nba Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 oha lol herif herhade sarhoştu yoksa ancak bi hayvan yapar bunu[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ne sarhoşu manyakmısın sen sarhoşken tavuklarımı kesiosn=)) yok abi bunun hiç bi açıklaması yok adamın ruh sağlığı bozuk o kadar[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: thug_life, 08 Kasım 2005 18:21 tarihinde demiş ki: allah belanı versin hayvan heriffffff . elin ne işe yarıyo ahahaha bu da gsl:horace:[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Tavuğun iç organları zedelenmiş.Hayvan herif ne zevk aldıysa tavuktan.[signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 o yah.. tavuklarım yavrularım:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Yaparken kendini geriye çekiyor ve bakıyor penis de bağırsak ahahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bu adam tavuktan daha da hayvan.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı [Bu mesaj Kojiroh tarafından 08 Kasım 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 civcivlerin gözü önünde? AHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHHAH O NE DEMEK YA[signature][hline]Destroy the pattern, anything that seperates Across the times... Who dares to follow? In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Janitschar, 08 Kasım 2005 18:25 tarihinde demiş ki: Yaparken kendini geriye çekiyor ve bakıyor penis de bağırsak ahahaha sus ya akşam akşam[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 e yuh gari[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ahaha civcivlerin gözü önünde yapmış bide aushdaushd[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 HAHA civcivlerin önünde bu yapılır mı kısmı bitirdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yok bu haber gerçek değildir ya olmamalı[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 e yuh artık be.. yakında karıncalara da dayanacaklar..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kaynak ne, feyk gibi geldi bi an (evet, paranoyağım o_O)[signature][hline]oeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 haha cidden komik bi mevzu..[signature][hline]Lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Loli-pop, 08 Kasım 2005 18:29 tarihinde demiş ki: e yuh artık be.. yakında karıncalara da dayanacaklar.. Böyle bi şey var zaten. Karıncayla cinsel ilişkide bulunup belini incitmemek gibisinden bi atasözümüz bilem var.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 e adam bıcaklamakta haklı.Yuh be kardesim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Civcivler için yapmış...Çok ulvi...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Genelde arkadaş çevresinde şöyle bi geyik vardır bilenler bilir.. -Lan hş hop adam ol s... seni.! -Yavaş ... lan yavaş ..... Tavuk mu .... lan sen. Falan diye. ahanda gerçek oldu vay be..[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 o tavuğunj kullanım alanı yaygın baya. kesilkir edilir,dövülür,eylenirde,senin saydğında oldu ya..ne diim:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ahzuhuahz Evlenmesi şart...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 oha be acayip komiq tobe tobe insanlara bak ya[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ahauhauhsua doğru hatırladım ben -naaabıon tavuk mu ... ? -evet fasdfasdzx[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 euheheuheuhehuehehehhehhehhuuhehue[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar