Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnanılmaz olaylar serisi(Kaldığı yerden devam)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arese geçtim ya sikil açmaya gidiyom lv 30 da sikil açmadan ınfermor kastıbakdım captain bana dalıyo ama yanımdakine dalmıyor 10 10 götürüyo bende kaçtım tekrargeldim yanımdakine daldı bu sefer bende o sırada sikili açtım kaçıyorum peşime gelmesindiye healt poiciden şişe alcam karşıma up yeri çıkyo up a gitsem silahlar silahlara gitsem heal çıkıyor sette ise susundires çıkıyor şaşırdım gateye gittim baktım ares1 de elmorad var lan nasıl oluyo anlamadım?Anlayan yazsın cevabı okumayı çözmüş olan.[signature][hline]No ban pls!
Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir!
Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim
Mesaj tarihi:
sarsie yürü be kocum kim tutar seni :D[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi)
Server:Beramus
Class: roque
Nation:Tabiki org :D
LvL:6x
Np:hacklenmeden önce 50k kadardı
Mesaj tarihi:
Sarsie rep plüzz :D[signature][hline]KREDİ KARTININ A.K Giden İtemler:
Rogue Chitin Shell Pauldron +8 (x2)
Rogue Chitin Shell Pads +8 (x2)
Rogue Chitin Shell Gloves +8
Rogue Chitin Shell Boots +8
Rogue Chitin Shell Helmet +8 (x2)
Iron Bow +8
Elf Belt +3
Rogue Earring +1 X2
Priest Pendant +0
Ring Of Life +1 X2
TONLA SCROLL,100GB 900M PARA!
VE DAHA FAZLASI.!!!!!!!!!!!!AYIP BE!
Mesaj tarihi:
said:
demise666, 18 Kasım 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
sarsie benimle evlenir misin:-)

Malesef kız var bugun korktum kız kapkaca uğrayınca içim ağladı sakin duruyodum ama içim öle acıdıki kaşı kanadı allaha şüküt fazla bişi yok ınforme ya sorun.[signature][hline]No ban pls!
Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir!
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 18 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
bu yalan ya

Informere sor bakım o kasarken gittim pc açıktı sor bi sor yalanmı gerçekmi sor![signature][hline]No ban pls!
Mesaj tarihi:
Aga bilgisaya yazı yazdım
kapamayı unuttum doğru hastaneye koştum gelince baktım açık öle koktumki ınfermorda orda kasıyo kapamayı unutup koştum dikiş attıalr kaşına kaybettiği parayıda gizlice verdim ona[signature][hline]No ban pls!
Mesaj tarihi:
said:
Sarsie, 18 Kasım 2005 18:21 tarihinde demiş ki:
Aga bilgisaya yazı yazdım
kapamayı unuttum doğru hastaneye koştum gelince baktım açık öle koktumki ınfermorda orda kasıyo kapamayı unutup koştum dikiş attıalr kaşına kaybettiği parayıda gizlice verdim ona

abi ne demek istediğini anlamadım bu sefer
yalanmı doğrumu yorum yapamicam :D
  • Yeni Oluştur...