lahoya Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya gereksiz bi konu olabilir bana insanlar1 etkileyen sözler yazarm1s1n1z[signature][hline]X=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Çok site mevcut bu konu hakkında, biraz araştırsan daha çok bilgi bulursun.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Abi şimdi karşındaki 50 yaşında adamdır farklı bişey söylersin etkilenir,18'lik çıtırdır başka birşey söylersin etkilenir.Genel bir durum olmaz yani bu etkileyici sözlerde...[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Mail and MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 mesela ne var üsengecimdirde[signature][hline]X=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 paticiktekiler üşengeç olanları ve arama yapmıyanları pek sevmez aslında ..[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 kime göre neye göre?[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=156526[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 beyler tamamda arkadaş sadece sormuş bildiğiniz warsa yazın yoksa yazmayın direk arama yapmıyor diye azarlamak olmaz bunu yapıcaksanız özelden yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 orda sadece aşk temalı sozler yazılmıs sanırsam?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ne başlıktan bişi anladım. Nede konudan. Sarhos oldugum icinmi acep ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 *!tövbe tovbe der ve yazmaktan vazgeçer*[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 senin aradığın burada : paticik forum[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: DEWIL_MAC_CRY, 16 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: beyler tamamda arkadaş sadece sormuş bildiğiniz warsa yazın yoksa yazmayın direk arama yapmıyor diye azarlamak olmaz bunu yapıcaksanız özelden yapın *!alkışlar ve sözü koyar* ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM BEN SENİN İÇİN YAŞAMAYI GÖZE ALMIŞIM *!bir saz sesi duyulur ve kurtlar vadisi başlar* :horace:[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Daha başlamaz 6-7 saati vra yanlış yazmışınheralde? :horace:[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ole Pat Die Aklıada Gelmiot Ki İnsanın :D[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 cennet den cicek kopariı cehenneme ekemessin, cehennemden kor alıp cenneti yakamazsin.(kv)[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=156526[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 seni seviyorum derken sana hiç yalan söylemedim. Yalan söylerkende sana hiç seni seviyorum demedim ......[signature][hline]HERKES Bİ GÜN FBLİ OLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 "Something's wrong." Mnar! -The five pointed Star... Oh gosh! Wide opened abyssal mouths. They're here... Shoggoths barra! Shog...th bar... ...ahh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar