Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arestekileri bin kere teşekkür

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Informer arkadaşımız lv 1 iken 30 yaptı ona minnettarım artık aresteyim şimdiden arese teşekkürler(orglar)[signature][hline]No ban pls!
Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir!
Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim
Mesaj tarihi:
said:
Sarsie, 18 Kasım 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
Informer arkadaşımız lv 1 iken 30 yaptı ona minnettarım artık aresteyim şimdiden arese teşekkürler(orglar)

lafımı olur , ne demek[signature][hline]Name: ::Informer::
Clan: Owned_By
Server : Ares
LvL: 66
Nation: Karus
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
İnformer iyi yere tezgah açtın valla müşteriler arttı baksana :D :D

Orc olunca artık bizede bir kıyak yaparsın...[signature][hline]Nick : HuRR1CaNe
Job : Paper Mage /Flame-Lightning
Level : 65
Clan : ___KARIZMA___
Server : Ares (majere) :D
Mesaj tarihi:
said:
Aradriel, 18 Kasım 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
özür dilerim ark. lar yanlışlıkla oldu bu flood

lol[signature][hline]NicK : TaLkative

ImpossibLe Is Nothing

www.moradslayers.com / HErşey serbest :D

Np :>> 225 k
Mesaj tarihi:
orcun ulan herkese kastırdın bi bize kastırmadın%1 bide arkadaş die geçiniyoz işte halbuki talka gibi lecherda deilim dalıyom ama işte bünye meselesi:([signature][hline]Elemental Gral
Mesaj tarihi:
YA OYUN KAFAYI yed i doğal olarak da bana da etkileri oldu :) geçen cz golem de f9devil priest pam la forazzi ve dereque 2 vs 2 karşılaşmasını izledim en az 15 dakika sürdü baya zevkli idi dereque beni al aşşa ettik ten sonra deli gibi kapıştılar çok zevkli idi netice priest pam iki kere yattı respawn yaptı dereque iki kere yattı forazzi resledi en sonun da forazzi yattı dereque town :D ama zevkli idi orc wariorlara sesleniyorum no kill me pls :D bu konuyla alakası yok ama paylaşmak istedim :D[signature][hline]satıyorum
Mesaj tarihi:
said:
KoRn3R0Th, 18 Kasım 2005 19:16 tarihinde demiş ki:
orcun ulan herkese kastırdın bi bize kastırmadın%1 bide arkadaş die geçiniyoz işte halbuki talka gibi lecherda deilim dalıyom ama işte bünye meselesi:(

info birilerini kastırmaz başlıklı o yazını yazmicaktın ersin bundan sonra istesende yok sana exp mexp , bu oyunda bi sürü adama level kastım bunu reddedemessin
.......[signature][hline]Name: ::Informer::

[Bu mesaj Informer tarafından 18 Kasım 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Sarsie, 18 Kasım 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
Informer arkadaşımız lv 1 iken 30 yaptı ona minnettarım artık aresteyim şimdiden arese teşekkürler(orglar)

demeq doğru yolu buldun ha öylemi helal olsun ben olsam bende kasardım seni lwl 30 eeee nede olsa 40 manır kazandırcan[signature][hline]64 ganclık asigolar
aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş
deniz abiiiiiiii ( ::Ujio:: ) yendiq sizi Ç.dardanel sporu

yaw neden banladınız UsakspoR u neden?
Mesaj tarihi:
said:
KoRn3R0Th, 18 Kasım 2005 19:16 tarihinde demiş ki:
orcun ulan herkese kastırdın bi bize kastırmadın%1 bide arkadaş die geçiniyoz işte halbuki talka gibi lecherda deilim dalıyom ama işte bünye meselesi:(

seni ertugrul la özay kastırıyo ya daha ne istion abi[signature][hline]64 ganclık asigolar

Mesaj tarihi:
60 lvl bir mage hala birilerinin kastırmasınamı ihtiyacı vardır ?
imzadada elemental gral yazıyo , bence onu elemental leecher yap daha fiyaka olur[signature][hline]Name: ::Informer::
Mesaj tarihi:
said:
Informer, 18 Kasım 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
60 lvl bir mage hala birilerinin kastırmasınamı ihtiyacı vardır ?
imzadada elemental gral yazıyo , bence onu elemental leecher yap daha fiyaka olur

ehumehuhauhıhıhımahuehü ersin abi oku bunu oku :):D:):D:):D:)[signature][hline]64 ganclık asigolar

• Yeni Oluştur...