Zehirsiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ya daha mixajını falan yapmamışlar şuan enstürmanlar dağınık halde bass çok fazla geliyor gitarlar kısık geliyor falan Ritim gitar ve vokalde ben varım beste1 beste2 beste 2 yi grupça daha çok seviyoruk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Sesin kötü be ama güzel bi şarkı gitaristi sevdim :D Edit: Sadece tarafı kötü gördün diye laf gelmesin [signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek [Bu mesaj Todesengel tarafından 15 Kasım 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zehirsiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 mixaj yok bişi yok abi düz hücum vokal getir mor ve ötesi duman manga bunların hücum kayıtlarını? görüyoruz konserlerdeki rezilliklerini zaten bu bizim en kötü halimiz diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 güzel bence. elektro çok az duyulsada vokalde biraz problem olsada iyi. düzgün bir kayıt ve daha fazla çabayla harbi güzel bi hal alabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zehirsiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yapıcı eleştirin için teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Zehirsiz, 15 Kasım 2005 22:05 tarihinde demiş ki: mixaj yok bişi yok abi düz hücum vokal getir mor ve ötesi duman manga bunların hücum kayıtlarını? görüyoruz konserlerdeki rezilliklerini zaten bu bizim en kötü halimiz diyebiliriz ufacık bir eleştiride bile 5satır savunma yapacaksan ben hiç yapmıyım eleştri..ohoo[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zehirsiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hayır demek istediğim çıkıpta bir dumanın albüm kayıdı gibi bir eleştri yapmanızı saçma buluyorum imkanlarımız bunlar vokali 1 kerede söyleyip çıkıp üstüne mixaj v.b hiçbirşey yokken ve duyulmuyan gitar sesleri olan kayıtı böyle ciddi bir iş gibi eleştirmenz çk saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Soundclick Buraya upload edebilirsiniz.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Zehirsiz, 16 Kasım 2005 13:59 tarihinde demiş ki: hayır demek istediğim çıkıpta bir dumanın albüm kayıdı gibi bir eleştri yapmanızı saçma buluyorum imkanlarımız bunlar vokali 1 kerede söyleyip çıkıp üstüne mixaj v.b hiçbirşey yokken ve duyulmuyan gitar sesleri olan kayıtı böyle ciddi bir iş gibi eleştirmenz çk saçma ama senin de oturup savunma yapman gereksiz.o öyle bi yorum getirmiş,"sen neden böyle eleştiriyosun" diyemezsin.burda binlerce insanla paylaşmışsın sonuçta,bissürü çeşit yorum gelecektir.bunları göze alarak koymuş olman lazım şarkıları oraya.savunma yapmaman lazım."peki öyle olsun bilader" deyip geçmen lazım. kayıtlara gelince,ben okadar da kalitesiz bulmadım.şarkılar da fena değil.Ama vokal yönünü geliştirmen lazım birazcık.yada bence vokalist alın,bırak o yapsın söyleme işini.sen gitara odaklan.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Zehirsiz, 15 Kasım 2005 22:05 tarihinde demiş ki: mixaj yok bişi yok abi düz hücum vokal getir mor ve ötesi duman manga bunların hücum kayıtlarını? görüyoruz konserlerdeki rezilliklerini zaten bu bizim en kötü halimiz diyebiliriz Abi dayanamiyosan niye koydun ki besteleri herkes kendi yorumunu yapıyo işte. Savunma moduna geçmeye gerek yok :) Neyse ben de eleştrimi yapayım. Vokal biraz komik olmuş. Sesi fena değil ama söylemeyi hiç bilmiyor. Sesi nota tutmuyo resmen. Alakasız söylüyo. Ayrıca Üveooovavooaa diye söylüyo her kelimeyi. Sanki mikrofonda whammy var gibi :) [signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 17 Kasım 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 cok merak ettim simdi ha :D[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ya abi hersey cok guzelde vokal olmamis bencede yani ne bileyim kotu bir sesi yok ama ne bileyim sarkiyi iyi yorumlayamamis sanki yani biraz daha calisilirsa guzel bisiler cikicak gibi[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bence iyi bir stüdyoda, özellikle 2. besteden güzel birşeyler çıkabilir. eer daha güzel kayıt yaparsanız dinlemek isterim gerçekten[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 vocale bu kadar laf sölediniz merak ettim he.. indirim bari.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hiç o kdar kötü diil. duman-kaanı konserde izliip AY ÇOK GÜZEEEL ERıDıM YAA WALLA YANIIII MANYAK SESI VAAAAR dienler bu sese hiç laf etmesin[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 1. dinledim sesler çok dengesiz solist çok ön planda arkadan ses gelmiyo solist senmisin bilmiyorumda ses baya bi kötü :) bide çok kalitesisiz bi stüdyoda yaptınız heralde bas falan semedim yani ama daha iyi şartlarda yapılırsa beste güzel bence[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zehirsiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 öncelikle iyi kötü eleştrileriniz için teşekkürler vokal konusunda 2. bestenin vokalini hatırlamıyordum zaten 2 gün öncesinden yapmıştık besteyi vokali direk o anda kafamdan müziğe eşlik ettirdim :) detone olduğum yer falan çok kötü gerçekten stüdyo zaten belli kötülüğü falan daha iyisi için kasıcaz teşekkürler yorumlarınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar