Rocksten Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yaa bi program vardı bir sürü küçük resimden bi tane büyük resim oluşturuyordu.yaa bu programı bilen varsa bana nerden bulabileceğimi vede adını söyleyebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Photo Shop Paint Shop Pro hepsi işini görür[signature][hline]Nickname: Wasabi | Kayıt: 06/10/04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yanlış anlamadıysam mspaint ile bile yapabilirsin bu işlemi. resmin boyutunu büyült, küçük resimleri kopyala yapıştır, uygun şekilde yapıştırdığın resimleri yerleştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 arkadaş şu olaydan bahsetmiş bence. [spo1=küçük resimlerden büyük bir resim][/spo][signature][hline]FİLTHY PLAY!*********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Arkadaş şunun gibi resimleri oluşturmak istiyor Böyle bir programı ben de arıyorum[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksten Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 evet arkadaşlar tam resimlerdeki gibi.bildiğiniz program varsa bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bir de sayılarla resim oluşturma vardı onun sitesini bilen yazabilir mi acaba.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Sayılardan deilde ascii karakter tablosundan oluşturma vardı. ascgen diye arattır bulursun. Yada Ascii Generator.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 [spo1=küçük resimlerden büyük resim - bir başka örnek][/spo][signature][hline]msn : [email protected][PS]Lightning Vortex Tutorialı[Bu mesaj Zeppelin tarafından 17 Kasım 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksten Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 evet arkadaşlar böyle bi program bilen yokmu gerçekten yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hmm enteresanmış we de güsel :)[signature][hline]yaptığım birçok şeyin , hiç bir amacı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bunu yapabilen program varsa ben o programı kodlayanın elinden öperim.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 21:15 tarihinde demiş ki: arkadaş şu olaydan bahsetmiş bence. [spo1=küçük resimlerden büyük bir resim][/spo] çok ii. bi arkadaşımın duwarında asılı bu[signature][hline]yaptığım birçok şeyin , hiç bir amacı yok[Bu mesaj http tarafından 17 Kasım 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar