Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2006 Dodge Viper Hennessey Venom 1000 Coupe

Davion

Öne çıkan mesajlar

karşılaştırmaya girmeyelim istersen! biri italyan diğeri amerikan! farklı yapıları var! o senin görüşün! ferrari de o zaman zengin öğrenci arabası oluyo![signature][hline]No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere adil olmak lazım. Ferrari araba yapmıyor ki uçak yapıyor, kanat takmadığı için yerde gidiyor garibanlar, tutup da arabalarla kıyaslanmaz ki :D

Viper da Amerika'da buradaki orta sınıf bir spor arabadan farksız. Ama oradakiler de yolda BMW Z3 görseler dipleri düşüyor, biz burada o kadar dönüp bakmayız. Mekan ve gümrük vergisi meselesi işte.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 15 Kasım 2005 03:18 tarihinde demiş ki:
said:
Dela, 13 Kasım 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
cizgili eski dodgelara eyvallah da, bu iste fakir fukara ferrarisi tam. amerikada ogrenci arabasi bunlar.

yalan...

lol dela corvette le karistirdi heralde oda 1990 modelleri falan en yuksek .. :D hayir yani bunla gezen ogrenci olsam okula gitmem :D[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:

[Bu mesaj Quibble tarafından 15 Kasım 2005 03:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten merak ettim yaw bunun amerika fiyatını
arlooax olsa bi koşu öğrenirdi bize, şimdi netten arayacam da korkuyorum :p

98 model toyotam vardı, bana maliyeti o zamanın parası ile 20bin dolara yakındı (hoş şimdi de o civarda sanırım), elemanın biriyle karşılaştım İstanbulda Atatürk sanayi sitesinde, amerikadan ford mustang getirmişti yine 98 model, sordum sana kaça mal oldu diye, adam 25 bin dolara gümrükte ödediği de dahil para çıktı cebimden demişti de 3 gün ağlamıştım :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 17 Kasım 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
hakkaten merak ettim yaw bunun amerika fiyatını
arlooax olsa bi koşu öğrenirdi bize, şimdi netten arayacam da korkuyorum :p

Viper SRT10 Roadster
MSRP** starting at $85,745

86$dan başlıomuş acaba tr ye getirtmeye kalksak ne olur:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Sosyal ağlarda paylaş

viper hastası olduğumu belirtmeme gerek yok sanırım! bunlar da benden olsun! :D

[spo=viper konsol][/spo]
[spo=viper konsol_2][/spo]
[spo=viper][/spo]

eskisi her zaman daha bi hoş gelir gözüme ama bu yeni çıkan da fena diil![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!

Sosyal ağlarda paylaş

selam,

autobild/almanya'nın inceleme yazısı vardı f355 zamanında :)

adamlar koca ferrariyi yerden yere vurdular; ergonomik değil, işçilik kalitesi yüksek değil, malzeme kalitesi orta, arabanın etrafına hakim değilsiniz... ferrari ozamanlar gözüme daha bir kırmızı görünmüştü o incelemeyi okuduktan sonra :) şimdi viper'ın da içini görünce öyle oldum. heyecan verici hiç bir ayrıntı yok. çok ruhsuz eldi bana nedense.

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

ben viper tutkunu olduğumdan olsa gerek! tek direksiyonla da heyecanlanırım viper a binince! :D motor gücünden olsa gerek!
yenisinde daha fazla ayrıntı var! bu 98 ya da 99 model olması lazım![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan ford connect ticari arac daha iyi serefsizim. nasil kotudur bu ya.

said:
VipeR, 17 Kasım 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
viper hastası olduğumu belirtmeme gerek yok sanırım! bunlar da benden olsun! :D

[spo=viper konsol][/spo]
[spo=viper konsol_2][/spo]
[spo=viper][/spo]

eskisi her zaman daha bi hoş gelir gözüme ama bu yeni çıkan da fena diil!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...