Razu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Gülemedim.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 su an yaziyi yazarken guluyorum falla hiç gulmedim siradan gibi geldi sanki :)[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yani?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 O zaman alın size; Ali ve abisi, anne ve babasıyla beraber yemek yiyorlarmış. Babası da sevişmek istemiş (yemekte???). Eşinin kulağına eğilmiş ve "üstüne bişey dök ve banyoya git. ben de seni kontrol etme bahanesiyle glirim..." demiş. Ardından kadın üstüne çorba döküp banyoya gitmiiş. (bkz: Wc, 100 numara, hela, ayak yolu...) Bi süre geçmiş, babaları da "ben bi annenizi kontrol ediyim" demiş. Gittikten sonra da Ali peşlerinden gitmiş ve anne babasını sevişir halde yakalamış ve hemen mufağa dönmüş ve demiş ki "Abi sakın üstüne bişey dökme, babam üstünü kirleteni *ikiyo".. Teşekkürler, teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Rebel :tup:[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hmpt[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: MyDyingBride, 17 Kasım 2005 21:56 tarihinde demiş ki: oldurmak = öldürmek.. =) ayrica fikra kotu kotuuu cook kotu =P :P huylu huyundan vazgeçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yakuza Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Fazla komik değildi.Ama arkadaşla olduğumuz için güldük...:)[signature][hline]Dead or Alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ehe o ne demek Yakuza? Arkadaşla birlikte olduğumuzdan güldük ne demek?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Rebel in yazdığı süper yaa:D bide Fistan ın yorumu:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 benzerini yazayım.. çocukla annesi yolda yürürken çiftleşen 2 kedi görürler. çocuk anne bunlar napıyo diye sorar. annesi de üsttekinin ayakları kırılmış alttaki de onu taşıyo der. ve çocuk derki: [spo1=mecbur kaldım küfür yazdım] ulan şu hayatın adaletine bak. hem yardım et hem s.tsinler.[/spo][signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar