Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The O.C 2. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla ben daha yeni ögrendim 2. sezonun basladıgını :( kac bölüm gecti hangi günler saat kacta acaba :) ve bölümleri nerden bulabilrim suana kadar gösterilen yada tüm 2. sezonu 1 hafta beklemek kasıyo yazın her gün vardı ne güzel[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
-Narstil dün ikinci bölümüydü yeni sezonun.
-Ben b Amerika'yı anlamıyorum ya kız gözünün önünde öpüştü sonra gene aynı kız bişii olmamış gibi devam etmesini istiyor , nasıl bir ahlak?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
said:
ouz, 23 Eylül 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
yaw o dizide anladimki aciya yer yok hersey gulluk gulustanlik oldu 3 ay hersey bir anda duzeldi

nasıl yer yok 1. sezon nasıl bittti? 2. sezonun içindede çok fazla şey var üstelik 1. sezona hiç benzemio.
3. sezonu gör asıl.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
2 sezonun bazı bolumlerı harbı superdır o kadar beklemeye deger yani
3.sezon da guzel basladı devam edıyor merk edenler ıcın 3.sezonun spoiler dolu topigi vardı zaten merak eden ordan baksın yazmıyayım buraya simdi eliniz kayar falan istemeden bakarsınız :D[signature][hline]Bla bla bla...
Mesaj tarihi:
yok ya bu bölümleri topluca cekmek lazım netten alt yaılzrı flaanda varmı oturup seyretcen film gibi yazın iyidi seyredememistim yzın tüm bölümleri seyrettim varmı sezon 2 nin tamamı falan 3 de olur[signature][hline]:))) !!!
........................
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
biri bana bu bölmde ve öncekinde neler oldunu özel mesaj atabilir mi zahmet olmazsa kaçırdım da ikisini de bu arada bu dünkünü bir tekrarı var mıdır bugun yrn? olmadı en azından onu izleyim...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Mesaj tarihi:
güzel bölümdü ben beğendim[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Mesaj tarihi:
onların da ztn hoşuna gitmedi[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Mesaj tarihi:
said:
unac, 06 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
bu diziye asıgım ben ya

diziye mi hatunlara mı? :D[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Mesaj tarihi:
merak ediyorum Cnbce en son kaçıncı bölümünü verdi ikinci sezonun? Download a başlasam mı acep? Hepsini izliyim bi çırpıda sonra OC günlerini başka işlere ayırırım..[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
ya download la izlemeyi ben sevmiorum böle reklam falan gircek merak etcen..özellikle hazırlık yapcan falan öyle daha güzel.[signature][hline][Beyaz Patiler]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dünkü bölümde çalan bi şarkı vardı "miyaw miyaw" diyodu sözlerinde,bilen varmı ismini?[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Mesaj tarihi:
En son bölümü özet geçseniz?[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

Mesaj tarihi:

Bu arada hastasıyım...

[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

Mesaj tarihi:
son bölüm bomba olmuş=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
  • Yeni Oluştur...