Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavuk ile cinsel birleşme ekiekieki

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Ohaa yani başka bişi denemez Brüsst Höööst Çüüüş

Civcive saldırmamış iyi... Yani alması baya zor olurdu heralde[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce birisi söylemiş olabilir 5 sayfayı okuyamadım kastı :D

Antayanın gecekondu mahallesi Muratpaşa demiş gazetede,
Muratpaşa Antalyanın en büyük belediyesidir,Lara-merkez-çoğu yeri Muratpaşa'ya giriyor.
Gazete biraz sallamasyon bi gazeteymiş heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Gözümden yaş geldi gülmekten. Hayır şimdi civcivlerin önünde bu yapılırmıya mı gülsem, tavuğuna tecavüz edilmesine bıçaklıyacak kadar kızan adamamı gülsem, tavuğa tecavüz nedir bunamı gülsem karar veremedim. Bende sakinleştikçe diğer konuya atlayıp gülüyorum.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar.

Sosyal ağlarda paylaş

veterinere de acıdım ha. o kadar haycan sevgisi fln ama iş işte naparsın ehuehe[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...