Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zehirlendim GaLiba

LoskobordoS

Öne çıkan mesajlar

Dun Okuldan Geldiigimde Canım Cips Yemek İstedi.Favorim Olan Hasat Şenliginin Fabrikadan Cıkımının Basladıgını Duydum.Ondan Alacaktım Sora Cheetos Hamburger Gordum Bakayım Tadı Nasıl Dedim.Yedim Birazcık Ustune Kahvaltı Ettim.Dısarı Cıktım.Saat 7'de Eve Geldim.Annem Git Soda Al Kardesinin Midesi Bulanıyor Kardesimde Almıs Bende Sonra O Cipsden.Sora Benimde Ayıptır Soylemesi Midem Bulanmaya Basladı.Okula Gidemedim Evde Kimse Uyumadı.Sabaha Kadar Saydım:D Kardesim 7 Kere Ben 6 Kere İstifra Ettim.Tarihine Baktım Tarihi Gecmemiş.30dk 1 Saattir İyiyim Ama Halsizlik War Doktora Gitsem Mi.Ayrıca Bu Cipslerde Kotu Bi Madde War Mı?[signature][hline]GaSoLiNa
Sosyal ağlarda paylaş

sizin ırsi bişey olmalı cipslerde kötü bişey olsa şimdiye kadar çoktaaan ortaya çıakrdı[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

Yoğurt bağışıklık sistemini güçlendiriyor

Yoğurt, iyi bir besin olması yanında, iyi bir bağışıklık sistemi kalkanı. Yoğurdun ve yoğurt üretiminde kullanılan laktik asit bakterilerinin kanser, enfeksiyonlar, mide hastalıkları ve astım gibi hastalıkları önleyici etkileri, bu hastalıkların oluşmasında en önemli nedenin bağışıklık sistemi olduğunu ortaya çıkardı.
Uzmanlar, bu yararlı besinin özellikle çocuklara, bağışıklık sistemini kazanmaları için verilmesi gerektiği uyarısında bulunuyorlar. Yoğurdun bağışıklık sistemini uyarıcı etkisi sadece hastalıklara koruma sağlamasıyla sınırlı değil, oluşan zehirlenme durumlarında da ilk başvurulan besinlerden biri.

Kaynak:
http://www.sutas.com.tr/sut_haber.php?haber=22[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yediğiniz başka bişiy dokunmuştur yada cipsteki bi maddeye karşı hassas olabilirsin yada cips hatalı imalattır ne biliyim vardır işte bişiyler...

Buarada geçmiş olsun. Dedikleri gibi bol bol yoğurt ye, eğer bulantı devam ederse bi doktora görün... Hatta çok rahatsızsan yoğurt kısmını atlıyıp direkt olarak doktora gitsen de iyi olabilir...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...