Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i80386 işlemci arıyorum

paramecium

Öne çıkan mesajlar

selam,

eskiler bilirler 386 işlemcileri :)

piyasada ve hurdacılarda çok aramama rağmen 386 işlemci bulamadım. bir de 486SX için matematik işlemci arıyorum. elinde bu tarz eski parça olan arkadaşlar lütfen mesaj atabilirler mi? benim için çok önemli de.

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

Antika eşyaları Kadıköy'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yakınındaki pazarlık alanda, Pazar günleri kurulan pazarda bulabilirsiniz. Amiga'dan Commodore 64'de; "kara kutu" atarilerden eski tip gameboylara kadar her şey bulunabilir o pazarda. Tabii ben en son iki sene önce girdim pazara ama 2000-2001 yılları civarında bi sürü CD satıcıları vardı; tezgahlara CD'leri yığar satarlardı, KoF arardık orda. Geçerken etrafta bi sürü eski elektronik eşya görürdük. Hala öyle midir bilmiyorum ama yine de bi gitmekte fayda var.
Eğer kafana koyarsan ve Avrupa Yakası'nda oturuyosan, iskeleden itibaren nasıl gidileceğini anlatabilirim.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

anadolu yakasındayım. tarif ettiğin yeri biliyorum. bu haftasonu da oraya bakayım bari.

ben eski pc parçaları topluyorum ve bir türlü 386 bulamadım gitti :( tabi sırada 286 ve 8088 ile 8086 var :P 186 saymıyorum çünkü onu ikitelli hurdacıda buldum :))

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...