Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyada bir tek Türkler kalsa...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gazete manşetlerine devam:

Avrupa! Avrupa! Duy sesimizi, ama önce glugluyu kes
Avrupa'ya sulu şaka!
Okyanusa hıyar doğrasak cacık olurmu hocam? (eh tabii öyle bidurumda millet baya bi gaza gelir:D)

Avrupa Birliği bize girsin miiii?!?[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
hafif hoş :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
Basbakan RTE:
Iktidarımız turkıyeyı dunya ustundekı mutlak guc yaptı

Abdullah Gul :
Avrupa bırlıgıne gırme konusunda turkıyeye akrsı muhalefet yapanlar kaybettı ıktıdarımız buyuk bır basarı sagaldı

Malıye Bakanı kemal unakıtan:
Tuh sımdı ozellestırmeyle kıme ne satıcaz ofer bap da gıttı en ıyı turkıyeden gocmen burosu vasıtasıyla bulalım bır akc yabancı zengın onlara peskes cek... pardon satalım

Genel Kurmay baskanı Özkök
Lan şimdi bunnar benı cumhurbaskanı da yapmazlar fazla dotlerı kalktı ne yapsak hımm darbemı yapsak netekım,netekım sayın evrenınde ısı gucu yok

Apo:
Turkelr bızım can dusmanımzıd egıl dostumuzdur benım annemde turktu zaten ısyana ne gerek var kardes kardes yasıyalım dımı hem benım rahatım yerımde su su su arkadaslarda sorumlu olayalrdan onalrıda alın ıcerı bı zahmet...
ne asıcakmısınız yaw bakın ben bısı yapmadım benı besledıelr para verdıler yabancı develtler hatta sızın muttefıkınız bunnar hadı onalra beraber savas acalım keselım bıcelım.....
tuh yutmadılar aha daragacını kuruyorlar valla lam kurtarıcak kımsede kalmadı barı ıstıklal mnarsı soylıyım fılanda son anda amgdur kontenjanından halk acıyıp mudahale eder belkı basbakanıda aynı sekıdle secmemıslermıydı tabı tabı ıdama cıkarken bozkurtum MHP lıyım turkum ben degıstım fılan dersem yırtarız belkı durumu evet evet[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang

[Bu mesaj Viktor tarafından 18 Kasım 2005 03:16 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...