nba Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 oha lol herif herhade sarhoştu yoksa ancak bi hayvan yapar bunu[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ne sarhoşu manyakmısın sen sarhoşken tavuklarımı kesiosn=)) yok abi bunun hiç bi açıklaması yok adamın ruh sağlığı bozuk o kadar[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: thug_life, 08 Kasım 2005 18:21 tarihinde demiş ki: allah belanı versin hayvan heriffffff . elin ne işe yarıyo ahahaha bu da gsl:horace:[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
zamo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Tavuğun iç organları zedelenmiş.Hayvan herif ne zevk aldıysa tavuktan.[signature][hline]Work Hard.Play Harder.
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 o yah.. tavuklarım yavrularım:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Yaparken kendini geriye çekiyor ve bakıyor penis de bağırsak ahahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bu adam tavuktan daha da hayvan.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı [Bu mesaj Kojiroh tarafından 08 Kasım 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 civcivlerin gözü önünde? AHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHHAH O NE DEMEK YA[signature][hline]Destroy the pattern, anything that seperates Across the times... Who dares to follow? In Flames We Trust.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Janitschar, 08 Kasım 2005 18:25 tarihinde demiş ki: Yaparken kendini geriye çekiyor ve bakıyor penis de bağırsak ahahaha sus ya akşam akşam[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 e yuh gari[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS
Private Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ahaha civcivlerin gözü önünde yapmış bide aushdaushd[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Predator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 HAHA civcivlerin önünde bu yapılır mı kısmı bitirdi beni
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yok bu haber gerçek değildir ya olmamalı[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 e yuh artık be.. yakında karıncalara da dayanacaklar..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kaynak ne, feyk gibi geldi bi an (evet, paranoyağım o_O)[signature][hline]oeah
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 haha cidden komik bi mevzu..[signature][hline]Lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Loli-pop, 08 Kasım 2005 18:29 tarihinde demiş ki: e yuh artık be.. yakında karıncalara da dayanacaklar.. Böyle bi şey var zaten. Karıncayla cinsel ilişkide bulunup belini incitmemek gibisinden bi atasözümüz bilem var.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Padishah Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 e adam bıcaklamakta haklı.Yuh be kardesim :)
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Civcivler için yapmış...Çok ulvi...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Genelde arkadaş çevresinde şöyle bi geyik vardır bilenler bilir.. -Lan hş hop adam ol s... seni.! -Yavaş ... lan yavaş ..... Tavuk mu .... lan sen. Falan diye. ahanda gerçek oldu vay be..[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde?
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 o tavuğunj kullanım alanı yaygın baya. kesilkir edilir,dövülür,eylenirde,senin saydğında oldu ya..ne diim:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ahzuhuahz Evlenmesi şart...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 oha be acayip komiq tobe tobe insanlara bak ya[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ahauhauhsua doğru hatırladım ben -naaabıon tavuk mu ... ? -evet fasdfasdzx[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 euheheuheuhehuehehehhehhehhuuhehue[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Öne çıkan mesajlar