Thwleash Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Başbakanımız ulemadan bahsediyor ve hala mevkisini koruyor.. Dava açılacak deniyor açılmıyor.. Bu yetmezmiş gibi şimdi PKK ayaklandı, yollarda kontrol noktaları koyuyolar PKK yanlısı deilsen geçirtmiyolar.. İstanbul'da da eylemler başlamış bir arabayı yakmışlar, polis'e haber verilmesine ramen gelmemiş polis.. Doğu da adamlar polise silahlarla yürüyola, bizim polisin vur izni olmadığından aynen geri dönüyolar.. Bir de mayın döşüyolar.. VE SORUYORUM.. NEREYE GİDİYORUZ?? NE OLACAK BU HALİMİZ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 nolur artık açmayın şöyle konular post kasamaktan başka işe yaramıyo..çok tartışıldı çünkü kısır döngü..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 erken seçim olur yine aynı tas aynı hamam.gider millet 5 yıldır piyasadaki adama atar deneyelim diye.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ne erken secimi ehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thwleash Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 YA NE DİYOSUN YA OLM PKK DİORUM YOLLARI KAPATIP KONTROL YAPIYO DİORM.. BU NE ZMN TARTIŞILDI??? Tmm başbakan tartışıldı ama şmdi haberlerde izledim ve inanamadım!! Adamlar PKK bayrağı açıyo polis görmemezlikten gelip koşarak uzaklaşıyo!!! Bugün olan bi olay bu ne zmn tartışıldı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Yahu neden bu siralar boyle konular patlak verdi her zaman olan seyler takmayin kafaya turkiye bir yere gitmiyor her zaman geriye gidiyordu zaten heh /edit:simdi bir sazan cikip Ataturk zamaninda geriye gitmiyordu adi felan demesin o zamani kastetmedim zaten [Bu mesaj Sylian tarafından 17 Kasım 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 of atam kalksanda kurtarsan bizi...[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Sylian, 17 Kasım 2005 20:36 tarihinde demiş ki: Turkiye bir yere gitmiyor her zaman geriye gidiyordu zaten heh [signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Thwleash, 17 Kasım 2005 20:35 tarihinde demiş ki: YA NE DİYOSUN YA OLM PKK DİORUM YOLLARI KAPATIP KONTROL YAPIYO DİORM.. BU NE ZMN TARTIŞILDI??? Tmm başbakan tartışıldı ama şmdi haberlerde izledim ve inanamadım!! Adamlar PKK bayrağı açıyo polis görmemezlikten gelip koşarak uzaklaşıyo!!! Bugün olan bi olay bu ne zmn tartışıldı?? adam gibi konuş haberleri izleyip gaza gelen bi tipsin sonuçta gerçekleri bilmeden burda AAAA VATAN ELDEN GİDİYO ASALIM KESELİM muhabbeti yapma senin o dediklerin yıllardır oluyo yeni bişey değil[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sonumuzu hiç hayırlı göremiyorum açıkcası , ah simdi m.kemal olsa bu halde olur muyduk :( ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 şimdi olmayı bırak hiç olmasa ne halde olurduk onu düşün(daha doğrusu olurmuyduk) buna da şükür[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thwleash Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Sylian, 17 Kasım 2005 20:36 tarihinde demiş ki: Yahu neden bu siralar boyle konular patlak verdi her zaman olan seyler takmayin kafaya turkiye bir yere gitmiyor her zaman geriye gidiyordu zaten heh /edit:simdi bir sazan cikip Ataturk zamaninda geriye gitmiyordu adi felan demesin o zamani kastetmedim zaten [Bu mesaj Sylian tarafından 17 Kasım 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] sen aç bi NTV yi de seyret "patlak veren konuları"... herzaman olan olaymıyış sen karar ver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 adam ağzımıza etse olağan şeyler diyip içimize alıyoz türk milleti olaraktan :D[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 atanın kalkıpta bizi kurtarıcagını hic sanmıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hiç bir yere gittiğimiz yok, başbakan hazretleri bilinçli veya bilinçsizce (ki bence bilinçsiz) oraya buraya çekilebilir yuvarlak laflar edip duruyor o kadar. bu 5 mi etti 4 mü etti bilmiyorum geçende saymıştım. zaten hemen arkasından başbakanlıktan düzeltme bişileri çıkıyor.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thwleash Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 @bizsiziarariz: Abi sinirlendim bi an kusruma bakma ama bu olay 7 senedir "doğuda bi köyde pkk bayrağı asıldı" olaylarından deil bu... Ve sadece şov olsun die bi anda Milliyetçi kesilen bi adam da deilim ben! (ama haklısın bu aralar çıkıyo öyle adamlar).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Hepimiz ulema olcaz işte daha ne istiosunuz . AİHM'den daha üst bi makam olucaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Susurluk,semdinli,conan evren,6-7 eylul olaylari,1934 trakya,maras olaylari,corum olaylari,sivas katliami vs vs(Simdilik aklima gelen bunlar eminim biraz daha dusunsem daha da bulurum)...Farkli sekilde olsalarda butun olarak ayni uzun zamandir turkiyede boyle olaylar var artik bana normal gelmeye basladi boyle seyler nedense[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Jedi Padawan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben söliim nerden gelip nereye gidiyoruz haydan geldik huya gidiyoruz[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ergenekondan doğduk ötükenden geldik lan Türk'e bişi olmaz[signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Giovanni budur hocam.. +1[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ecevit kötü bir lider olabilir son zamanlarında ama şu var ki onun zamanında ne PKK vardı ne türban sorunu bu kadar ileri derecedeydi Bu yobazlar el altından ülkeyi karıştırıyor.Yaptıkları 1 haftada 1 ay da değil 2-3 yıl sonra ortaya çıkacak Türkiye iyice yokuşa gidecek. Tayyip akıllı ama ordunun elini bağladı para ile,halkı kandırdı karşı çıkan yok bu Türkiye'yi cahilleştirmek için elinden geleni yapıyor millette hala onu savunuyor.Onu savunanın benim gözümde ondan farkı yoktur.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 cahilleştirmeye mi çalışıyor? hö?[signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar