Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıraya girenler mal

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Bugün yemekhane sırasındayız, 20kişi var. Yavaş ilerliyor birde.
Önde 2-3 tane kendini zeki sanan kız kaynak yaptı.
Dedim, lan girmesenize aradan, biz malmıyızda bekliyoruz?
Kız "Evet siz malsınız aklınız olsa sıraya girmezsiniz." ded.
Ya şimdi ben o sıraya yandan girmenin 1000 tane yolunu bulmazmıyım? bulurum.
O yemeklere tuz katmanın 1000 yolunu bulmazmıyım? bulurum.
Niye yapmıyorum? Ha kurallarıda takmam. Sırf ayıp olmasın diye.

Böle tipler çıkınca uyuz oluyorum tabi.
Hocalarda bişi demiyo ya. Öle bakıyolar kız ya, laf yok. "Kızlara öncelik. Kızlar önden."
Ama mahkemeye çıkınca "AMME KADIN ERKEK EŞÜTLİYÜ!" diye bağırmayı biliyorlar:).
Lan madem eşitiz, kadınım ben bayanım ben avantajlarını kullanmayın.
Oh bari, hem avantajlarını kullan hemde dezavantajlarından kaç.
Bütün statların 100 olması gibi bişiy. Bi yerden azalması lazım bunun.
Neyse namesiz sana diyorum bide sıraya yandan girenleri dövelim bence.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

peki deyip susacaksın..

yani onun bi maltoz davranışı var ortada,bende,herkesde sirayi follofoş edioruz çoğu zman..

yok abartma o kadar bence.de bu kıza bi şey yapılır,sırf buna inat olsun die ilk sölediğimin aksine orda bağırıp çağırıp artistlikde yapabilirsin,yada işte aklına gelen bi çok tekniği uygulayabilirsin..
caizdir bu kıza yani.[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 17 Kasım 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
gel önüme de sana kaynasın sen de ona kayna :D

bu şekil icraatlarla yanaşıp,sonra aşık edip kendine,acımasız sonunu hazırlayacak kadar duygusuzda olabilirsin..

bu kıza o da caizdir:-)
edit:acımasız sonu anlayan anladı.[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim..

[Bu mesaj malik tarafından 17 Kasım 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sende onların önüne kaynasaydın?Yemekhane sırasına en son ortaokulda giriodum lisede yemekhane yok ta ortaokulda biri kaynak yaptımı arkasındakiler filan hep kaynak yapardı, sırayı bozmaya çalışanlar ittirile ittirile kendilerini yine en arkada bulurlardı:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

banka sırasında bile yapmaya çalışıyorlar bu tip şeyleri. (küçük şubelerde falan)
bu kadar küçük hesaplarla uğraşabilen beyinsizlerle beraber yaşıyor olmamız hakketten can sıkıcı[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

biz sırf sıraya once girebilmek için oğretmenimize yalvarırdık 5dk erken bıraksın diye, sonra okulun kaşarları gelip one gecerdi[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

Banada olmustu aynısı havaalanında.Tipin biri arkadan gelio onume geldi dediki gercekten cok acelem var ucagım 5dk sonra kalkcak yetisemessem patronum beni mafeder.Nolur fln demeye basladı biraz diretsem aglıcak adam nerdeyse iyi gec dedim benim ucagada 2 saat var zaten acelem yok.Gecti adam yan sıradaı kadına dondu soyle dedi"Ben hep boyle yapıyorum acelem var diyorum insanlar yol veriyo boylece zaman kazanıyoum ne gezel degil mi hanfendi" diye muhabbete basladı.Ben de 5cm arkasındayım adamın kadın bana baktı adamda dondu arkaya ne var acaba diye burun buruna geldik "iyi *** yiyosun ozaman dedim" adamın yuzunu gormeniz lazım dı.Gerci atlıcaktım adamın ustune ama malum havalanı sonra olan bana olur du...[signature][hline]Power is Everything

[Bu mesaj AzureSlayer tarafından 17 Kasım 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj AzureSlayer tarafından 17 Kasım 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...