Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

banyodan sonra dısarı çıkmanızı şiddetle tavsiye etmem!!!

Anathema

Öne çıkan mesajlar

Dun aksam cafe oturmus ps basında takılıyorum hani sigara içiyoruz malum bazen derin nefez almak isteriz alamayız işte o boktan an sinir oldum ve inatla derinbir nefes almaya calıstım o anda sırtıma ince bir sancı girdi ilk yarım saat onemsemedim ama bu sancı gitgide agırlasıyordu 30 saat in sonun da dayanamadım cunki nefes almam git gide zorlasıyodu eve gideyimde annemle hastaneye gidelim dedim cıktım cafeden yolun yarısında baktım ki iyicene nefes alamamaya basladım olucem sandım nerdeyse ama sukur olsun kapıyı caldım ve yere yıgıldım kalbimde ve sol omzumda berbat bir sancı agrı vardı doktora gidene kadar akla karayı sectim neyseki gittik oleydi boleydi gittik hemşire ustunu cıkar dedi ben muyne yapıcak sandım o an cok korktum biton sey yapıstırdı ustume meyer kaslar agrıyomus ama kalp bu boru deyil sonucta

Sizlerde aynı durumla karsı karsıya kalmayın diye yasadıgım bu acı verici olayı anlatmak istedim.
sizlerde aynı seyle karsı karsıya kalmayın[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Sosyal ağlarda paylaş

dışarı kınmak?
biliyo musun, banyo yaptın, bornozu giydin, şiddetlice ıkındın ve güzelim banyonun içine ettin zannettim.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

[Bu mesaj sir tarafından 16 Kasım 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anathema, 16 Kasım 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
ben muyne yapıcak sandım o an cok korktum biton sey yapıstırdı ustume meyer kaslar agrıyomus ama kalp bu boru deyil sonucta

Sizlerde aynı durumla karsı karsıya kalmayın diye yasadıgım bu acı verici olayı anlatmak istedim.
sizlerde aynı seyle karsı karsıya kalmayın

muyne nedir hocam?:D
bide ekg mi yaptı kadın sana?
ayrıca neymiş hastalıın onuda anlamadım:D?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı durumu geçenlerde yaşadım nefes alınca cigerime kaburgalarım batıyo gibi oluyodu saga donerken zorlanıyodum batıyodu fln çok kotu[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...