n0x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Kendime anime arşivi yapmak istiyorum. Dial-up la olucak iş deil. Dial-up sux kısaca. Yanlız ben İzmirliyim , kargoyla ugraşmak istemiyorum. izmirde olup elinde bolca anime serisi olan varsa görüşebiliriz yada elindeki filmleri ve fiyatlarını buraya yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 up... Yokmu izmirli koca forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Sharky ile konus bence. Onun sağlam bir arşivi vardı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ben de bir sürü anime var. Çoğu zaman hepsi benim elimde olmuyor - eh arkadaşlar ... -, ama elimdekilerin de seni mutlu edeceğine eminim. Ücret mücret almıyorum. Boş CD veriyorsun çekiyorum, ya da ben çekiyorum CD başına 500.000 TL gibi bişey alıyorum. Artık ne kadara bulursam boş cd yi. Şu anda ise halen Bonecrusher'ın istediklerini çekiyorum. Çek çek bitmiyor meret.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 elındekı tum arsıv kac cd eder? icq nu verirmisin bu arada[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Errm. Kaç CD eder tam bilemiyorum. 10-12 seri mevcut işte. Bir sürü de tek film. ICQ nomu veremem, lakin pek kullandığım söylenemez. Özel mesaj veya [email protected] 'dan ulaşabilirsiniz.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar