Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Maelstorm'a Çağrı... (Nefastus)

Dreamfury

Öne çıkan mesajlar

Guildimiz büyümeye devam ediyor, 60 üyeyi geçtik ama hala 40 kişiyi aynı anda online görebilmiş değiliz. Innkeeperda aramıza katıldı, gelmek isteyen herkese kapımız açık.

İnvite veya sorularınız için; nutiara,peka,skenya,minky'e pm atmanız yeterlidir.

ps: herkes = aktif oyuncular, 5 gün habersiz offline olanları guildden uzaklaştırmak durumundayız, bir de 15+ yaş olmaz zorunda.[signature][hline]Nutiara - Nefastus Guild

Realm: The Maelstorm

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 22 Ekim 2005 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasım bende guildeydim beni niye attınız surekli onlineyim seviyesiz asla konusmam 16 yasındaym ee insanları cok iyiyiz cok seviyeliyiz die kandırmayın 4 arkadasmısınız? surekli guild cheat i kirletiyosunuz insanlar bise soramıo adamlar sanki pm mis gibi sohbet ediyor guild cheat te ben simdi ''no return'' guildindeyim 25-40 arası ve cok ii, beklerim gelirseniz .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rodar, 22 Ekim 2005 16:48 tarihinde demiş ki:
arkadasım bende guildeydim beni niye attınız surekli onlineyim seviyesiz asla konusmam 16 yasındaym ee insanları cok iyiyiz cok seviyeliyiz die kandırmayın 4 arkadasmısınız? surekli guild cheat i kirletiyosunuz insanlar bise soramıo adamlar sanki pm mis gibi sohbet ediyor guild cheat te ben simdi ''no return'' guildindeyim 25-40 arası ve cok ii, beklerim gelirseniz .

6 gün offline olmadıgı surece kimse guildden atılmadı. bir kisi atildi o da guild chatte(cheat) 4 sayfa 'OK' spamladıgı için. Ekleme yapiyim guild chat gayet seviyelidir, muhabbet edildigi dogrudur cunku insanlar level kasarken sıkılıyor, guild chatte bu sıkıntıyı attıgımız yer. adı ustunde CHAT. guild ilk baslarda oldugundan daha ciddi bir konuma getirildi, seviyesiz mesajlara artık izin verilmiyor, ciddi bir sekilde rank sistemi ayarlandı, vent serveri ve web sitesi açıldı.

üye sayımız 70 e yaklaştı, aktif oyuncuları bekliyoruz :).[signature][hline]Nutiara - Nefastus Guild

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 23 Ekim 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lvl 60 oluncaya kadar size dokunmicam.. :D ama sizde bana dokunmayın kesereim haaa ::D:D:D

Neyse şaka bi yanada cok kıskandım ortamınızı ( herkez türk bir ayrı oluyor) zamanında horde açmıs olsa idim aranıza şimdiden gelirdim.. bekliyoruz sizleri dostlarım..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- ExECuter -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

pvp serverı sevmedigim için serverı bıraktı :( ama arada bir gelir hal hatır sorarım :) server güzel, horde karakterimde güzeldi. ama pvp server bana göre değil :) level 16 hunterim 2 level 60 tarafından ard arda kesilince öeh diyip bıraktım :P guilddeki bazı kişilerinde çok yardımı dokundu bana, özellkle nutiari'ye buradan tşk edeyim ;)

belki geçmişte bazı sorunlar çıkmıştır, yukardaki o kavga döğüş konularından haberim yok. benim gördüğüm kadarı ile, guilddekiler sıcak ve seviyeli insanlar idi, pvp serverda oynayıp horde tarafında yeni karakter açmak isteyenler için tavsiye edilir.

ps: guild ve içindeki türk oyunculara başarılar. umarım hedeflediğiniz gibi kocaman bi guild kurabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

daha bwl yapan guild yok sanırım bizde.

işte,en iyi warriorlar might setli ARli warriorlar olarak gösteriliyor. o kadar da yetişilemeyecek bir seviye değil.

ama wsg yapamıyoruz :/[signature][hline]valandil ownz j0o!
çapkınım hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM
Sosyal ağlarda paylaş

hehe dogrudur.. bi saglam AVLİD var pve de.. genelde full epic li god on mode takılıolar :D bir kaç ta gypon raiders fln onx yapıo her gece.. tabi pvp guild i denilincede execute gelsin aklınıza :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- ExECuter -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

hah , ben tier1 setle dolasan warrior'a 'gode mode on' degil
'allahin salagi 5% crit ,6k hp senden anca dummy olur ' diyorum .warrior için mc bwl den pvp itemi sayili , kemerdi ayakkabiydi pantolondu falan bi kaç parca , yoksa might wrath çantada gezer raid'de giyilir[signature][hline]A.k.a Baaluo
Sosyal ağlarda paylaş

guildimizin üye sayısı 80 i geçti. 10-15 tane daha aktif oyuncu arıyoruz, şu an hafta içleri 15-20 online, haftasonları 25-35 online oyuncumuz oluyor, bu rakamı 10-15 arttırırsak bence guild icin yeterli olucaktır. eğer ilgilenen olursa, nefastus hala üye alımına devam ediyor, hepinizi dengeyi kurmaya cagiriyoruz.
ek olarak: rank sistmeini ayarladık, eğer guilde aktif oyuncular getirirseniz bu sizin rank yükselmenize büyük ölçüde yardımcı oluyor, tabii aynısı negatif anlamdada mumkun :)[signature][hline]Nutiara - Nefastus Guild

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 29 Ekim 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Guild sisteminde bazı değişiklikler yapıldı, artık türk guildi değiliz, international bir guild olduk. bunun nedeni yeterli türk sayısını toplayabilmemize rağmen yaş ortalamasını yakalayamadık. aktif olan 40 kişin ne yazık ki 10'u lise öğrencisi olup, seviyesiz ve gereksiz hareketleriyle insanları rahatsiz ediyorlardı. bütün gereksiz insanlar guildden temizlendi. 93 üyeye sahipiz şu an. alınan yabancı oyuncularla MC'e başlamamız yakındır. ilgilenen varsa hala kapımız açık. türkçe chat /nefastus kanalından devam etmektir, guild chat kesinlikle ingilizcedir.[signature][hline]Nutiara - Nefastus Guild

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
update: Guild öncedende belirtiğim gibi artık international bir guild, çok yakın bir sürede ZG e başlıyoruz buna ek olarak MC de yakında başlıycak. guild web sayfası ve ventrilo serveri sabit olarak çalışıyor. Guilde uyumsuz olan, seviyesiz, in-aktif,değişimlere ayak uyduramayanlar tek tek cikartildı, eskiden olan 120 üye yerine şu an 60 üyemiz var. Ama eskiye göre çok büyük farklar var, 120 kiside ne yazık ki 20 kişi aktifti, artık 60 kişide 60 kişi aktif. Guild alımı devam ediyor, yalnız artık belli özellikler arıyoruz. Anlaşabilicek kadar ingilizce bilmeli, 18 yaşını geçmiş olmalı, haftada 15+ saat online olmalı, hala 5 gün offline olanı guildden uzaklaştırıyoruz(özel durumlarda geçerli değildir tatil, vizeler falan fistan). çok hızlı level kascağını iddia edenler dışında 40- member almak istemiyoruz. Guild çok güzel bir hal aldı değişikliklerden sonra, baya eğleniyoruz, hiç durmadan guild runlar duzenleniyor, herkes birbirine yardımcı oluyor. Eğer bu ozelliklere sahip olan ve takılmak isteyenler varsa mesajlarını bekliyoruz.[signature][hline]Nutiara - Nefastus Guild

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...