Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dostluk gibi bişe...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eğer birgün ağlamaklı olursan,
beni ara.
seni güldüreceğime söz veremem,
fakat seninle birlikte ağlayabilirim.

eğer birgün uzaklara kaçmak istersen,
beni aramaktan korkma.
seni durduracağıma söz veremem,
fakat seninle birlikte kaçabilirim.

eğer birgün kimseyle konuşmak
istemezsen;
beni arasessiz olacağıma söz veririm.

fakat
eğer birgün ararsan ve cevap bulamazsan ...
hemen beni görmeye gel ...
belki sana ihtiyacım vardır...
(alıntıdır)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

[Bu mesaj Horrible tarafından 12 Kasım 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ooo dostluk cok gusel tabı bolesini bulursann[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!!
so much for my happy endıng...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
eğer böylesini bulamıyorsan o dostluk değildir ki...
O yüzden de hiç kimsenin dostu yok...Aslında hepimiz yanlız değil miyiz?Dost dedikleriniz bile yanınızdayken sizden sıkılanlarıdr bence.(anne hariç tabii :) )[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
dost dediklerin yanındayken senden sıkılanlar mı?

eheh. anca "dost dediklerin" öyledir. dostların degil...[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!

"Burn all the bridges i've passed..."
Mesaj tarihi:
Bulamadıysan başkalarına suç atma =) Gayet var bu dünyada ne yaratırsan o var. Eğer bu kadar güvensizsen zaten yaratamassın, senin gibi güvensizleri bulursun. İlk adımında çukurunuzu kazarsınız. Dost istiyorsan ya çocuk olacaksın yada yalan söyleyeceksin. İnsanlar yalanlar üzerine temel kurmayı sevdiği için dost ismi lekelendi. Bari laf atmayın zaten yeterince değeri kaybettirildi dostluğun.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece,
Gittiğim yer geldiğimden farklı.
Aslında hep buradayız.

Mesaj tarihi:
@eleros
Bu lafın bana mıydı?
Eğer banaysa cevabımı vereyim yani...
Dost bulmak için yalan söylemeye gerek yoktur,çocuk olmayada...Güveni falan nerden çıkardın anlamış değilim zaten.Güvenden bahseden oldu mu?
Ben kendimin dosta ihtiyacı oladuğunu düşünmüyorum,çünkü zaten var benim dostum.O yazı da ''dostuma'' hitafen yazılmış birşeydi.Bana dostluğu anlatmana gerek yok,gayet iyi biliyorum...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
Yo kimseye hakaret etmedim sadece bi öznel açıklama getirdim. Üstüne alınma lütfen. Haklı olabilirsin çocuk olmama konusunda çünkü benim yanımdakilere dost demiyorum ben artık yoldaş diyorum(hayır komünist değilim =) ) çünkü dost isminin harbiden değeri kalmadı. Yoldaş olmak içinde saf bi güven saf bi kalp vermen gerekiyor. Evet çocuk olman gerekiyor. Yada yalanlar söleyip birbirinizi dostunus sanarsınız sadece.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece,
Aslında hep buradayız.

Mesaj tarihi:
bende sana hakaret etmedim ki,bana hakaret ettin de demiyorum :)
Dostluk kavramı gerçekten kirlendi doğru söylüyorsun.İnsan arkadaşlığına bi isim takmak zorunda değil ama genel olarak dost diyoruz biz senin yoldaş dediğin insanlara :) yoldaş,kardeş,dost...İsmi önemli değildir ki zaten.Önemli olan aynı duyguyu yaşatması.Dostluğa çok inanmıyorum,dostum olmadığı için değil ama,şöyle düşün sen ölürken yoldaş-dost-kardeş (artrık her ne diyorsan) hiç biri yanında olmayacak.Doğanın kanunu,insan yanlız gelir,yanlız gider ;)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
her insan
yalnız doğar ve
yalnız ölür.

doğru.

ama bu, her insanın yalnız oldugunu göstermez.

eğer bir insan,

yalnız doğup,
yalnız yaşayıp,
yalnız ölüyorsa,
yalnızdır.

ama

yalnız doğup,
yalnız olmadan yaşayıp,
yalnız ölüyorsa,
yalnız degildir.[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!

"Burn all the bridges i've passed..."
Mesaj tarihi:
Maddesel ölüm o kadar değerli değil ruhlarımız saflığını korusun yeter. Asıl ruhumun solmasından korkarım ben nasılsa toprağa karışıcağız benim arkadaşlarım bu şekil düşünür ve bi gün ölsek bile ruhlarımızı koruruz birbirimizin.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece,
Aslında hep buradayız.

Mesaj tarihi:
Ruh dostluğu??? HAhah güldürmeyin yaa...
21. yüzyıldayız hala ne ruhundan ne dostluğundan bahsediyorsunuz ki?
Ölürken yanlız ölürüz ama yanlız yaşamadısanız yanlız değilsinizdir demişsiniz,ama unuttuğunuz birşey var;
İnsanların hepsi yalnız,sadece yalnız olduklarını bilmiyorlar.Ben kimsenin dostluğunun gerçekliğine inanmıyorum,üzgünüm...Sadece dost olduğunu zannetmektir bu olsa olsa.
Dostluk kelimesini kirletip durma gibi bi laf edilmiş birde,dostluk kelimesini ben kirletmedim,zaten kirliydi.[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
Güven derken bundan bahsetmiştim sen böyle bir şeyin olabileceğine inanmıyorsun. İnsanlara güvenmiyorsun bundan bahsetmiştim en başta sen de güvenden bahsetmedim demiştin hayır hala bahsediyorsun işte. Güvenmezsen bulamazsın bari bulanlara laf atma demiştim yine. Sana yada inanmayanlara genelde sadece 5 dklık anlaşmamızı gösteriyorum yoldaşımla. Konuşmayız biz, konuşursak da sustururuz çünkü gereksiz zaman kaybı herşey gözlerden elektrikten belli olur bakmasını bilmen lazım inanman lazım. Sen bunlara tadamayacaksın yazık. Sen sadece kendini "olamazlara" şartlamışsın ki ASIL BU kendini kandırmaktır. Onun dışında evet sen ve yeni nesil aynı dediğin gibi geliyor. Yakında Maynard'ın dediği(Tool ve A Perfect Circle'dan bilinir) gelecek hissediyorum ve çok mutluyum. Kimse birbirine inanmayacak ve sosyal çöküş devamında maddenin değerini yitirmesi("imagine" cover'ı hatta). Parabol parabola nın klibini izleyin demek istediğimi eğer klibi anlarsanız çözebileceksiniz. Neyse abi sen bilirsin en azından ben kendi nuh'umun gemisindeyim yanımdakilerle beraber. Bağırmakta da haklısın beni şu anda o geminin içindeyim diye saçma görüyorsun yağmurların başladığında kolay gelsin sana. Yakında aynı evreni beraber paylaşıcaz ama sen kayıplarınla bulucaksın gerçekleri kolay gelsin sana.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece,
Aslında hep buradayız.

Mesaj tarihi:
çok hoş olmuş..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Kendimi kayıplarımla bulucam?
Ahaha ben kendi halime üzülmüyorum haykırışlarda olduğum falan da yok :) Benim zaten kendimden çok sevdiğim ve güvendiğim dostlarım var.Dediğin geminin içinde yanlız falan görmüyorum kendimi.Ama yaklasık bi 50 yaşına gelince sen benim demek istediğimi daha iyi anlayacağını düşünmekteyim...Anlatamadım çünkü kendimi.Sana dostlarımın olduunu yada dostluğu bildiğimi kanıtlamaya ihtiyacım yok ayrıca.[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
Apii ben sana bağırıyosun demedimmm!!! Gemi konseptini de anlayamamışsın onun içinde yalnızsın da demedim. Boş ver sembollerimi herkesin seçmesini beklemiyorum zaten. Demek istediğim şey sen olamaz diyorsun, Bense her şey olabilir. Belki şu dediğin 50 yaş olayı bile olabilir ama ben her ihtimale oturup baktığım için öle bi ihtimal görmüyorum, düşün beni sıkıştırcak bi şeye bile belki diyebiliyorum açık bakıyorum. Ama ben sana ne desem bağırıp kızıcaksın , kabullenmiceksin. İstediğini yap... "Find a place comfortable. Not just comfortable, But only vulnerable."(Alıntı) Başta dostluğa inanmam diyordun şimdi benim de dostlarım var diyorsun. Kendi içinde çelişmişsin yada sözcükleri iyi kullanamıyorsun hatta kullandığım sembolleri de seçememişsin yada çok farklı ihtimal onlar kendi halkasında ben kendi halkamdayım ve aslında kimse bilmiyormuş da toplum diye bi gerçek yokMUş herkes yalnız başına diye çok acaip!! bir teoriyi destekliyorsun. Önemli değil abi daha fazla cevap vermene gerek yok ben vermeyeceğim oradan söylüyorum.Kulağı kapalı insanlara çok söz sarfetmem. Aynaya bakıp sadece kendi yansımasını gören insanlar karşı tarafta asıl kendilerinin bulundukları yerde olup onlara bağıran çağrıları duyamazlar, yardımları alamazlar. Gözlerini kapattığın konuları bilemezsin değil mi? Az bilmek de zaten mutluluğu getirir,rahatsındır çünkü. dilediğini yap. Kayıp dediğimse haykırış değildi. Bi gün neler kaçırdığını görüceksin sadece mesela öldüğün gün o zaman kayıplarını farkedeceksin ve onunla bulucaksın neyin ne olduğunu onu diyorum sadece. Farkında olmadığın bir şeyden rahatsız olamazsın ben de sana rahatsız olmuşsun demedim. Mutlusun.

-Son-[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece,
Aslında hep buradayız.

Mesaj tarihi:
böle sevgili oluo..

arkadaş olanlar hakkında düüşüncen net olmuo,ama hep yanlarında onların olduğunu biliosun.[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim..
  • Yeni Oluştur...