önce seni bugün olacaklar için uyarmıştım. ama o zaman senin için film festivaline gitmek daha ilginçti. c: hala daha ilginç. 7.baba--ne ulan bu saat kac it herif bu saatte eve mi gelinir.. ogul--ne var ya saatte.. arkadaslarla biraz eglendik... baba--ulan senin yasında kimler neler yapıyo be.. ogul--(hadi leyn) baba--ne dedin? ogul--yok bisey haklisin diodum.. baba--ulan fatih senin yasındayken istanbul u fethetmis be.. ogul--bab simdi bu yaptıgın hakanla jardeli kıyaslamak gibi bisey..fatih kendine padisahlık alanında bi yol cizmis ,ben farkli kulvardayim.. baba--hadi len(yani konuya ayak uyduramaz ve yatar) 8.baba: oğlum niye hep hata yaparak öğreniyorsun herşeyi ? bak görüyorsun işte saçların dökülüyor.niye bu inat ? augustin: ne inadı baba yaaa ? ayrıca niye kıskanıyosun senin saçın yok diye ? baba: benimle yaa lı konuşma. augustin: .... yarım saat geçer .... baba: aman da oğlum ne kadar yakışıklı olmuş .. ( saçları okşar .. ) augustin: ... 9."-eeee nasi gidiyo senem'le?" "-hiic takiliyoz baba oyle, yok bi numara..." "-nasil yok?! dun gelmedi mi o biz yokken. hııı. serefsiz?..." (pis pis siritarak) "-degil baba gelmedi, dun sinemaya gittik, evine erken biraktim." "-haaaa, arabayi aldiydin di mi?!" "-evet baba, kizdin mi?" "-yok canim ne kizicam, erkek cocugu degil misin alican tabi. goturrrrrr. cektin mi hic arabayi belgrad'a falan, sotali bi yere senem'le..." "-baba bekledigin seyleri anlatmiyacam, senem'le sevismiyoruz!" "-e ben ananla bo$una mi gittim o yemege taksiyle, donuste alkollu oluruz ayagina. hem sana arabayi biraktim, hem evi bosalttim, icraat yapsana!" 10.halı saha macından dondugum ve evde dinlendigim bir an: babam: olm ben uskudar sahilinde yuruyorum gel beni bul al. ben: baba ne alaka ya nerdesin, hem cok yorgunum ya. babam: bak ben uskudar dan cıktım, harem e dogru yuruyorum. beni bul al. yoksa sen bilirsin. ben: tamam ya hayret bi şey , geliyorum... yanına gidince olanlar: ben: baba durduk yerde niye sinirlendin, hem gelmesem ne yapacaktın yuruyecek miydin eve kadar? babam: yok lan, bi taksiye atlar giderdim hehehe nasıl da geldin ama aferin hehheh 11.-aloo -aloo -babaaa -alooo?efendim??? -babaaaa , alooo -aloo ,buyrun kimsiniz? -yaw baabaaa -alo kimi aradınız??* -babaa -alo? -ben alpo yaw -haa , efendim oğlum..? -yaw baba arasana bi bu numarayı geri -nereyi -orda yazıyo ya onu -haa, tamam 12. git öbür rakıyıda aç getir hadi - ok hemen - ama sen yarın sabah bi kalkamazsan sorcam ben sana - e iyide ... - sus ulen dediğimi yap! (bu harbiden iyi yaaaaaaa) 13.-baba sen olunce herseyini bana birakcan di mi? -o gunler bi gelsin de, bakariz... -eger birakacaksan ben o gunleri yakinlastirabilirim de, hani istersen... 14.gece yarısı alkolün etkisiyle, arabanın anahtarı kontak üzerinde bırakılmış kapılar kitlitlenmiş, kısaca zıçılmıştır. yedek anahtarı getirmesi için baba aranır: - (uykulu şekilde) alo? bişeymi oldu olm? nerdesin?? - yok baba sakin ol. şeyy... - söylesene olm - ya baba böyle böyle - ee ben napiyimki şimdi? - yedek anahtarı diyorum getirsen? - hadi lan başka derdin varmı gece yarısı? - ya baba hadi yap bi kıyak - bin dolmuşa gel al valla hiç kalkamam - ama anlatamıyorum galiba, anahtar kontakta. araba gider ben dönene kadar mazallah - hay ben senin..! yeter ulan senden çektiğim! tamam geliyorum .... herifi. nerdesin? - caddebostan migros karşısındaki sokak - tamam. çat! ve gelir: - başka bi emriniz varmıydı? - ehm.. yok baba çok saol - neyse hadi yıkıl...[/spo][signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me [url=http://spaces.m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ehehe güzel babalar var orda mesela ben bunların hiçbiri olmam[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 aushauhsua güzelmiş :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 güzelmiş. ben bu kadar abartı diyaloglara hiç giremedim şahsen =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 keşke her baba oğul ilişkisi böyle olsa bea.. offf hayat süper olur valla.. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 evet,bunlar sanki durumu iyi aile babaları ve onların oğulları arasında. yani oturup devlet meseleleri konuşuluyor demiyorum ama böyle bi hayat daha neşeli tabi.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 8.bitirdi beni :) Babalar yaşlandıkça oğullarını kıskanıp onlara yetişmeye çalışıyo sanki...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Babam keşke böyle olsa,acayip sömürürdüm ozaman. =P[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Söylemeden geçemicem, ekşi sözlükten c/p bu maillere, orada baya güzel diyaloglar var konuyla ilgili daha, ilginizi çektiyse oradan aratın çok hoş detaylar var :) Her baba çocuğunda bir parça kendini görür, oğlunu kendisinin devamı olarak nitelendirir. O yüzden de kendi yapmış olduklarını ve tabii ki de bazı sebeplerden dolayı kendi yapamadıklarını oğlunun yapmasını kısaca oğlunun kendini aşmasını, bayrağı bir adım daha ileri taşımasını ister. Buradaki çoğu diyalog da bunun örneği aslında...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 güzeller[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 babacumun babası rulz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Hehe çocuğun babası işi biliyomuş:)Evide arabayıda boş bıraktım tık yok imasına çok güldüm:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bole baba herkese nasip olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 babamın harbiden sert olması,fazla bi boktan çakmamasıiama herkes tarafından saygı görmesi,zeki bi adam olması,dindar bi adam olması,komik hareketleri ve mizacı bi da harbi babalık yapması hoşuma gidior. edit:babalarla ilgili çok topic açıldı fazla yanıt vermemiştim şimdi vereyim dedim topic açılmışken:)[signature][hline]hadi diyelim toz pembe yaşıyorum,koz bende biçimi takılıyorum, bozukluklarımı cebimde taşıyorum. Saygım senin o..pun olsun kaygım benim aşkım [Bu mesaj malik tarafından 16 Kasım 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: CagRi, 16 Kasım 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Bole baba herkese nasip olmaz +1..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 9. iimiş walla=)[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 benim babam senin babanı döver muzhjşvçcvlsenltkxdç.t şaka bi yana süper olmuş senem li olana yarıldım ilerde bende babamdan isticem öyle şeyler benim babamda anlayışlıdır muhah anneme bile söylüyorum anne seneye kız getircem eve şey için bişi olmaz dimi falan diyorum töbe yarappi diyip gidiyo mauhzxçmc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 eheheh güzelmis :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: MADBOY, 18 Kasım 2005 06:25 tarihinde demiş ki: benim babam senin babanı döver muzhjşvçcvlsenltkxdç.t şaka bi yana süper olmuş senem li olana yarıldım ilerde bende babamdan isticem öyle şeyler benim babamda anlayışlıdır muhah anneme bile söylüyorum anne seneye kız getircem eve şey için bişi olmaz dimi falan diyorum töbe yarappi diyip gidiyo mauhzxçmc :D ben evdekileri kovuyorum sen izin alıyorsun al işte sana örnek aile terbiyesi almış bı genç :D[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yazı süpermiş yannız çok beğendim üzerine bayaada güldüm bi kaçı tuttu yani :)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar