Thealon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 3 tane sorunla karşı karşıyayım , 1.if !(strmatch(*[0 9],>)) Bu donguyu kullandıgımda sadece yuvarlak rakamları check ediyor 1352 veya 6541 gibi rakamları check etmiyor. 2. Yine textentryde harfleri nasıl check edebilirim. 3.Townstone scripti yaziyorum.Bu sisteme uye olanlari menu seklinde gorulmesini istiyorum ama nasil yapabiliriz ? İlgilelen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...[signature][hline] [Bu mesaj Thealon tarafından 30 Ekim 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 1) if (>>) 2 yi anlamadım 3 içinde biraz kayıt sisteminden bahsetmen gerek[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. BabacumMostors, 07 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki: sevişin derken de birbirinizi skin demiyorum sevin diyorum nsanı insan olduğu için sevin [Bu mesaj Heimdall tarafından 30 Ekim 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 town stone'a kaydolanlarin isimlerini link'le daha sonra menu'de isimlerini goster.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 2. Sadece harfleri textentry'de nasıl check ettirebilirim.Pek birşey bulamadım bu konu hakkında olanlarda çalışmıyor zaten. Math 3. soruyu biraz daha açıklayıcı anlatırsan sevinirim veya basit bir örnekle açıklarsan daha iyi olur. Teşekkür ederim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 2) if !(>>) 3 için kayıt sisteminden bahsetmen gerek. nasıl kaydettiğini bilmeden yardımcı olmamız çok zor.[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. BabacumMostors, 07 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki: sevişin derken de birbirinizi skin demiyorum sevin diyorum nsanı insan olduğu için sevin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Kayıt sistemi çok basit.3 tane farklı şehir var.Her şehir için kişiye tag verdim.1. şehir için src.tag.town 1 2. şehir için src.tag.town 2 felan diye... 2. sorunun cvb için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sen sehirler icin guild tasi gibi bisey mi yapmak istiyorsun anlamadimki ben dedigini. town 1-2 ee daha sonra :)[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sehre uye olunca stone'a tag.uyex tag.uyexuid gibi tagları ver.. tabi burda x değişken.. eger 100 uye varsa birisi uye olunca 101. sıraya koyması lazım. Bunuda for dongusuyle yapabilirsin... sonrada menude tag.uye1 tag.uye2 şeklinde uyeleri goster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tmm sağol chernobel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 konuyla alakasi yok ama yeni thread acmayalim arama yaptigimda bu geldi onume. dialog'un acik olup olmadigini check ettirebiliyormuyuz 4.0.2'de?[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 402 ile bir ilgisi yok topicin Math..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 nasil r4.0.2 ile alakasi yok mesajindaki mantigi anlayamadim? sorunun cevabi var mi?, yoksa mesaj neden gonderildi. arama yaptigimda 'dialog check' onume bu geldi. buraya yazma gereksinimi duydum, herhalde senin icin bir sakincasi yoktur?[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Math dialogu deilde textentryy deki yazıyı check etmek istiyor arkadaş. Neyse cevap vereyim if (>>==Xx) şeklinde check edebilirsin buradaki 0 2 nin anlamı.. kelimenin ilk harfinden başlayıp 2 harf ileri gidicek anlamında.. strsub da 0 1. harfi 1 2.harfi 2 3. harfi ........ temsil eder bu boyle gider.. yani burda 1ve2 harflerı check edebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 arkadaslar benim attigim post anlasilmamis sanirim, ben soru sordum o postta. said: dialog'un acik olup olmadigini check ettirebiliyormuyuz 4.0.2'de? dialog'un acik olup olmamasina gore islem yaptirtmam gerekiyor.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sanırım check olmuyo ama dialogclose d_xx ile kapatılıyor.. Birde herhangi bir dialog açıkken Gump Memory diye bir memory oluyor kişide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hmm dialog close'u biliyorum. saolasin genede.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Math-, 14 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki: nasil r4.0.2 ile alakasi yok mesajindaki mantigi anlayamadim? sorunun cevabi var mi?, yoksa mesaj neden gonderildi. arama yaptigimda 'dialog check' onume bu geldi. buraya yazma gereksinimi duydum, herhalde senin icin bir sakincasi yoktur? Math başlığa iyi bak canım dialogda check değil textentryde check ok kapiş ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bende diyorum buraya mesaj atmakta bir mahsur gormedim senin icin sorun varsa orasi ayri. neyse.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ya hayır saçmalama Math ne olcak alakası yok ama herhangi bir 402 topicinin altına açsaydın daha iyi olmazmıydı demek istedim başlıkla içerğin aynı olurdu o bakımdan söledim [Bu mesaj Thealon tarafından 16 Kasım 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 [function isdialogopen] if () forcharmemory memory_gumprecord if strmatch('','') return 1 else return 0 endif endfor endif if () şeklinde kullanabilirsiniz.[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. Mum_Chamber, 07 Kasım 2005 15:46 tarihinde demiş ki: iyi güzel de lobiye bir giriyorsun amcamlar orda grup yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 iste bu kadar, saolasin heimdall.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 undefined symbol hatası almamak için, [function isdialogopen] if () forcharmemory memory_gumprecord if strmatch('','') return 1 endif endfor endif return 0 :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 16 Kasım 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 o kadarini hallederiz canim :p ben dedim belki revision ile tek komut veya string ile check edilir.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Belki 57 veya daha üst sürümlerde vardır thelegbra sormak lazım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar