Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kullanım talimatları :)

Thealon

Öne çıkan mesajlar

Bunlar çeşitli ürünlerin üzerindeki kullanma talimatlarından alınmış cümleler ve espri olsun diye değil,ciddi ciddi yazılmış...

*Saç kurutma makinasının üzerindeki talimat :
Uyurken kullanmayın!
*Kızarmış patates torbasının üzerinde :
Kazanan siz olabilirsiniz.Üstelik,satın almanızda şart değil..Ayrıntılı bilgi torbanın içinde..
*Dial sabunlarının kutusunda :
Kullanım şekli : Normal sabun gibi.
*Hazır tirami su tatlısının kutusunda :
Alt-üst etmeyin
(Uyarı kutunun altında yazılı)
*Marks&Spencer'e ait bir puding kutusunda :
Ateşin üzerine koyarsanız ısınır.
*Bir uyku ilacının üzerinde :
Uyuklamaya sebep olabilir.
*Rowenta ütü kutusunun üzerinde :
Giyisilerinizi üzerinizdeyken ütülemeyin.
*Japon malı mutfak robotunun üzerinde :
Başka amaçla kullanılmaz.

Euehfueurzuhueh :D Abi yarıldım ya koskoca firmaların ambalajlara yazdıkları şeylere bak[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thealon, 18 Kasım 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
*Hazır tirami su tatlısının kutusunda :
Alt-üst etmeyin
(Uyarı kutunun altında yazılı)

ahuahauha lol :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kullanma kılavuzları tahminen yabancı dilden çevrildiği için bu tip uyarılar yazıyor.
Örneğin (ne derece doğru bilemem) söylentiye göre kadının teki kedisini veya köpeğini yıkadıktan sonra mikrodalga fırında kurutmaya çalışıp hayvanı öldürmüş. Daha sonra kullanma kılavuzunda canlı hayvan kurutulmaz diye bir yazı yoktu diyerek dava açmış ve kazanmış. Milyon dolar mertebesinde tazminat almış.Firma daha sonra kullanma kılavuzuna canlı hayvan kurutulmaz yazmış.
Ayrıca yine yaşlı bir kadın Mc Donalds'da kahve veya çay almış ve yanlışlıkla üstüne döküp haşlanmış, sonrasında ise tazminat davası açıp kazanmış, diye de bir haber okumuştum. Daha sonrasında dikkat ettim Mc Donalds kahve veya çay bardaklarının ağız kısmına "dikkat sıcak içecek" gibi bir uyarı yazıyordu.[signature][hline]I'm trapped in this world
Lonely and fading,
Heartbroke and waiting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thealon, 18 Kasım 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
said:
mulgear6, 18 Kasım 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
bunları yazan elemanlar dalga geçmişler bence bole saçma seyler olmaz yani

Kimse dalga felan geçmiyor,gazeteden aldım...Dikkat edersen espri felanda değil diyor..

Neyse aptallık ama :)

benim demek istediğim kullanım talimatlarını yazan firma elemanları dalga geçmişitrdi[signature][hline]the truth is out there...
Luke: I can't believe
Yoda: That's why you failed
FB
may the force be with you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zopiks, 18 Kasım 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
Bu kullanma kılavuzları tahminen yabancı dilden çevrildiği için bu tip uyarılar yazıyor.
Örneğin (ne derece doğru bilemem) söylentiye göre kadının teki kedisini veya köpeğini yıkadıktan sonra mikrodalga fırında kurutmaya çalışıp hayvanı öldürmüş. Daha sonra kullanma kılavuzunda canlı hayvan kurutulmaz diye bir yazı yoktu diyerek dava açmış ve kazanmış. Milyon dolar mertebesinde tazminat almış.Firma daha sonra kullanma kılavuzuna canlı hayvan kurutulmaz yazmış.
Ayrıca yine yaşlı bir kadın Mc Donalds'da kahve veya çay almış ve yanlışlıkla üstüne döküp haşlanmış, sonrasında ise tazminat davası açıp kazanmış, diye de bir haber okumuştum. Daha sonrasında dikkat ettim Mc Donalds kahve veya çay bardaklarının ağız kısmına "dikkat sıcak içecek" gibi bir uyarı yazıyordu.

İste bu yuzunden gerızekalı bır mıllet çamaşır makınesınde hayvanını yıkar sonra fırında kurutmaya calısır......[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...