Anathema Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Dun aksam cafe oturmus ps basında takılıyorum hani sigara içiyoruz malum bazen derin nefez almak isteriz alamayız işte o boktan an sinir oldum ve inatla derinbir nefes almaya calıstım o anda sırtıma ince bir sancı girdi ilk yarım saat onemsemedim ama bu sancı gitgide agırlasıyordu 30 saat in sonun da dayanamadım cunki nefes almam git gide zorlasıyodu eve gideyimde annemle hastaneye gidelim dedim cıktım cafeden yolun yarısında baktım ki iyicene nefes alamamaya basladım olucem sandım nerdeyse ama sukur olsun kapıyı caldım ve yere yıgıldım kalbimde ve sol omzumda berbat bir sancı agrı vardı doktora gidene kadar akla karayı sectim neyseki gittik oleydi boleydi gittik hemşire ustunu cıkar dedi ben muyne yapıcak sandım o an cok korktum biton sey yapıstırdı ustume meyer kaslar agrıyomus ama kalp bu boru deyil sonucta Sizlerde aynı durumla karsı karsıya kalmayın diye yasadıgım bu acı verici olayı anlatmak istedim. sizlerde aynı seyle karsı karsıya kalmayın[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 dışarı kınmak? biliyo musun, banyo yaptın, bornozu giydin, şiddetlice ıkındın ve güzelim banyonun içine ettin zannettim.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people [Bu mesaj sir tarafından 16 Kasım 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 banyodan sonra disari cikmamamizi siddetle tavsiye edersin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 etmem baba 1 saat sonra felan cık yok ben cıkarım bişi olmaz dersen sen bilirsin :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 saol anathema biliyorum o acıyı bana da oldu! geçmiş olsun![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hava soguk ve ruzgar varsa, bu olay kacinilmaz. bicak sapliyolar gibi olur, cok fena...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 2gün önce cıktım bir şey olmadi :) yada hep o hastalıklarla iç içe oldugumdan fark etmemişimdir :)[signature][hline] [Bu mesaj ocean tarafından 17 Kasım 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ben geçen gün hamam'dan çıktım,birşey olmadı bana.Çünkü hava baya bir sıcaktı. =p[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Mail and MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yel mi girmiş geçmiş olsun[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Anathema, 16 Kasım 2005 23:35 tarihinde demiş ki: ben muyne yapıcak sandım o an cok korktum biton sey yapıstırdı ustume meyer kaslar agrıyomus ama kalp bu boru deyil sonucta Sizlerde aynı durumla karsı karsıya kalmayın diye yasadıgım bu acı verici olayı anlatmak istedim. sizlerde aynı seyle karsı karsıya kalmayın muyne nedir hocam?:D bide ekg mi yaptı kadın sana? ayrıca neymiş hastalıın onuda anlamadım:D?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Benim boynum tutulmuştu nedenini bilmiyorum. Kimsenin başına gelmez umarım. Of o ne acıydı bee[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 çok kötü hasta oluyo insan.burun bi yandan, ilaçlar bi yandan.dikkat edin kendinize :)[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bende aksine banyo yapmadan dışarı cıkamayanlardanım.. bence boyle cok rahatlıyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 şiddete hayır[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 o kalp ağrısı değilmiymiş bana da oluyo da arada bi alla alla. Yalnız bana hep oluyo banyodan önce banyodan sonra. Neyse geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 aynı durumu geçenlerde yaşadım nefes alınca cigerime kaburgalarım batıyo gibi oluyodu saga donerken zorlanıyodum batıyodu fln çok kotu[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 eet bncede katiliorum benm kuzenim sirf bu sebepten dolayi ve saclarini kurutmadan disari ciktigi icin yuz felci gecrdi 1 ay filan yuzu yamuktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Geçmiş olsun genelde başa gelmiyecek birşey ama genede tedbirli olmakta fayda var uyarın için saol :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeAmo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Şuan da bile hastayım sırf bu duş muhabbetine düzelemiyorum,evden çıkmasam bile ordan burdan kapıyorum soğuğu,anlamadım gitti. :)[signature][hline]Life Is a Game... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar