LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Dun Okuldan Geldiigimde Canım Cips Yemek İstedi.Favorim Olan Hasat Şenliginin Fabrikadan Cıkımının Basladıgını Duydum.Ondan Alacaktım Sora Cheetos Hamburger Gordum Bakayım Tadı Nasıl Dedim.Yedim Birazcık Ustune Kahvaltı Ettim.Dısarı Cıktım.Saat 7'de Eve Geldim.Annem Git Soda Al Kardesinin Midesi Bulanıyor Kardesimde Almıs Bende Sonra O Cipsden.Sora Benimde Ayıptır Soylemesi Midem Bulanmaya Basladı.Okula Gidemedim Evde Kimse Uyumadı.Sabaha Kadar Saydım:D Kardesim 7 Kere Ben 6 Kere İstifra Ettim.Tarihine Baktım Tarihi Gecmemiş.30dk 1 Saattir İyiyim Ama Halsizlik War Doktora Gitsem Mi.Ayrıca Bu Cipslerde Kotu Bi Madde War Mı?[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sizin ırsi bişey olmalı cipslerde kötü bişey olsa şimdiye kadar çoktaaan ortaya çıakrdı[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 +Kişisele aç derim. +Cipslerde kanserojen maddeler ve sağlıksız katı yağlar var. +Geçmiş olsun. [Bu mesaj Whiskey tarafından 17 Kasım 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hazımsızlık olabilir yada onların üstüne yediğin birşey rahatsız etmiş olabilir. ÖRN:// Balığın üstüne bayatlamış süt mamülü yemek/içmek[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Cipsin aşırı yağlı olması dokunuo kimi insana.Onun dışında bi zararını görmedim.Bi de kilo aldırır =][signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Acaba?Oyle Sey Mi Olur BirArada Hatırlamıyorum Bi Cips Yuzunden Salgın Baslamısdı Hastanede Cocuklar Dolup Tasmıstı.[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 geçmiş olsun bu arada[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 fabrika çıkışı yeniyse bu ilk mallarda bişiler oluyo olabilir :-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Sagol.RayCharles.[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 geçmiş olsn eer kendini hala kötü hissediosan bi doktora görün bnce.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Sagol Bende Onu Sorcaktım Size Şimdi[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bencedee doktora git en iyisi[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Yoğurt ye istersen bol bol belki bir işe yarar..[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 puahaha olur mu la ole şey[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Peki sen bilirsin ozaman... :([signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 olmazmı ya yoğurt he gıda zehirlenmesinin devasıdır.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ben dedim ona ama nafile. :([signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Yoğurt bağışıklık sistemini güçlendiriyor Yoğurt, iyi bir besin olması yanında, iyi bir bağışıklık sistemi kalkanı. Yoğurdun ve yoğurt üretiminde kullanılan laktik asit bakterilerinin kanser, enfeksiyonlar, mide hastalıkları ve astım gibi hastalıkları önleyici etkileri, bu hastalıkların oluşmasında en önemli nedenin bağışıklık sistemi olduğunu ortaya çıkardı. Uzmanlar, bu yararlı besinin özellikle çocuklara, bağışıklık sistemini kazanmaları için verilmesi gerektiği uyarısında bulunuyorlar. Yoğurdun bağışıklık sistemini uyarıcı etkisi sadece hastalıklara koruma sağlamasıyla sınırlı değil, oluşan zehirlenme durumlarında da ilk başvurulan besinlerden biri. Kaynak: http://www.sutas.com.tr/sut_haber.php?haber=22[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: RabbiT, 17 Kasım 2005 15:25 tarihinde demiş ki: Yoğurt ye istersen bol bol belki bir işe yarar.. said: LoskobordoS, 17 Kasım 2005 15:26 tarihinde demiş ki: puahaha olur mu la ole şey EEhhhmm.. =)[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ben ortalığı kızıştırmış olmiim beyler :P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ya yediğiniz başka bişiy dokunmuştur yada cipsteki bi maddeye karşı hassas olabilirsin yada cips hatalı imalattır ne biliyim vardır işte bişiyler... Buarada geçmiş olsun. Dedikleri gibi bol bol yoğurt ye, eğer bulantı devam ederse bi doktora görün... Hatta çok rahatsızsan yoğurt kısmını atlıyıp direkt olarak doktora gitsen de iyi olabilir...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Tamam Doktora Gitcem :D[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 2 Farklı katkı maddesi almışınızdır, Cips ve bir besin daha herkez yemiştir, katkı maddeleri bazen reaksiyona giriyormuş. Bi ara mcdonald ve burgerking yediği için ölme olayı olmuştu baya büyük olaydı sanırım:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeAmo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Geçmiş olsun sana...[signature][hline]Life Is a Game... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar