Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlenmeyi düşündünüz mü

Siena

Öne çıkan mesajlar

said:
Frigg, 16 Kasım 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
evlilik teklifi işin en cazip kısmı değil mi?
siz bir de sonrasını düşünün, cicim aylarından sonrasını...

evet frigg haklısın en cazip ve en güzel kısmı belki de,ama herşey insanların elinde sen eğer uyumlu,sabırlı,sevgi dolu davranmayı başarabiliyorsan sevginiz monotonda olmaz,bitmezde.[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 15 Kasım 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
düşündüm o da düşünmüş olcak ki nedense sık sık konuşuyoruz & kesin gözüyle bakıyoruz.
nasıl kısmına gelirsek...
banane o etsin ben kızım ;p

%99.9 dı$arıda yemek yemeye oturdugunuz bır yerde eder,demedi deme.hatta sırf izmir e birlikte geldiginizde seni bunun icin ekmekiçine de götürebilir kıbrıs $ehitlerindeki..bil ki o zmn aklından 1. olarak yemek 2. olarak evlenme teklıfı gecıyordur.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ettim evLenme tekLifi...Hayatta romantik oLamam zaten.Uzanmış tv izLerken,göğsümde yatıodu;

-Müge??
-Efendim cnm??
-Benimle evlenirmisin??
-Evet.
-Bi daha sormam ama??
-Biliorum..

Bu o günden sora evLiLik için yapmamız gerek sorumLuLukLarı bitirmek için çaLısıoruz...[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyro, 16 Kasım 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
said:
twistedemo, 15 Kasım 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
düşündüm o da düşünmüş olcak ki nedense sık sık konuşuyoruz & kesin gözüyle bakıyoruz.
nasıl kısmına gelirsek...
banane o etsin ben kızım ;p

%99.9 dı$arıda yemek yemeye oturdugunuz bır yerde eder,demedi deme.hatta sırf izmir e birlikte geldiginizde seni bunun icin ekmekiçine de götürebilir kıbrıs $ehitlerindeki..bil ki o zmn aklından 1. olarak yemek 2. olarak evlenme teklıfı gecıyordur.

amaaaaa biz hep oraya gidiyoruz bu ilişkideki tek obur benim sefgilim diil ki ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.

Sosyal ağlarda paylaş

-Küçükken lafım "Evlenen salaktır"dı...
Hala küçüğüm...
Not:Öeh...Kaç yaşındayımki ben dur hesaplayayım..Hmm...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Burda bir efsaneden bir an
Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya.
Nostalji için
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siena, 16 Kasım 2005 15:27 tarihinde demiş ki:
said:

evet frigg haklısın en cazip ve en güzel kısmı belki de,ama herşey insanların elinde sen eğer uyumlu,sabırlı,sevgi dolu davranmayı başarabiliyorsan sevginiz monotonda olmaz,bitmezde.

kendi adına uyumlu, sabırlı olabileceğinin garantisini verebilirsin ama karşındakinden nasıl emin oluyorsun?[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
figure.09
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Frigg, 16 Kasım 2005 16:36 tarihinde demiş ki:
said:
Siena, 16 Kasım 2005 15:27 tarihinde demiş ki:
said:

evet frigg haklısın en cazip ve en güzel kısmı belki de,ama herşey insanların elinde sen eğer uyumlu,sabırlı,sevgi dolu davranmayı başarabiliyorsan sevginiz monotonda olmaz,bitmezde.

karşımdakinden emin olmasam zaten evlenmeyi düşünmezdim.En azından bunu yapabilecek kadar sevdiğini hissediyorum beni,tabi inşallah yanılmam herzman bir yanılma payı bırakırım.

kendi adına uyumlu, sabırlı olabileceğinin garantisini verebilirsin ama karşındakinden nasıl emin oluyorsun?
[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail...

Sosyal ağlarda paylaş

evet düşündüm hatta birlikte düşündük ve hatta evli gibi yaptık ama sonra yarıda kaldı...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...