Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ehe biraz fazlaca gösterilen bi film olsada yinede izlenir bence şu anda oynuyor show da buyrun[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ne kadar oldu baslayalı ders calısıyorumda bolmıyım sımdı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 şu anda sakladığı flail i adamın suratına patlatma sahnesinde başları sayılır yane :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 vben ben beynımde ızlıyorum sımdı adamlar cıkmıs dalmıslardır huee dıye[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 wallace ın oğlu wallace ın oğlu :tebrikz: ehuehu[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 :p kızı coktan oldurduler gulummm sen gec kaldın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 1000. kerede olsa izlerim abi hastayım bu filme[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Lol aynen Dyna[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 gene aynı yerde kafayı yiodum ya hani wallace ı satıolar ya savaşmıolar şerefsizler delircem[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 özellikle ilk o kampımsı yeri basıp komutanları öldürme sahnesine kadar olan yer, ve son sahne etkileyici. aahhh ahhh[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 hiç fırsat olmamıştı izlememeye bugün nihayet babacumlarda izledik enfesti tabe[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Aslında cnbc-e'ye izleyici mektubu atıp bu filmi orjinal izlemek lazım. Orjinalindeki aksan enfes.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 lol yukarıdaki babacum msg ı aslında jankis in :P log off yapmayı unutmuşum ehah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: BabacumMostors, 07 August 2003 01:08 tarihinde demiş ki: hiç fırsat olmamıştı izlememeye bugün nihayet babacumlarda izledik enfesti tabe[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart hmm ben demişim bunu değilmi evet potasyum gerek potasyum...[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 lol be nerde o K(potasyum)'yı kalsiyum sandığımız günler .. ah azizim[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: GE-TA, 07 August 2003 01:14 tarihinde demiş ki: Aslında cnbc-e'ye izleyici mektubu atıp bu filmi orjinal izlemek lazım. Orjinalindeki aksan enfes.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Dublajsız-altyazılı tek geçerim. Özgürlük diye bağırmasındansa, Freedom diye bağırmasını yeğlerim yani.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 İnglkizce olarak Sör William Wallace'ın hayatı.[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 07 August 2003 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 saglam filmdir harbiden.[hline] old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Öyledir, ama üstüne bide Gladiator'ı izleme isteği uyandırıyor :)[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 gladiator braveheart bide er ryan başka film tanımam :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 özgürlükkkkkkkk! :) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 sonunda bittim dün zaten ya 6. izleyişim ama bıkmadan usanmadan izlerim yine o uzun mızrakları kaldırdıkları yerlerde bir el hareketi çektim,yine sattıkları yerde ana avrat küfrettim,yine sonunda gaza geldim ve evde sehpa'nın çıkmış olan bacağı ile görünmeyen düşmanlarla dövüştüm bi de bunnara ek olarak direk UO açtım özgürlüük! özgürlüük! die baırarak 3 pk'nın arasına girdim öldüm ama o kdr gazlıydım ki ölmeme rağman Özgürlüük die baırdım sonra abim geldi de ööle sıyrıldım![hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 William Wallace'ın hayatını Discovery de 3 4günde 1 Büyük savaşlarda veriyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 valla sırf bu film le iskoclara karşı dünya genelinde sempati oluştu aslında bizimkilerde yapsa şöle kaliteli bişi süper olur valla:) kara murat reloeded mesela[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 gecen bir yazı okudum zaten, türk trash filmleri acaip popüler olmaya baslamıs dünyada :) Dünyayı Kurtaran Adam listebasıymıs hem de eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar