tellos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hakan şükür'ü begenmiyen zihniyet sabit gorüşlü fenerbahcelilerdir biraz futboldan anlayna adam hakan ş. bu takımdan gitmemesini ister.Haa yaşlanır,gücü kalmaz bırakır o ayrı konu ama adam formdayken nıye oynamasınkı yolu acık olsun. Hakan ŞÜKÜR Türkiye'nin gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük forvetidir(R.DİLMEN)..[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 00:26 tarihinde demiş ki: Hele Şükür yazık yahu[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Nefret ediyorum Hakandan. Ne futbolunu seviyorum nede normal hayat tarzını. Ayağına top geldimi ne yapacağını şaşıran kendisine atılan 15 pasın 2sini gol yapabilen birinden başka birşey değil. Herhangi bir forveti de onun kadar besleseniz Hakandan 2 kat fazla gol atar. Gördük ne büyük futbolcu olduğunu yabancı liglerinde :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Dunya'da Hakan'in Belcika'ya attigi golu atacak baska futbolcu varsa, getirin onu koyun takima.. Beceriksiz Hakan'in Dortmund'a attigi golu hatirlayin... Ya adam bine yakin gol atmis ben tek tek burda sayiyorum. Komik... Sen iki ayaga pas yapamayan bir takima sahip ol. Tek sansin ileri top doldurmak olsun ve de ki `Hakan tu kaka.`. Oldu canim. Biz sizi arariz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 İyide adamın işi gol atmak yani atmasına şaşmamak lazım önemli olan gerizekalı birinin bile atabileceklerini kaçırması ki bunu en iyi yapan Hakan şükür şabanıdır hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bence bırakması her 2 taraf içinde hayırlı olacak...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 zaten sezon sonu futbolu bırakıcam diye açıklama yaptı daha ne olsun[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 brs daha oynar.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bence Galatasaray'da 1 sene daha oynar ama milli takimda yerini alabilecek gencler varken kadrodan kesilmeden kendisinin birakmayi istemesi oldukca onurlu ve yerinde...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: toggie, 17 Kasım 2005 10:35 tarihinde demiş ki: Hiç tarafsız olamıyosunuz çok üzgünüm bu konuda. Hakan ne yaptı diyenlere soruyorum Hakan bişey yapmadı da diğerleri bi b*k mu yedi grup maçlarında? Tümer 3 kritik gol attı diye havalara uçurdunuz adamı ama Hakan'ın attığı kritik golleri çabuk unuttunuz. Türk futboluna verdiği emeğinden ötürü tebrik ediyorum kendisini. Yolu açık olsun. forumu tamokumadım.ama okuduklarımdan ne kadar basit,bencil ve sabit görüşlü insanların olduğunu görüyorum. yukarıda arkadaşın dediği gibi futbol takım oyunudur. ne yani adam biraz saf görünüyor diye bu kadar yüklenmek niye. bana bu zamana kadar her önüne geleni ,her pozisyonu gole çeviren adam gösterin daha sonra hakan şüküre laf atın. emeği hiç birzaman takdiretmiyorsunuz. zamanında attığı ve attırdığı golleri unuttunuz sanırım. bugün hakana böle deiyenlerin yarın necati,halil,ümit karan,tuncay,nihata da böyle diyecekleri kesindir. hakan şükür atan ve attıran bir futbolcu yani bazıları gibi bencil değil. ikinci bir husussa bu takımın güçlü adamlara ihtiyacı var. adam o kadar eleştriye rağmen tr yi temsil edebiliyorsa arkasından ana avrat küfür edilmez. tebrik edilir. ayrıca hakan şükür yaşlanmış olabilir. bende artık bırakmasından yanayım. emeği herzaman takdiretmeliyiz. ama çirkince, sırf anti gs lilik anti 2000 lik yüzünden adama kin kusulmaz.kusulursa da ne kadar adam olduğunuzun puanı verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 GS ile alıp veremediğim yok ben Hakana kılım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hakan mübarek kıl olmayın:-) ben ali güneşe kılım,ailtona kılım o kadar.. bu arada ali ereninde bizzat hastasıyım,dünkü maç tam onluk maçtı:) defanstan kavgaya atlıo adam.. o tekmeliğin altında bıçak taşıo bence:D. Süper adam harbiden..[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 iyi oyunla veda etti bari.. bırakmasa bile terim zaten artık onu almaz.. 34 yaşında 2008 yılındaki şampiyonada 40 yaşına merdiven dayamış hakana muhtaç olmayacaz tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hakan şükür'e futbolcu diyen arkadaşlar, tekrardan bir düşünsünler bence. her kafa topunda adamın arkasında kalan, "yuh bunu ben bile atardım" denilebilecek pozisyonlarda dışarıya kalecinin üstüne vurması, kaleci ile karşı karşıya pozisyonlardaki bariz başarısızlığı... daha uzar gider. özel yaşamı konusunda birşey söylemek istemiyorum, herkesin yaşantısı kendine. milli takımda oynadığı süre içinde bir dünya gol attı. kabul sağolsun var olsun ama yeter artık. tüm oyun düzeni onun üzerine kurulu iken, dakika başı hava toplarıyla bütün takım hakan'ı beslemeye çalışırken kim olsa 1 gol atar. adam maç boyunca 10 pozisyona giriyorsa bunlarda en az 2sini atmalı bence. hakan'ın belçika'ya attığı kafa golü demiş üyenin biri (adını hatırlayamadım pardon), hakan'ın attığı bir iki golün daha örneğini vermiş. e peki : adriano gibi dünya üzerinde 180km/h hızla şut çekebilen kaç kişi var? heaquita gibi penaltıyı zıplayıp ayaklarıyla çıkaran kaç kaleci var? requielme gibi çalım yapabilen kaç futbolcu var ? ronaldinho'daki bilek kimde var ? her oyuncunun kendine göre bir özelliği var. allah'da hakan'a bir boy vermiş, gerisini koyvermiş. hafiften bir zeka kırıntısı falan verseymiş belki de çok daha iyi bir futbolcu olabilirmiş. üzgünüm ama bu adamda yetenek dışında futbol zekasından da eser yok. dünkü maçta 3-4 pozisyonda diğer oyuncularla anlaşamaması nedeniyle ofsaytta kaldı. not : dünkü maçta hakan'ın dediğiniz gol, aslında tuncay'ındır. pozisyona dikkatli bakarsanız, hakan'nın vurduğu topa tuncay dokunmasaydı isviçreli oyuncu topu dışarı çıkarabilirdi. hiçbir etken olmasa bile topun direğe çarğığ dışarı çıkması gibi bir durum vardı. kandırmayın kendini "kral attı golünü yine" diye.[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 @zeppelin:o top içeri girerdi yok:) de gol tuncayın[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Tamamdir. Hakan'i sen Ronaldinho'yla kiyasliyorsan anla ne kadar buyuk oyuncu. Daha lafim yoktur.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 türkiyenin en vefalı oyuncularından biri zaten dünya kupasınında ortadan kalkmasıyla en doğru zamanlamayı yapmış olur. forvet olarak kalitesini tartışmak gereksiz türkiye futbol tarihine çoktan adı kazındı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Dünyada pivot santrafor gerçekten çok az yetişiyor , Çek Cumhuriyeti gibi ekol olmuş bir ülke hala Koller ' e sahip çıkıp destek olurken biz Hakan Şükür'e bırakın destek vermeyi adamı resmen futboldan soğuttuk. Bir Fenerbahçeli olmama rağmen şunu söyleyebilirim;Hakan Şükür gerek insanlığıyla ,gerek kişiliğiyle , gerek futboluyla Türk futboluna damgasını vurmuştur,keşke biraz daha fazla izleyebilseydik.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 artık gs de seyredersiniz :)[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 fatih terim genç isimlerle yolumuza devam edeceğiz şeklinde bir açıklama yapmıştır isabet olmuş sinyal.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 [spo1=Hakan veda etmek kolay degil]"Bırakmak kolay değil" Milli Takım'ımızın önemli ismi Hakan Şükür, "Milli Takım kolay bırakılmaz, henüz o seviyeye gelmedik" diyerek formayı bırakmayacağının sinyallerini verdi Milli futbolcu Hakan Şükür, Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde MR çektirdi. Hastanede basın mensuplarının sorularını cevaplayan milli futbolcu Hakan Şükür, İsviçre maçını değerlendirdi. İsviçre ile stres yüklü bir maç oynadıklarını belirten Hakan Şükür, "Oyunun başında 1-0 mağlup duruma düşmemiz çok kötü oldu. Talihsiz bir gol daha yedik. Maçın bitmesine daha zaman varken oyunu bıraktık. Genç ve tecrübesiz bir takımız. Karşılaşma 5-2 de bitebilirdi. Neticede Dünya Kupası'na gidemiyoruz. İnanırsak her yere gideriz. Çok tecrübe yaşadım. İnşallah bu tecrübelerim, genç arkadaşlara örnek olur" dedi. Türk futbolcusunun inanırsa her şeyi yapabileceğini ifade eden milli futbolcu Hakan Şükür, "Bizim takımın performansında da düşüşler oldu. Hiçbir maça tam performansla çıkamadık. Ancak olaylar farklı yerlere çekildi. Yazılanlardan dolayı müthiş bir mücadele verildi. 1 sene yoktum, ama olayların içindeydim. Stresli maçlarda yoktum. Bu çok önemli. Her şeye rağmen gruptan alnımızın akıyla çıktık. İsviçre maçında hakem, takdir haklarını İsviçre'den yana kullandı. Hakem psikolojimizi bozdu. Türk futbolcusu inanırsa her şeyi yapar. Bu saatten sonra bir şey demeye kimsenin hakkı yok" diye konuştu. Türkiye'ye çifte standart uygulandığını söyleyen Hakan Şükür, "AB süresince biz onların bize bakışını gördük. Vizyon meselesidir bu. Türkiye'ye çifte standart yapılıyor. Kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyi başkasına yapmayın. Hocamıza sonuna kadar hak veriyorum. Diğer takımlar komplike hazırlanıyorlar. Ama bizde bu yok Engellemeler var. Sportif anlamda haksızlığa geldiğimiz günler var" şeklinde konuştu. Milli Takım'a veda edip etmeyeceği ile ilgili soruya ise Hakan Şükür, "Hep beraber güldük, hep beraber ağladık. Maç sonrası çok duygulu anlar oldu. Soyunma odasında takım arkadaşlarıma moral verdim. Hepimizin bana çok emeği ve hakkı geçti. Ben bu nedenle helallik verdim. İleriki günlerde kesin bir açıklama yapacağımı söyledim ama milli takım kolay bırakılmaz, henüz o seviyeye gelmedik" dedi. [/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Yuru be hakan kim tutar seni... 50 yasina kadar oyna[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hueuheu hakan 60 yaşında da olsa, fatih terim onu en sona depar atarak koşsun diye koyar merak etmeyin..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godric Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 olur olur o 60 yaşındayken de apalıyarak gol atar. çok gecikmiş bir karar.gs li olduğum halde futboldan aldığım zevki yok eden 20 pasdan 1 ini zorla atan ,fetullah gülenin baskısıyla galatasaray ve milli takımın yolunu kestiği gibi gençlerin de yolunu kesen bir adam.çok ama çok gecikmiş bir karar. (eski yıllardaki oyunlarına asla bir sözüm yok o zamanlar onun en büyük hayranlarından biri de bendim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 KRAL SENİ unutmıycaz..............[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar