Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ulubatli dan hepinize sevgiler&sagılar güç sizinle olsun !...

maxrep

Öne çıkan mesajlar

Beyler bayanlar bir senedir çok eğlendim.. çok iyi arkadaşlarım oldu.. zevk aldığım olaylar. tkm student kasiyordum 1 dk da indiremedigim piket leri bir tkm doktor saniysinde indrimişti.
mop a geldiğim gibi yardım edenler oldu..
dancer isledim.. para yardımı armor yadımı oldu. bende de bana nasıl yardım edildiyse.. herkese yardım etttim.. cantinada hatunlara 100k .. 50k buff yapan hatunlara 15 k yerine 20k .. hehe..
kasyyk deki grindde bile çok zevk aldım.. afk kaldığım da çok oldu veya kendime follow yaptığım arkadaşlar.. double exp.. oh be demiştim.. iyi gruplar oluyordu.. orada çok zevk aldım.. bh lerle olankapışmalarımda da iyi kalp çarpıntısı oluyordu.. ..
bir keresinde 5 tane bh birden kovalamıştı beni.. hemde level 47 iken.. sk da arkadaşın evinde saklanmıştım. kapıda arkadaşlarım laf duellosu yapmışardı onlarla.. hala o bh lerei gördümü diş bilerdim..
sonradan alt karakteri architech ws yaptım olmadı loot ları saatlım dedim ( aceh de çok iyi partnerim oldu. birbirimizi tamalardık)
cu öncesi krayty avladım hep. o yaptığım en iyi işlerden birsiydi.. ustalarımdan öyle gördüm.. 50 taneye yajın pearl loot yuapmıştık. ben tank arkadaş rfleman tkm di.. o kadar çok armor eskittim ki. sormayın... as ler iyi kazamıştır benden.cu dan sonra tunk ..(teneke oldum gerçi)... lok da piratelerden de iyi kristal çıkıyordu... akuanlarda idare eder hani.
force sensetive ise kasmak başlı başına bir dert... cu sonrası respecle bh olup. rifle carbine pistol exp leri iyi convert ettim. double exp.. o kadar yolu git gel..
harun ilkönce ayrıldı. sonra tandığım diyer iyi adamlar ..
yahu az da olsa elinden tutulacak bir- iki şey olsaydı..
..
dün akşam bir hevesle girdim oyuna.. ama icler aısıydı durum. test center lerde girip oyuna bakmıştım.. denedim test ettim. oyunu iyi bulmadım. hergün bir patch bir şeyler test centere yüklüyorlardı.. expansion dan hemen 2 hafta sonra bu nge olması.. daha stabil olmadan yüklenmesi.. nasıl bu kadar düşüncesizce davrandılar anlamadım..
bu akşam son kez gireceğim. dolaşırım öylesine .. screen shoot alırım... dancer izlerim.. gezinirim. ...
forumlardan takip edecem....

kendinize iyi bakın..[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

Dün akşam ben de girdim. Önce kontrollerle uğraştım sonra meatlumplardan dayak yedim. Full damage exp yaptığım saberlara baktım hepsi aynı olmuş. Yerdeki eşyayı almak için 15 dk uğraştım. Tatooine de obi wanın butiğinden yeni paltomu aldım. Bir kaç duel yaptım. Bantha filan kestim ama oyun bitmiş artık. 2 hesabı da iptal ettim. Ay sonuna kadar elveda demek için oyuna girerim.
Güzel günler yaşadık, az da olsa jedi olmanın zevkini yaşadım. Bazen jedi avlayıp can yaktım, ticaret yapıp para kazandım ama her güzel olayın bir sonu vardır. Artık SWG de bu kadar.

Oyunda bugüne kadar bana yardım eden arkadaşlara teşekkürler. Başka bir MMO da buluşmak üzere. Hoşçakalın...[signature][hline]Alante / Arliyn
SWG - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
alante, 16 Kasım 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
Dün akşam ben de girdim. Önce kontrollerle uğraştım sonra meatlumplardan dayak yedim. Full damage exp yaptığım saberlara baktım hepsi aynı olmuş. Yerdeki eşyayı almak için 15 dk uğraştım. Tatooine de obi wanın butiğinden yeni paltomu aldım. Bir kaç duel yaptım. Bantha filan kestim ama oyun bitmiş artık. 2 hesabı da iptal ettim. Ay sonuna kadar elveda demek için oyuna girerim.
Güzel günler yaşadık, az da olsa jedi olmanın zevkini yaşadım. Bazen jedi avlayıp can yaktım, ticaret yapıp para kazandım ama her güzel olayın bir sonu vardır. Artık SWG de bu kadar.

Oyunda bugüne kadar bana yardım eden arkadaşlara teşekkürler. Başka bir MMO da buluşmak üzere. Hoşçakalın...

Kardeş gittigin yerden mektup yaz aynı anda baslayalım :)

Swg bukadarmıs napalım aslında e yeter artık demenin zamanı da gelmişti bagımlılık yamıstı oynamıyor eksikligini hissediyorduk tam bu konu icin doktor aramaya baslicaktikki imdadimiza soe yetisdi die düsünüp ohhh beaa demek gerekir :)

Benim son gün 24 Kasım 2005 ozamana kadar aynı şekilde girip aylak aylak dolasıp sulustanımı jedi yapicam :P gariban jedi yüzü görsün abisini cok kıskandı :) ve cok güzel ssler alcam hehhe

[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse
"Pre Pub 9 Jedi"
SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse
"MBH-MCM-Carbine x4xx"

[Bu mesaj ugurson tarafından 16 Kasım 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ulubatlı seninle çok bi mazimiz olmadı ama gelecekteki oyunlarda bol şanslar dilerim.

Alante ile daha da fazla vakit geçirme şansım oldu, çok eğlendim gerçekten beraber oynarken. Bu nge olayı hakkında çabuk karar vermeyin bence, CU geldiğinde de aynı şeyleri hissettik fakat yine alıştık.

Herzaman söylediğim gibi SWG sadece oyuncularının seviyesi için oynanabilecek bir oyun diye. Diğer oyunlarda hiç bu kadar seviyeli insanın bir arada bulunabileceğini zannetmiyorum. Hem alante yapacağımız 20 tane daha jetpack var, kapama eive'yi :)

Hele ugur sen, olm en iyi sen bilirsin SWG'yi bırakmanın ne kadar zor olğunu. Asker dönüşü direk swg başına oturdun diye tahmin ediyorum :) Valla düşünüyorum da çok uzun zaman geçti tanıştığımızdan beri seninle, oyuna başladığın ilk gün hala aklımda. Dark Side'ın seni kandırdığı gün de :P

Neyse ben zaten 12 aralık itibariyle mecburi en az 6 ay oyuna ara vercem, askerlik malum, döndügümde sanirim SWG CU5,NGE3 gibi bi durumda olacak. O yüzden pek bu sistemi öğrenmeye kasmayacam.

Bırakan arkadaşlara ileriki oyun deneyimlerinde iyi şanslar dilerim. Samimi olduklarıma şöyle bir /hugs yaparim. İyi günler dilerim :)

[Bu mesaj mirally tarafından 16 Kasım 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ulubatli yla gecen yılın yazında karşılaşmıştık, o günden bugune de hiç ayrılmadık, ben tkm cilik ile ugrasırken o ittiydi beni jedi olmaya ya gel suraqları buraları gezelim ilerde jedi oluruz diye. Ve inanırmısınız hiç ayrılmadık, birlikte ticarete girdik, fs grind yaptık, jedi olduk, pvp, idman yaptik.
özel adamdır benim için vesselam, oyundaki bir karakterden öte. Evet mir in dediği gibi bu oyunu adam yapan oynayanların seviyesidir kesinlikle, soe bunu düşürüyor şimdi ya bin lanet olsun onlara
alante ye de çok gıcıktim ilk başlarda sonradan beraber pvp lere takilmaya başladık, muhabbetimiz oldu
ama ulubatla ben yeni ve adam gibi bir mmorpg ariyoruz gene birlikte oynayacaz, adam gibi birini bulursak dalacaz sanırım buradaki kadroda orada olacak
yolun açık ola kardeş[signature][hline]there is only one thing thats nothing
Sosyal ağlarda paylaş

alante maxrep walla billa duygulandm... üzüldm cidden nası oldu bilmiorm ama bi duygusal bag olms abi cidden moralim bozuldu hatırlar kesin alante warreni yapmstkta oldman seviyesine gelmiştin ya ne gunlerdi kdler dizzyler fln :)pofff yazarken kötü oldm cidden 2nizide cok seviorm kardeşlermsnz keşke bırakmsnz ama ne diim yolunz acık olsun.Bnde bırakmayı dusunuorm ama hafiften zmna bıraktm tum imp kardeşlerimi ve rebel frf kardeşlerimi gozlernden öpüorm cok gusel zmn gecirdgm oldu su eclipsede herkeze tesekkur ederim kendinize cok iyi bakın yazmayıda bırakmayın...swg bitti pati ayakta =)))[signature][hline]Jedı nedir?
jedi insann kendine yakısanı gıymesidir
===============
jedi padawan in eclipse
magnesia thal'gerth
anashazy thal'gerth
forsetra thal'gerth
Raise of the Dark Lords;)
Sosyal ağlarda paylaş

ulubatli kardesim kendine cok iyi bak ruhunu para icin satmis biri olarak bile :P cok iyi bir dosttun..kendine cok iyi bak...seni ozliyicem :(

Ben Bir Gun Bi Saat Ryaat'ta Demişimki:

Ulubatli Elbiselerine Bayildim..

Ulubatlida Yapiştirmiş Cevabi :

Bit Pazarinda 5 Milyon :)

Not: Senin Bana Sozun Vardi Noldu? Ne Sozu Oldugunuda Unutmussundur Sen Simdi :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

ahhh beee ulu olmasaydı hala kaadara da olurdum sanırım :D ilk gordugum turktun oyunda bana oyunu ooretmistin.. jedi olcaz demistik, sen oldun nge olmasaydı ben hala fs grind yapıodm..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Sosyal ağlarda paylaş

ya nasıl oyunu bir çırpıda batırdılar hala inanamıyorum!!! (tabi işin ucunda soe var ama yinede...)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...