Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavuk ile cinsel birleşme ekiekieki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne sarhoşu manyakmısın sen sarhoşken tavuklarımı kesiosn=)) yok abi bunun hiç bi açıklaması yok adamın ruh sağlığı bozuk o kadar[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Mesaj tarihi:
said:
thug_life, 08 Kasım 2005 18:21 tarihinde demiş ki:
allah belanı versin hayvan heriffffff . elin ne işe yarıyo

ahahaha bu da gsl:horace:[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Mesaj tarihi:
Bu adam tavuktan daha da hayvan.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı

[Bu mesaj Kojiroh tarafından 08 Kasım 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 08 Kasım 2005 18:25 tarihinde demiş ki:
Yaparken kendini geriye çekiyor ve bakıyor penis de bağırsak ahahaha
sus ya akşam akşam[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Mesaj tarihi:
yok bu haber gerçek değildir ya olmamalı[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Mesaj tarihi:
e yuh artık be.. yakında karıncalara da dayanacaklar..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
said:
Loli-pop, 08 Kasım 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
e yuh artık be.. yakında karıncalara da dayanacaklar..

Böyle bi şey var zaten. Karıncayla cinsel ilişkide bulunup belini incitmemek gibisinden bi atasözümüz bilem var.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Mesaj tarihi:
Genelde arkadaş çevresinde şöyle bi geyik vardır bilenler bilir..
-Lan hş hop adam ol s... seni.!
-Yavaş ... lan yavaş .....
Tavuk mu .... lan sen. Falan diye.
ahanda gerçek oldu vay be..[signature][hline]
M"etket"oonZ

İstanbul'dan çıkar teli..
Ardıç ağacından kolu..
BE allah'ın Sersem kulu...
Şeytan bunun neresinde?
Mesaj tarihi:
o tavuğunj kullanım alanı yaygın baya.
kesilkir edilir,dövülür,eylenirde,senin saydğında oldu ya..ne diim:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Mesaj tarihi:
ahauhauhsua doğru hatırladım ben
-naaabıon tavuk mu ... ?
-evet fasdfasdzx[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

• Yeni Oluştur...