Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Arese geçtim ya sikil açmaya gidiyom lv 30 da sikil açmadan ınfermor kastıbakdım captain bana dalıyo ama yanımdakine dalmıyor 10 10 götürüyo bende kaçtım tekrargeldim yanımdakine daldı bu sefer bende o sırada sikili açtım kaçıyorum peşime gelmesindiye healt poiciden şişe alcam karşıma up yeri çıkyo up a gitsem silahlar silahlara gitsem heal çıkıyor sette ise susundires çıkıyor şaşırdım gateye gittim baktım ares1 de elmorad var lan nasıl oluyo anlamadım?Anlayan yazsın cevabı okumayı çözmüş olan.[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gece cokmu alkol aldin :)[signature][hline]GOSU
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sarsie yürü be kocum kim tutar seni :D[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi) Server:Beramus Class: roque Nation:Tabiki org :D LvL:6x Np:hacklenmeden önce 50k kadardı
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 vay anasını be bunlar hakkaten oldu mu sarsie :D[signature][hline]Charım yokk ... Ama başkalarınınkileri oynuyom :D
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 al yine yalan gözüyle bakan biri dahah![signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 we <3 sarsie =p[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sarsie [email protected] eklesene sohbet edelim seni seviyorum :D[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi) Server:Beramus Class: roque Nation:Tabiki org :D LvL:6x Np:hacklenmeden önce 50k kadardı
demise666 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sarsie benimle evlenir misin:-)[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sarsie rep plüzz :D[signature][hline]KREDİ KARTININ A.K Giden İtemler: Rogue Chitin Shell Pauldron +8 (x2) Rogue Chitin Shell Pads +8 (x2) Rogue Chitin Shell Gloves +8 Rogue Chitin Shell Boots +8 Rogue Chitin Shell Helmet +8 (x2) Iron Bow +8 Elf Belt +3 Rogue Earring +1 X2 Priest Pendant +0 Ring Of Life +1 X2 TONLA SCROLL,100GB 900M PARA! VE DAHA FAZLASI.!!!!!!!!!!!!AYIP BE!
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: demise666, 18 Kasım 2005 18:08 tarihinde demiş ki: sarsie benimle evlenir misin:-) Malesef kız var bugun korktum kız kapkaca uğrayınca içim ağladı sakin duruyodum ama içim öle acıdıki kaşı kanadı allaha şüküt fazla bişi yok ınforme ya sorun.[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gecmiş olsun.[signature][hline]Charım yokk ... Ama başkalarınınkileri oynuyom :D
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bu yalan ya[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
forewerc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gecmiş olsun:P[signature][hline][F0r3w3r_C^NuPs]//leo
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: HasMez, 18 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki: bu yalan ya Informere sor bakım o kasarken gittim pc açıktı sor bi sor yalanmı gerçekmi sor![signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sarsie valla ondan sonra gelip kasmaya devam ettiysen ... lol derim baska bişi demem[signature][hline]Charım yokk ... Ama başkalarınınkileri oynuyom :D
YOKki Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: HasMez, 18 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki: bu yalan ya nekadar ayip sarsi hic yalan soylermi:P:D
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Aga bilgisaya yazı yazdım kapamayı unuttum doğru hastaneye koştum gelince baktım açık öle koktumki ınfermorda orda kasıyo kapamayı unutup koştum dikiş attıalr kaşına kaybettiği parayıda gizlice verdim ona[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ooo supersin parayı verdikten sonrada kasmaya devamettin mi 30a ?[signature][hline]Charım yokk ... Ama başkalarınınkileri oynuyom :D
turk_cheater Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Sarsie, 18 Kasım 2005 18:21 tarihinde demiş ki: Aga bilgisaya yazı yazdım kapamayı unuttum doğru hastaneye koştum gelince baktım açık öle koktumki ınfermorda orda kasıyo kapamayı unutup koştum dikiş attıalr kaşına kaybettiği parayıda gizlice verdim ona abi ne demek istediğini anlamadım bu sefer yalanmı doğrumu yorum yapamicam :D
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 evine bıraktım bide arabayla[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ii bakalım bi da level kascagına git arkadasına sahip cık :D[signature][hline]Charım yokk ... Ama başkalarınınkileri oynuyom :D
Öne çıkan mesajlar