Zergling Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 biri giris yapsin buradan bir rpg yapalim... nasıl başlıyacamı bulamadim :( Kurallar : herkez 3 skill alabilir.. Zergling : DarkElf Skill : Archer : Swormanship : Stealh giriş yapın hadi :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 d&d kurallarına göre oynasak daha iyi olmaz mı oynarsak ben dark elf(drow) ranger ım two weapon fighting hide move silently bu arada zar sistemi sorunda çıkartabilir [Bu mesaj codename_curse tarafından 31 Ekim 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ne yapmak istediğinizi bildiğinize bile emin değilim.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 biri bir konuda giris yapacak bizde dewami getireciz... skillerimi kullanarak savas falan yapacagiz..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Biri bir konuda giriş yapmaz çünkü o biri forumdan yapılacak frp nin anlamsız ve gerçeğiyle hiç alakalı olmayacağını ve sadece birbirine iliştirilmiş söz öbeklerinden ibaret olduğunu bilir ayrıca skill leri kullanarak savaş yapmak nedir, eğer çok istiyorsanız rpg oynamayı gidin mud oynayın...[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Olmuyor canım olmuyor güzelim. Çok denendi ve sadece bu işleme adanmış ve özelleştirilmiş forumlarda olabildiği, aynı sebeple paticikte olmayacağı görüldü. Eğer ki coderlarımızın kafasına saksı düşerde "yeni sistem" de rp desteği olur anca o zaman. (biliyorum çok typo var umursamamaya çalışın.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: nightstalker, 31 Ekim 2005 17:33 tarihinde demiş ki: Olmuyor canım olmuyor güzelim. Çok denendi ve sadece bu işleme adanmış ve özelleştirilmiş forumlarda olabildiği, aynı sebeple paticikte olmayacağı görüldü. Eğer ki coderlarımızın kafasına saksı düşerde "yeni sistem" de rp desteği olur anca o zaman. (biliyorum çok typo var umursamamaya çalışın.) +1[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 savaş olmazsa fantastik kitap gibi,sadece kurguya dayanan hikaye tarzı olursa,RP olursa sadece olur..olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Olmazzzzz.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 masaüstü bölümü için ekranın köşesinde d4 d6 ...... seçenekleri olsa bi tek dm olan kişi roll a basabilse vs.vs. böle bi şi olursa oynanabilir[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Kasar o biraz. Güzel grup olsa şöyle yaşıma göre ben de oynarım valla. Necromancer olarak :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ahh ahhh nerde?? necro :D[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: nileppezdel, 31 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Kasar o biraz. Güzel grup olsa şöyle yaşıma göre ben de oynarım valla. Necromancer olarak :) yaş kaç bende yaş grubuma göre birini arıyorum[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Tanımıyosan şerefsizim. Aynı sınıfta okuduk be :D @mulgear: Ne var canım, deli gibi necromancer'ım işte :) :hrr: yakarım![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 31 Ekim 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bn 14[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: nileppezdel, 31 Ekim 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Tanımıyosan şerefsizim. Aynı sınıfta okuduk be :D hmmm aynı sınıf? demek 15 :D[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: nileppezdel, 31 Ekim 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Tanımıyosan şerefsizim. Aynı sınıfta okuduk be :D @mulgear: Ne var canım, deli gibi necromancer'ım işte :) :hrr: yakarım! biliyorum ztn bn sana arka çıkıyorum haklısın die buyu yapmasa alnında yazmıo die ala ala suclu oldk smdi :)[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ya orda aah ah nerde necro? demiştin ya o yüzden öyle dedim :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 iyi annamda demedim olsada oynasak tarzı bişi eee nooldu grup arıodun fln code kucuk mu kaçtık :D[signature][hline]the truth is out there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Code 15 yaşında. Ben dedim mulgear'ı aramıza alıp grup yapalım diye ama...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ooo bnm kafa patlicak ok annamamısım pardn[signature][hline]the truth is out there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: nileppezdel, 31 Ekim 2005 22:55 tarihinde demiş ki: Code 15 yaşında. Ben dedim mulgear'ı aramıza alıp grup yapalım diye ama... şu an tatilde olan nuki yide ekleyebiliriz[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 peki online olarak mı oynicaz bole bişi olursa yksa toplanıp mı??[signature][hline]the truth is out there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Caddede falan toplanabiliriz. 4ümüz de Bağdat Caddesine yakın oturuyoruz sonuçta :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 frp ye her sekilde ewt :D[signature][hline]the truth is out there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar