death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ışık hızında giden bir otomobil farlarını açarsa nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 biraz daya gaza bassa kendi farının ışığını solayabilir. :D[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 trash = suupper[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Öyle bir otomobil olmayacağı için cık olmaz![signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hiçbirşey olmaz gibi belkide olur offss nebileyim ben sadece kimyagerim[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 önü aydınlanmaz.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 normal araba gibi gider çünkü far da bir ışıktır yalanmı?[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: fenerbahce, 03 Kasım 2005 21:35 tarihinde demiş ki: normal araba gibi gider çünkü far da bir ışıktır yalanmı? bravo[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Farlarını açamaz çünkü otomobil ışık hızına yetiştiği anda moleküllerine, ordanda fotonlara ayrılır enerjiye dönüşür, ortalıkta bi far kalmıycağına fardan ışık yayılamaz Ancak araba fotonlarına ayrılcağından kendisi ışığa dönüşebilir belki:D Eğer araba (Işık Hızı - 1) hızında gidiyosa(yada ışık hızında gidiyosa ama fotonlarına ayrışmıyosa), ışık arabanın ön kısmında asılı kalır[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: ShadowFury, 03 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Farlarını açamaz çünkü otomobil ışık hızına yetiştiği anda moleküllerine, ordanda fotonlara ayrılır enerjiye dönüşür, ortalıkta bi far kalmıycağına fardan ışık yayılamaz Ancak araba fotonlarına ayrılcağından kendisi ışığa dönüşebilir belki:D Eğer araba (Işık Hızı - 1) hızında gidiyosa(yada ışık hızında gidiyosa ama fotonlarına ayrışmıyosa), ışık arabanın ön kısmında asılı kalır çok açıklayıı oldu. biz bunu düşünememiştik. demek foton haa.. :D[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 fiton fiton=) bkz.şahan[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yalan olur[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Satmaz o araba... Bugatti yapar anca, o da ellerinde kalır...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: ShadowFury, 03 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Farlarını açamaz çünkü otomobil ışık hızına yetiştiği anda moleküllerine, ordanda fotonlara ayrılır enerjiye dönüşür, ortalıkta bi far kalmıycağına fardan ışık yayılamaz Ancak araba fotonlarına ayrılcağından kendisi ışığa dönüşebilir belki:D Eğer araba (Işık Hızı - 1) hızında gidiyosa(yada ışık hızında gidiyosa ama fotonlarına ayrışmıyosa), ışık arabanın ön kısmında asılı kalır LÖÖEEAARRGGHH?? o_O ?[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 karbüratör su gaynatır , söförün beyni başı patlar , devreye Einstein girer problemi çözer . oh be[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Işık hızında giderse enerjiye dönüşür dolayısıyla araba da ışık olur. Eğer ışık hızından azıcık daha az bi hızda giderse arabadaki eleman önünü göremez. Bence aynen böyle olur.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 o otomobil icat edilince dusunuruz...:)[signature][hline]My Way Or High Wy!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigitsezer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 80 le giden bir arabanın içindeki kişi 80 km hızla hareket ettiğine göre ışık huzmesinin de hızı iki katına çıkmaz mı ama ışık hızında bildiğimiz fizik kuralları geçerli mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Işık hızını hiç bir Alet geçemez,Ses hızı geçilebiliyor zaten geçildiğinde derin bir sessizlik oluşuyor ve supersonic patlama oluyor (ses arkada kaldığı için). [spo1=İşte Bir Örnek][/spo][signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Hiçbir nesnenin ışık hızını geçemeyeceği sadece bir teori? Kanıtlanamadı diye biliyorum.[signature][hline]writers block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: yigitsezer, 04 Kasım 2005 09:34 tarihinde demiş ki: 80 le giden bir arabanın içindeki kişi 80 km hızla hareket ettiğine göre ışık huzmesinin de hızı iki katına çıkmaz mı ama ışık hızında bildiğimiz fizik kuralları geçerli mi? değerli arkadaşım 80 km hızla giden bir arabanın farlarından çıkan ışığın kızı saatte 300.000km + 80 km değil sadece 300.000km dir. ışık hızı ortam yada frekansı değişmedikçe sabittir. bunu bağıl hareket olarak düşünemezsin. :D[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bu soru "kırmızı kar yağarken ördekler piyano çalarsa ne olur" sorusundan pek farklı değil :)[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Qui, 04 Kasım 2005 11:21 tarihinde demiş ki: Bu soru "kırmızı kar yağarken ördekler piyano çalarsa ne olur" sorusundan pek farklı değil :) ya da "dururken 100 le gitsen arkandan biri fener tutarsa , otobüs şöförü kaç yaşındadır?[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 eeuehueh[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 söför gözü kapatıp açıncaya kadar dünyayı dolaşır :D[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar