Thealon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bunlar çeşitli ürünlerin üzerindeki kullanma talimatlarından alınmış cümleler ve espri olsun diye değil,ciddi ciddi yazılmış... *Saç kurutma makinasının üzerindeki talimat : Uyurken kullanmayın! *Kızarmış patates torbasının üzerinde : Kazanan siz olabilirsiniz.Üstelik,satın almanızda şart değil..Ayrıntılı bilgi torbanın içinde.. *Dial sabunlarının kutusunda : Kullanım şekli : Normal sabun gibi. *Hazır tirami su tatlısının kutusunda : Alt-üst etmeyin (Uyarı kutunun altında yazılı) *Marks&Spencer'e ait bir puding kutusunda : Ateşin üzerine koyarsanız ısınır. *Bir uyku ilacının üzerinde : Uyuklamaya sebep olabilir. *Rowenta ütü kutusunun üzerinde : Giyisilerinizi üzerinizdeyken ütülemeyin. *Japon malı mutfak robotunun üzerinde : Başka amaçla kullanılmaz. Euehfueurzuhueh :D Abi yarıldım ya koskoca firmaların ambalajlara yazdıkları şeylere bak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Thealon, 18 Kasım 2005 13:52 tarihinde demiş ki: *Hazır tirami su tatlısının kutusunda : Alt-üst etmeyin (Uyarı kutunun altında yazılı) ahuahauha lol :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 *Kızarmış patates torbasının üzerinde : Kazanan siz olabilirsiniz.Üstelik,satın almanızda şart değil..Ayrıntılı bilgi torbanın içinde.. Supermıs bu :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: *Bir uyku ilacının üzerinde : Uyuklamaya sebep olabilir. dbvksbdkvb lol işte burda koptum[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Thealon, 18 Kasım 2005 13:52 tarihinde demiş ki: *Japon malı mutfak robotunun üzerinde : Başka amaçla kullanılmaz. Ben de buna güldüm (:[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Thealon, 18 Kasım 2005 13:52 tarihinde demiş ki: [b]*Hazır tirami su tatlısının kutusunda : Alt-üst etmeyin (Uyarı kutunun altında yazılı) Buda güzelmiş.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Bilmemkim, 18 Kasım 2005 00:00 tarihinde demiş ki: Sakızın üstünde Lütfen kağıdını açtıktan sonra çiğneyin bende buna güldüm :P ahuaha[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Orphaned Land :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bunları yazan elemanlar dalga geçmişler bence bole saçma seyler olmaz yani[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Amerika icin yapiyorlar bunlari, bunlarin hepsinden tazminat davasi acabiliyorsun cünkü uyari yoksa[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: mulgear6, 18 Kasım 2005 16:01 tarihinde demiş ki: bunları yazan elemanlar dalga geçmişler bence bole saçma seyler olmaz yani Kimse dalga felan geçmiyor,gazeteden aldım...Dikkat edersen espri felanda değil diyor.. Neyse aptallık ama :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zopiks Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bu kullanma kılavuzları tahminen yabancı dilden çevrildiği için bu tip uyarılar yazıyor. Örneğin (ne derece doğru bilemem) söylentiye göre kadının teki kedisini veya köpeğini yıkadıktan sonra mikrodalga fırında kurutmaya çalışıp hayvanı öldürmüş. Daha sonra kullanma kılavuzunda canlı hayvan kurutulmaz diye bir yazı yoktu diyerek dava açmış ve kazanmış. Milyon dolar mertebesinde tazminat almış.Firma daha sonra kullanma kılavuzuna canlı hayvan kurutulmaz yazmış. Ayrıca yine yaşlı bir kadın Mc Donalds'da kahve veya çay almış ve yanlışlıkla üstüne döküp haşlanmış, sonrasında ise tazminat davası açıp kazanmış, diye de bir haber okumuştum. Daha sonrasında dikkat ettim Mc Donalds kahve veya çay bardaklarının ağız kısmına "dikkat sıcak içecek" gibi bir uyarı yazıyordu.[signature][hline]I'm trapped in this world Lonely and fading, Heartbroke and waiting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Thealon, 18 Kasım 2005 16:10 tarihinde demiş ki: said: mulgear6, 18 Kasım 2005 16:01 tarihinde demiş ki: bunları yazan elemanlar dalga geçmişler bence bole saçma seyler olmaz yani Kimse dalga felan geçmiyor,gazeteden aldım...Dikkat edersen espri felanda değil diyor.. Neyse aptallık ama :) benim demek istediğim kullanım talimatlarını yazan firma elemanları dalga geçmişitrdi[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Saçma , o zaman kullanım kılavuzlarının 1500-2000 sayfa olması lazım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: zopiks, 18 Kasım 2005 16:12 tarihinde demiş ki: Bu kullanma kılavuzları tahminen yabancı dilden çevrildiği için bu tip uyarılar yazıyor. Örneğin (ne derece doğru bilemem) söylentiye göre kadının teki kedisini veya köpeğini yıkadıktan sonra mikrodalga fırında kurutmaya çalışıp hayvanı öldürmüş. Daha sonra kullanma kılavuzunda canlı hayvan kurutulmaz diye bir yazı yoktu diyerek dava açmış ve kazanmış. Milyon dolar mertebesinde tazminat almış.Firma daha sonra kullanma kılavuzuna canlı hayvan kurutulmaz yazmış. Ayrıca yine yaşlı bir kadın Mc Donalds'da kahve veya çay almış ve yanlışlıkla üstüne döküp haşlanmış, sonrasında ise tazminat davası açıp kazanmış, diye de bir haber okumuştum. Daha sonrasında dikkat ettim Mc Donalds kahve veya çay bardaklarının ağız kısmına "dikkat sıcak içecek" gibi bir uyarı yazıyordu. İste bu yuzunden gerızekalı bır mıllet çamaşır makınesınde hayvanını yıkar sonra fırında kurutmaya calısır......[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar