Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime arşivi

n0x

Öne çıkan mesajlar

Kendime anime arşivi yapmak istiyorum. Dial-up la olucak iş deil. Dial-up sux kısaca. Yanlız ben İzmirliyim , kargoyla ugraşmak istemiyorum. izmirde olup elinde bolca anime serisi olan varsa görüşebiliriz yada elindeki filmleri ve fiyatlarını buraya yazabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bir sürü anime var. Çoğu zaman hepsi benim elimde olmuyor - eh arkadaşlar ... -, ama elimdekilerin de seni mutlu edeceğine eminim.

Ücret mücret almıyorum. Boş CD veriyorsun çekiyorum, ya da ben çekiyorum CD başına 500.000 TL gibi bişey alıyorum. Artık ne kadara bulursam boş cd yi.

Şu anda ise halen Bonecrusher'ın istediklerini çekiyorum. Çek çek bitmiyor meret.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
Sosyal ağlarda paylaş

Errm. Kaç CD eder tam bilemiyorum. 10-12 seri mevcut işte. Bir sürü de tek film.

ICQ nomu veremem, lakin pek kullandığım söylenemez. Özel mesaj veya [email protected] 'dan ulaşabilirsiniz.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...