dereque Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 [spo1=asfdasdf][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 böle şansın xD xD[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 güzelmiş peki bundan sora gelip birileri hiç uğraşmadan kesip kutuyu aldımı?[signature][hline]gelgelpcpc gel gel sana aşığım gel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 server gitti tamamen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 tek basına onu almaya calıstıgın ıcın ( forazzi yardımı ıle ) oncelıkle tevrik ediyorum şansına gelınce baya kotu olmus diyelımkı belkıde pot cıkacaktı :P büyük ihtimalle ölmmeişsindir cunkı server coktu ise bayagı oncesınden alıyor genelde [Bu mesaj pisikopat_5 tarafından 15 Kasım 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 dc yazıo bilmem okudunmu ekranda ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 neyse işallah olmemişssindir. bide olursen işte tam o zaman ben bole sansın dersi[signature][hline]Charım yokk ... Ama başkalarınınkileri oynuyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 daha giremedi kimse girsinler bakıcaklar :D ama bence onun hp fullenir :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 14x.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yatmışındır belki:S ama berbat bir durum:S[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 senin yerinde olmak istemezdim :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 server uctu dolayisi ile kimse bisi alamamistir . =)[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 need 30 stones pls durumu bence :)[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Dua et de 4-5 dakikalık roll back yemiş olun. Öbür türlü 2 niz de ölürsünüz.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yüzde yüz yattı zaten inşallah yatmamışsındır die bi durum yokforrazide rez varmı yoksa aramaya başla şimdiden[signature][hline]gelgelpcpc gel gel sana aşığım gel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 deruq valla senin basina gelen pismis tavun basina gelmes üzüldüm valla kanka[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ExCaLiBuR_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 inş ölmemişsindir. yoksa hangine yancan öldüğünemi yoksa bossun kaçtıgınamı[signature][hline]nick :_ExCaLiBuR_ job :Shadow Vain server :Ares nation :Karus np :2xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 rollback plssssssss :<[signature][hline]Class:Priest Level:65 Clan:KittiesT_T Np:450k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Abicim yazık bendede gıcık oluyom savaşın ortasınbda dc diyor.[signature][hline]Seviyosan patlat gitsin,Şöfersen gazla gitsin. Duzde sollama,Virajta yakarım seni. Vermedinde ne oldu. Olum fazla elleme,ellersem tam ellerim. Havada uçarbilen tek insan,ruh olan insandır. Sadece insanlar ve yubuslar zevk için cinsel ilişkiye girerler Göz kızarması gözü kurcalamayla olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nemesiss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ya varya harbiden şansız adammışsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tw1sm Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 dua ediorum bıldıgın ısallah olmusundur dereq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 şimdi bu durumdan yararlanıp duper ler iş basına gecmıstır :) bana ne item leri sılmesınlerde aaaa bende hiç bisey yok ben artık oyunuda oynamıyorum hıım o zamn soyle diyim allah sıze sabır versın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hayır bende onları izliodum benimde başım yancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tw1sm Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: forrazzi, 15 Kasım 2005 19:41 tarihinde demiş ki: rollback plssssssss :< hmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: diaboliq, 15 Kasım 2005 19:48 tarihinde demiş ki: hayır bende onları izliodum benimde başım yancak ole ayak altınca dolaşma fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar