ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bir adet HP Notebook Bir adet Desktop PC ADSL bağlantı ve Airties Wireless modem var. Desktop PC 'ye ethernet kartı üzerinden bağlantı ve Notebooka da wireless bağlantı yapmaya çalışıyorum. Ayarları felan yapıyorum ama Desktop PC bağlanamıyor. Wireless bağlantı da Notebook ile sağlanıyor ama bir kaç dakika sonra Limited or No Connectivity diyip kesiveriyor bağlantıyı. Signal Strengh gayet guzel ama bağlantı durmadan kesiliyor. Ne yapmalıyım. Ya da ne yapmamalıyım. WPA Security kullanıyorum acaba o yüzden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Sanki modemden değil de bilgisayardan gibi geliyor bazen bana. Bir kaç dakika internette veri alışverişi olmazsa tekrar bağlanmam gerekiyor. Galiaba bilgisayarla ilgili bir ayardan wireless sorunu. Bağlantı kesildiğinde modem ayarlarına da ulaşamıyorum çünkü. Her bir sayfa açıp okuduktan sonra tekrar bağlanıyorum ızdırap valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 deneme mahiyetinde tam tersi bi baglantı yap desktop u wireless bağla bakalım ondada kesiliyor mu..[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar